در صورتی که بخواید با ریسک کمتری وارد بشید باید منتظر تاییدیه چاک بمونید که اینطور فاصله حد ضرر بیشتر میشه ( در ضمن دوستان این استراتژی برای فست اسکلپ هست نه دی ترید و سویینگ - با پیپ کم و حجم بالا بایستی کار کرد ) اگه هم بخوای نگه داری بایستی با کمترین ریسک ورود بزنی و ریسک فری رعایت بشه
سلام. همچنان معاملهٔ اصلی دیروز رو دنبال میکنم. بینش هم معاملهها و برداشتهای سود میانی. معامله های صبحگاهی من. جمع سود ۱۴،۹۲۷ پیپ پایه . هر پیپ پایه یک پیپ حرکت به ازاء حداقل حجم قابل معامله.
معاملات بسیار خوبی هس 14تا معامله و فقط یه ضرر وین ریت خوبیه چندتا معامله بالای1000پیپ هس در مجموع حدود 7000پیپ سود عالی هس تو 5 روز
مدیریت سرمایه ونظم خوب بوده قطره ای اضاف کردی معلومه هر وقت رسیده به نقطه دلخواه یه ذره حجم اضاف کردی و خیلی خوبه همش حجم معقول بوده کم کم اضاف شده فکر کنم استراتژی پله ای استفاده میکنی چون در نهایت همه معاملات دریک روز بسته شده و کل معاملات سل هس بنظر میرسه سوینگ میگیری و پله ای ورود میکنی
کاش ستون سود دلاری هم گذاشته بودی یا لوریج تا نتایج شفاف تری بود
تحلیلی که دیشب گذاشتم حدود ریوارد ۴ و داد و مجدد برگشت زد به همون ناحیه و مجدد تاییدیه داد و به ریوارد بسیار بالا داد که البته خودم دیگه نگرفتم و فقط خواستم بگم کمی ساده به بازار نگاه کنیم باور کنید میشه سود گرفت
اما همیشه عادت کردیم سودهای خوب با استراتژی های ناشناخته و اسمهای دهن پرکن بدست میاد
موفق و پرسود باشید
ریوارد ۴ که گفتم با حد ضرر ۲۰ پیپ بود که اگه ۳۰ پیپ در نظر گرفته بودید تا همین الان ریوارد بالای ۱۵ بدست اومده بود - قرار نیست همه این سود و دوستان بگیرن و من به شخصه اسکلپ میزنم و روند های کوچیک میگیرم
اما دوستانی که دی ترید و سویینگ کار هستند با مدیریت سرمایه و سیو سود میتونن کلی از روند و بگیرن
قیمت ۴۱۰۰ که در ۱۵ دقیقه فعلا به عنوان پایین ترین کف مد نظر ماست شکسته نشه و حرکت قیمت رو سوینگهای صعودی و پله ای به سمت قیمتای ۴۱۴۰ و سپس ۴۱۵۹ ببینیم و بعدش بتونه در نهایت ۴۱۶۹ رو لمس کنه.
اگر این اتفاق افتاد حد سودای مد نظر ما در ابتدا ۴۲۴۰ و در گام دوم میتونه ۴۲۶۸ باشه.
احتمالا اگر این دیدگاه بخواد پیش بیاد قیمت اون کف رو نمیزنه و توی سشن توکیو شاهد حرکت قیمت به سمت هدف هایی که برای سوینگهای ابتدایی در نظر گرفتیم باشیم.
۲.دیدگاه نزولی:
قیمت کف ۴۱۰۰ رو بشکنه که در اون صورت هدف های بعدی ۴۰۸۱ و در نهایت ۴۰۷۲ باشه که مصادف میشه با حرکت شارپ طلا که متاثر از خبر روز پنج شنبه ی گذشته بود و بدون هیچ گونه اصلاحی به سمت بالا حرکت کرد.