فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

صبح زود به خاطر تاریکی اون نور لپ تاپ میزنه همینه دلیل

طلا طبق انتظار به ریزش قابل ملاحظه ادامه داد. در تایم ۴ ساعته، طلا ریزشی و در حال برگشت به سطح مقاومت ۱۴۰۱ به نظر می‌رسه. در تایم ۵ دقیقه طلا از امروز صبح درگیر رد کردن دو مقاومت اول فیبوناچی ۴۱۷۳ ( ۲۸/۶٪) و ۴۱۶۰ (سطح ۳۸/۲٪) بوده است. در مرحلهٔ اول (شروع ۴:۵۰ صبح) بازار با انباشت و بازی دادن (manipulaiton) از سطح buyable liquidity شکل گرفته حول ۴۱۸۶ نقدینگی جمع کرد و به سطح مقاومت اول (۴۱۷۳)حمله کرد. با برگشت خوردن از این سطح، بازار در بازی دوباره و جمع کردن دوباره نقدینگی در همان buyable liquidity قبلی، در مرحلهٔ پخش دوم توانست مقاومت ۴۱۷۳ را پشت سر بگذارد ولی از مقاومت دوم (۴۱۵۹)‌برگشت خورد. با تکرار بازی برای بار سوم و جمع‌کردن نقدینگی در همان buyside liquidity قبلی (۴۱۸۶) - جایی که گمان تثبیت روند بالا رفتن ایجاد کرده بود- این بار با تشکیل order block با نقدینگی بیشتر به سطح مقاومت ۴۱۵۹ حمله کرد و توانست آن را پشت سر بگذارد - اگرچه هنوز قدری درگیر است.

شاید علت این بازی‌های مکرر، تعطیلی امروز آمریکا و بورس نیویورک باشد که باعث نیامدن بخش بزرگی از نقدینگی عادی و در نتیجه قدری بی‌رمق شدن حرکت‌های بازار شده باشد. چیزی حدود یک ساعت دیگر به بسته شدن بازار لندن در آخر هفتهٔ کاری مانده که شاید بازار را از این هم کم‌رمق‌تر کند. احتمالا معامله‌هایم را با فاصله امن از پایان هفتهٔ کاری بازارهای آسیایی ببندم.

با احترام به نظر شما، در عمل خلاف‌ش ثابت شد. با توجه به ریزش قابل ملاحظه بازار ، به نظر می‌رسه در دام بازی بازار (به مفهوم power of three( افتاده باشید برای ایجاد دقیقا همون فکر .

ممنون آقا مهدی عزیز ، هرچند که هنوز کاملا مشخص نیست اما هر چیزی ممکنه ، ممنون از توضیحاتتون.

سلام ممدممدی جان، زنده و حاضر :handshake:

اول بپردازم به سؤالت، بعد هم اگه فرصت شد به بقیه دوستان.

۱. بهترین سبک یادگیری برای مبتدی‌ها

یک «بهترین» مطلق وجود نداره، ولی طبق تجربه‌ی اکثر تریدرهای کامیونیتی، مسیر زیر بیشترین بازدهی رو داشته:

• آموزش ساختار بازار (ICT / Price Action) – یاد بگیر بازار چطور حرکت می‌کنه، مفهوم نقدینگی، Order Block، FVG و CHOCH
  • یک تایم‌فریم مشخص – روی ۱۵ دقیقه یا ۱ ساعت متمرکز شو، نه همه‌ی تایم‌فریم‌ها
  • مدیریت سرمایه و روانشناسی – مهم‌تر از تحلیل، کنترل ریسک و احساساته
  • دمو و جرنال نویسی – حداقل ۳ ماه دمو با ثبت همه‌ی معاملات

آمارش چطوریه؟
طبق آمار غیررسمی از تریدرهای فعال انجمن:

سبک میزان موفقیت نسبی ریسک
Price Action + ICT بالاترین (حدود ۴۰٪ سوددهی پایدار) متوسط
اندیکاتورمحض پایین‌تر بالا
اسکالپ خالص بسیار پایین در بلندمدت خیلی بالا
معاملات روزانه (Swing) متعادل متوسط

این آمارها تقریبی و برداشت شخصی از جو کامیونیتیه، نه منبع رسمی.

