فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

ریوارد ۱۲ تا الان نتیجه‌ی تحلیلی بوده که گذاشتم:

(سی پیپ استاپ)

#آپدیت نکته آموزشی

( این یه ورود ریسکی با حد ضرر بسیار کم میشه واستون )

در صورتی که بخواید با ریسک کمتری وارد بشید باید منتظر تاییدیه چاک بمونید که اینطور فاصله حد ضرر بیشتر میشه ( در ضمن دوستان این استراتژی برای فست اسکلپ هست نه دی ترید و سویینگ - با پیپ کم و حجم بالا بایستی کار کرد ) اگه هم بخوای نگه داری بایستی با کمترین ریسک ورود بزنی و ریسک فری رعایت بشه

دم تسلطت گرم گل

#نتیجه تحلیل

( ریوارد بالای 3 تا این لحظه ) که بایستی ریسک فری کرده باشیم و سیو سود

شب همه دوستان خوش - موفق و پرسود باشید

به به فوق العاده هستش

اینم از وضعیت پراپ فرم های ایرانی (استاپ به دلیل اسپرد بالا تاچ شد )و بعد ریزش طبق سناریو

البته مهم نیست فرصت تو مارکت زیاده😏

سلرم ولی با اضطراب و نگرانی :joy:

سلام. همچنان معاملهٔ اصلی دیروز رو دنبال می‌کنم. بین‌ش هم معامله‌‌ها و برداشت‌های سود میانی. معامله های صبحگاهی من. جمع سود ۱۴،۹۲۷ پیپ پایه . هر پیپ پایه یک پیپ حرکت به ازاء حداقل حجم قابل معامله.

ودقیقا طبق تحلیل … این عدد فعلی بسیار مهم هست سیو سود انجام میشه و استاپ کمی بالا تر میاد

نتیجه سل با اضطراب :grin:

خب TP 4تاچ شد.. یک پله سیو سود و ریسک فری داشتم … معامله من باز میمونه تا تارگت 4.5

تریدر های حرفه ای بگین ببینم چرا من بعد از رد کردن خط زرد خروج کامل زدم ؟؟؟(نکته اموزشی داره )

معاملات بسیار خوبی هس 14تا معامله و فقط یه ضرر وین ریت خوبیه چندتا معامله بالای1000پیپ هس در مجموع حدود 7000پیپ سود عالی هس تو 5 روز

مدیریت سرمایه ونظم خوب بوده قطره ای اضاف کردی معلومه هر وقت رسیده به نقطه دلخواه یه ذره حجم اضاف کردی و خیلی خوبه همش حجم معقول بوده کم کم اضاف شده فکر کنم استراتژی پله ای استفاده میکنی چون در نهایت همه معاملات دریک روز بسته شده و کل معاملات سل هس بنظر میرسه سوینگ میگیری و پله ای ورود میکنی

کاش ستون سود دلاری هم گذاشته بودی یا لوریج تا نتایج شفاف تری بود

بحرحالت عملکرد فوق العاده عالی :rose: :clap: :clap: :clap:

واکنش‌ها به سقف، پنجاه‌درصد و کف این زون جالب بود! :pinched_fingers:t4:

لوریج؟!! :roll_eyes::thinking: لوریج چه اهمیتی داره جسارتا؟!

چقدر جالب بیشتر ورود هامون در یک نقطه هست :thinking:

لوریج بروکر منظورم بود ولی هیچ اهمیتی هم نداره

خودت بگو چه دلیلی یا نکته ای داشت

کم شرف پندینگ مارو باز میکردی اسمون به زمین میومد؟

سلام به همه دوستان عزیز

تحلیلی که دیشب گذاشتم حدود ریوارد ۴ و داد و مجدد برگشت زد به همون ناحیه و مجدد تاییدیه داد و به ریوارد بسیار بالا داد که البته خودم دیگه نگرفتم و فقط خواستم بگم کمی ساده به بازار نگاه کنیم باور کنید میشه سود گرفت

اما همیشه عادت کردیم سودهای خوب با استراتژی های ناشناخته و اسمهای دهن پرکن بدست میاد

موفق و پرسود باشید

ریوارد ۴ که گفتم با حد ضرر ۲۰ پیپ بود که اگه ۳۰ پیپ در نظر گرفته بودید تا همین الان ریوارد بالای ۱۵ بدست اومده بود - قرار نیست همه این سود و دوستان بگیرن و من به شخصه اسکلپ میزنم و روند های کوچیک میگیرم

اما دوستانی که دی ترید و سویینگ کار هستند با مدیریت سرمایه و سیو سود میتونن کلی از روند و بگیرن