ریوارد ۱۲ تا الان نتیجهی تحلیلی بوده که گذاشتم:
(سی پیپ استاپ)
( این یه ورود ریسکی با حد ضرر بسیار کم میشه واستون )
در صورتی که بخواید با ریسک کمتری وارد بشید باید منتظر تاییدیه چاک بمونید که اینطور فاصله حد ضرر بیشتر میشه ( در ضمن دوستان این استراتژی برای فست اسکلپ هست نه دی ترید و سویینگ - با پیپ کم و حجم بالا بایستی کار کرد ) اگه هم بخوای نگه داری بایستی با کمترین ریسک ورود بزنی و ریسک فری رعایت بشه
دم تسلطت گرم گل
به به فوق العاده هستش
معاملات بسیار خوبی هس 14تا معامله و فقط یه ضرر وین ریت خوبیه چندتا معامله بالای1000پیپ هس در مجموع حدود 7000پیپ سود عالی هس تو 5 روز
مدیریت سرمایه ونظم خوب بوده قطره ای اضاف کردی معلومه هر وقت رسیده به نقطه دلخواه یه ذره حجم اضاف کردی و خیلی خوبه همش حجم معقول بوده کم کم اضاف شده فکر کنم استراتژی پله ای استفاده میکنی چون در نهایت همه معاملات دریک روز بسته شده و کل معاملات سل هس بنظر میرسه سوینگ میگیری و پله ای ورود میکنی
کاش ستون سود دلاری هم گذاشته بودی یا لوریج تا نتایج شفاف تری بود
بحرحالت عملکرد فوق العاده عالی
![]()
لوریج؟!! ![]()
لوریج چه اهمیتی داره جسارتا؟!
چقدر جالب بیشتر ورود هامون در یک نقطه هست ![]()
لوریج بروکر منظورم بود ولی هیچ اهمیتی هم نداره
خودت بگو چه دلیلی یا نکته ای داشت
سلام به همه دوستان عزیز
تحلیلی که دیشب گذاشتم حدود ریوارد ۴ و داد و مجدد برگشت زد به همون ناحیه و مجدد تاییدیه داد و به ریوارد بسیار بالا داد که البته خودم دیگه نگرفتم و فقط خواستم بگم کمی ساده به بازار نگاه کنیم باور کنید میشه سود گرفت
اما همیشه عادت کردیم سودهای خوب با استراتژی های ناشناخته و اسمهای دهن پرکن بدست میاد
موفق و پرسود باشید
ریوارد ۴ که گفتم با حد ضرر ۲۰ پیپ بود که اگه ۳۰ پیپ در نظر گرفته بودید تا همین الان ریوارد بالای ۱۵ بدست اومده بود - قرار نیست همه این سود و دوستان بگیرن و من به شخصه اسکلپ میزنم و روند های کوچیک میگیرم
اما دوستانی که دی ترید و سویینگ کار هستند با مدیریت سرمایه و سیو سود میتونن کلی از روند و بگیرن