فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

سیگنال هردو رو هم از قبل به اشتراک گذاشتم باهاتون! :alien:

به نظرت تا نزدیکای 4200 میره؟

بنظر میاد میخواد بریزه

فکر نکنم ولی خوب هر چیزی ممکنه

درسته هرچیزی ممکنه

حواس‌تون به این زون باشه رفقا

معاملهٔ بعدی امروز من. علت: تشکیل flag در ۴۱۸۰ بعد از خبر ساعت ۱۵:۴۵. سود معامله (مجموع سود زیرمعامله‌ها)‌ ۱۳،۸۸۶ پیپ پایه (یک پیپ حرکت به ازاء حداقل حجم مجاز معامله).

پی‌نوشت: مجموع سود امروز تا به حال ۲۷،۲۷۷ پیپ پایه.

سلام وقتتون بخیر
منظور از لحاظ کردن خبر این نمیشه که بدونی خبر در چه سمتی خواهد بود آیا باعث افزایش یا کاهش قیمت میشه .
منظور از این جمله یعنی کاهش مقدار ریسک در گیر در یک معامله و افزایش میزان آر به آر نسبت به پلن شخصی .

خب یه مثال برای عزیزان دیگه میزنم که کاملا جا بیوفته وگرنه ماشالله اساتید اینجا زیاد هستن :

خب فرض بر این داریم یه اکانت 10000 داریم طبق پلن شخصی هر بار در حدود یک درصد ریسک میکنیم برای آر به آر یک و یا دو .
با دونستن اینکه یه خبر در پیش رو داریم و تحلیل خبر از احتمال کاهش قیمت بر اساس تحلیل تکنیکال میده در این مواقع میزان ریسک به یک سوم کاهش پیدا میکنه مثلا حدود 30 دلار ولی آر به آر حدود ده یا نه در نظر گرفته میشه . البته این رو با توجه به پلن معامله گریتون انجام میدید .

خب اصلا چرا باید اینکار رو انجام داد ؟
خب با توجه به احتمال گرفتن پوزیشن در نقطه آغاز روند احتمال بالا بودن ریوارد یک معامله خوب هستش .

البته اینم بگم همه اینا و نوع استفاده از تایم خبر وابسطه به نوع پلن داره یعنی اینی که من گفتن روش منه ممکنه عزیزان دیگه جور دیگه ای با اون تایم رفتار کنن .

امیدوارم همگی روز خوبی داشته باشید !

بگو که سیو سود کردی

تنها ترید امروز - ریسک فری شد - بر اساس حمایت تایم 30 دقیقه

سیو سود و الباقی ریسک برای تارگت های بالاتر

خدا را شکر سود خیلی خوبی داد ، سیو سود کردم ولی هنوز هم منتظرم خیلی بیشتر بریزه

خداروشکر تو سود خوبی بستم :palms_up_together:t2:

با مومنتوم شدید رد کرد این زون رو؛ ۴۰ پیپ استاپ خوردم، رو پولبک بهش سل می‌گیرم تا ۴۰۶۸.۶۸ و اونجا برسه بای می‌گیرم!

همون‌طور که گفتم با پولبک به کف این زون و قیمت ۴۱۱۶.۱۶ که برام مهم بود و قبلاا روش بای گرفته‌بودم، با ۴۰ پیپ استاپ وارد سل شدم و تی‌پی رو هم روی ۴۰۰ پیپ ست کردم.
(استاپ بشه، بالاترش وارد می‌شم مجدد!

واقعا در عجبم چطور بعضیا با گوشی ترید می‌کنند با گوشی که نمی‌شه ترید کرد

اینکه تعجب کنید قابل درکه چون سلیقه‌ها و زیست و تجربیات افراد باهم متفاوته؛
ولی اینکه می‌فرمایید “نمی‌شه” به‌نظرم خیلی عجیبه!!
چون بنده پنج ساله که موبایل‌تریدر هستم و شده! :grin:
من هنوز پلتفرمی یوزر فرندلی‌تر از متاتریدر پنج، نسخه‌ی اندروید ندیدم! انقدر راحت و روان و جذابه که اصلا دیگه می‌شینم پای کامپیوتر و لپ‌تاپ عصبی می‌شم!!

خدارا شکر باز هم سود بسیار عالی داد. پر سود باشید

منم بازی

نتیجه امروز 4%

به نظرم هر چقدر که ریخته طلا باید برگرده بالا دوباره. یه موقعیت برای بای لازمه