قیمت ۴۱۰۰ که در ۱۵ دقیقه فعلا به عنوان پایین ترین کف مد نظر ماست شکسته نشه و حرکت قیمت رو سوینگهای صعودی و پله ای به سمت قیمتای ۴۱۴۰ و سپس ۴۱۵۹ ببینیم و بعدش بتونه در نهایت ۴۱۶۹ رو لمس کنه.
اگر این اتفاق افتاد حد سودای مد نظر ما در ابتدا ۴۲۴۰ و در گام دوم میتونه ۴۲۶۸ باشه.
احتمالا اگر این دیدگاه بخواد پیش بیاد قیمت اون کف رو نمیزنه و توی سشن توکیو شاهد حرکت قیمت به سمت هدف هایی که برای سوینگهای ابتدایی در نظر گرفتیم باشیم.
۲.دیدگاه نزولی:
قیمت کف ۴۱۰۰ رو بشکنه که در اون صورت هدف های بعدی ۴۰۸۱ و در نهایت ۴۰۷۲ باشه که مصادف میشه با حرکت شارپ طلا که متاثر از خبر روز پنج شنبه ی گذشته بود و بدون هیچ گونه اصلاحی به سمت بالا حرکت کرد.
ممنون از بازخورد. اینها معاملههایی هستند که امروز صبح بسته شدهاند نه کل معاملههای پنج روز گذشتهٔ من. بیشتر معاملهها مربوط به دیشب و امروز صبح هستند.
پیب به تنهایی سود را نشان نمیدهد. سود معاملهای با حجم ۰/۱ لات ده برابر سود معاملهای با حجم ۰/۰۱ لات با همان مقدار حرکت برحسب پیپ است. مفهوم پیپ پایه برای نشان دادن همین تفاوت تعریف شد. دو تصمیم اصلی حجم معامله و حد سود با هم میزان سوددهی در طراحی معامله را تعیین میکنند.
مدیریت سرمایه اصولا بر از دست ندادن سرمایه متمرکز است نه سود - یا جبران ضرر از طریق سود که هیچ قطعیتی ندارد. تا جایی که من میدانم میزان ضرر احتمالی به سود احتمالی (risk-to-reward) اهمیت چندانی در مقایسه با ضرر احتمالی ندارد چون هر معاملهای امکان ضرر دارد و هر معاملهای ممکن است فقط با کسری از سودش یا حتی با سود صفر بسته شود. دو تصمیم اصلی در مدیریت ریسک حجم معامله و حد ضرر (stop loss) است. شاید این ویدئو دید به نسبت خوبی از مدیریت سرمایه و ریسک بدهد.
ضریب (leverage) چون در میزان حد ضرر ضرب میشود، نقشی کلیدی در ضرر احتمالی واقعی و مدیریت سرمایه دارد. مثلا در معاملههای رمز ارز به علت پر دامنه و تعداد بودن نوسان (volatility) - که احتمال ضرر را زیاد میکند- معمولا ضریب خیلی کمتر از مثلا معاملههای طلا است که نوسان کمتری دارد. در مورد معاملههای یک نماد ثابت - در اینجا طلا- معمولا ضریب ثابت است و با وجود اهمیتش، جزئی از طراحی معامله به حساب نمیآید.
کم و زیاد کردن حجم در حین معامله از روشهای مدیریت ریسک - و افزایش سود- است که خیلیها به صورت هرمی (pyramiding) - ربطی به سرمایه گذاری هرمی ندارد- انجام میدهند.
واو ، آقا شما کارتون فوق العاده و غیر طبیعیه ! ، من چندین پست شما و سایرین را دیدم و متوجه شدم بقیه بعد از اینکه طلا یه حرکتی میزنه با یه چارت شلوغ پلوغ و اندیکاتور وانمود میکنن از حرکتش آگاه بودن اما دیدم شما در پستهاتون از چندین روز قبل از حرکت قیمت را دقیق پیش بینی میکنین! اونم با یه چارت ساده ولی گویا! چطور اینکارو میکنین ؟! اگه جادویی در کاره به ما هم بگین لطفا
من با تایید وارد نمیشم عموما؛
جادوش ندیدن آموزش عصاطید و بیش از دو سال صرفا تماشای چارت و کشف و ژورنالکردنه!
و آره واقعا هیچی رو چارتم نیست! این زونها رو هم فقط وقتی میخوام اینجا تحلیل بذارم میکشم!
سلام و ارادت؛ ستاپ بنده چون بر این اساسه که در آخرین نقاط برگشت وارد شم و خییییلی زمان گذاشتم برای ورودهای اسنایپری اصطلاحا، استاپ پوزیشنهام ماکزیمم ۴۰ پیپ هست!
بین ۲۰ پیپ تا ۴۰ پیپ استاپ میذارم همیشه!