همون طور که انتظار میرفت بازار برای جمعکردن دستکم بخشی از سود انباشته شده در بازار لندن در شروع بازار نیویورک، از حدود ساعت ۱۲:۰۰ با عرضیشدن (انباشت)، و بازی دادن (manipulation) از حدود ساعت ۱۲:۴۵ و پخش (distribution) از حدود ۱۴:۵۵ بازیش رو انجام داد.
پینوشت: دقت کردید حسابهای کاربری که ایجاد شده و نشده صاف مییان تو این تاپیک زیاد شده؟ گاهی محض خالی نبودن عریضه یک دو تا نظر جای دیگه هم میذارن. به نظر شما علتش چیه؟ یکیشون چند روز پیش دو بار تو یه روز به خاطر رفتارش تو این تاپیک تعلیق شد. گمون نکنم مدیریت سایت خوشحال بشه از ایجاد حسابهای کاربری پوششی و صوری.
پینوشت ۲: با توجه به نزدیک شدن به اعلام خبرها (کمتر از یه ساعت دیگه)، احتمال بازی دوبارهٔ بازار میره.
سلام. با احترام به نظرتون، به نظرم بستگی به خبرهای ساعت ۱۷:۳۰ و ۱۸:۳۰ داره. شاید دوست داشته باشید احتیاط کنید.
پینوشت: اگه با معامله وقت خبر (news trading) آشنایی کافی دارید، شاید با دقت و احتیاط کافی و کار روی عددها معامله خوبی داشته باشید. در غیر این صورت شاید قدری صبر کردن تا کم شدن دامنهٔ نوسانهای احتمالی ناشی از خبر فکر بدی نباشه.
سلام وقتتون بخیر معاملات در ناحه مشخص شده فری شده بودن ولی انتظار تقویت بازگشت قوی به fvg میانی در تایم فریم 15 رو داشتم متاسفانه اونجوری که باید نشد
از طرفی سناریو بازگشتی محتملی که توی ذهنم داشتم داره کم کم قوی تر میشه .
بازم ممنوم بابت وقتی که اختصاص دادین و نظرتون گفتین
با احترام به نظرتون، تاثیر خبر وقتی مشخص میشه که خبر اعلام شده باشه. با توجه به فاصلهٔ پستتون با اعلام شدن خبر و مشخص شدن اثرش، چطور تاثیرش رو در تحلیلتون لحاظ کردید؟
از اون جایی که بعضی از دوستان میان میگن بدون توضیح چیزی نذاریم عرض میکنم
چون روند ضعیف شده بود در تایم 5 و یه اوردربلاک هم داشتیم ریسکی ورود کردم که متاسفانه یه کندل کار و خراب کرد - نظرم رو این تحلیل بود که فیل شد - البته ریسک فری کرده بودم و سر به سر خارج شدم
در تایم 15 دقیقه دفعه اول اوردربلاک معتبر و با تاییدیه چاک در تایم 1 دقیقه وارد پوزیشن شدم و بار دوم هم به همون اوردربلاک واکنش نشون داد و تایم 1 دقیقه مجدد تاییدیه داد - اما از اونجایی که مقداری از نقدینگی در ناحیه بالاتر برداشت شده بنده به شخصه اگه تحلیل فیل هم نشه ورود نمیزنم و ورود و میزارم از شادو قبل تا بالای اوردربلاک و از اون ناحیه به بعد اگه تاییدیه داد ورود میزنم