همین حالا می‌تونی توی دسته‌ی آموزش کامیونیتی مطالب مفید پیدا کنی :ok_hand:

۲. امیرحسین خویه جان، درباره‌ی پراپ مای پراپ (MyProp)

توی کامیونیتی بحث خاصی راجع بهش پیدا نکردم. قبل از ورود به هر پراپی این نکات رو چک کن:

• تحقیق در گوگل درباره‌ی ریویوها و شکایات
  • شرایط قوانین چالش – بخون ببین قوانین معاملاتی منصفانه هست یا نه
  • پرداخت‌ها – کاربران واقعی تونستن برداشت کنن یا نه؟

پیشنهاد می‌کنم یه تاپیک جدید تو دسته‌ی بروکرها و پراپ‌فرم‌ها باز کنی تا دوستان تجربیاتشون رو به اشتراک بذارن.

۳. Morteza_Sharifi و ehsan1 جان – بحث سل از ۴۰۳۰ و ادامه‌اش رو دوستان بهتر می‌تونن نظر بدن. من صرفاً یه یادآوری کنم: به ساختار چندتایم‌فریم نگاه کن، اگه تایم ۱ساعته واکنش برگشتی نشون داده، شاید بهتره حداقل بخشی از پوزیشن رو ببندی یا استاپ رو به نقطه سربه‌سر بیاری. تصمیم نهایی با خودته :handshake:

با تشکر از آقا مهدی عزیز و چارت زیباشون احتمالا ادامه حرکت به این شکل میبینم احتمالا

ممنون از بازخورد. با احترام نظر شما برگشت در ۴۱۸۶ بود. الان قیمت ۴۱۶۶‌ه یعنی ۲۰۰۰ پیپ پایین‌تر و داره بازم می‌ریزه. فکر می‌کنم این یعنی مشخص شدن قطعی‌نتیجه در اون مورد خاص.

اشتباه برای من، شما و هر کس دیگه‌ای پیش می‌یاد و هیچ اشکالی هم نداره. مهم مسئولانه برخورد کردن نسبت به خودمون و دیگران و درس‌گرفتن از اشتباه‌ها است.

روز خوبی داشته باشید.

ممنون از بازخورد. با احترام نظر شما برگشت در ۴۱۸۶ بود. الان قیمت ۴۱۶۶‌ه یعنی ۲۰۰۰ پیپ پایین‌تر و داره بازم می‌ریزه. فکر می‌کنم این یعنی مشخص شدن قطعی‌نتیجه در اون مورد خاص.

آقا مهدی عزیز شما دارین بر اساس کدام نظر من این موارد را میفرمایید؟ آخه من خیلی تصویر فرستادم پیداش نمیکنم ، لطفا تصویرش را قرار بدین تا بهتر متوجه اشتباهم بشم. با سپاس فراوان

شما دارین بر اساس کدام نظر من این موارد را میفرمایید؟ آخه من خیلی تصویر فرستادم پیداش نمیکنم ، لطفا تصویرش را قرار بدین تا بهتر متوجه اشتباهم بشم.

فکر می‌کنم کاملا مشخصه به چی جواب دادم چون طبق روال سایت پستی که به‌ش جواب دادم هم خودش و هم لینک‌ش ابتدای جواب من هست. شایددوست داشته باشید بعد از این بیشتر دقت کنید به پست‌ها.

آها متوجه شدم منظورتون تصویر زیره که در اون پستی که اشاره کردین فرستاده بودم:

طبق این تصویر که با خط قرمز مشخص کردم ابتدا ریزش و سپس بالا رفتنه ، ولی درست فرمودین عددهاش با اعدادی که رخ داده یکسان نیستن و فاصله زیادی دارن ، و بله ممکنه هر اتفاق دیگری بیفته و چون علم غیب نداریم باید بپذیریم که همه ممکنه اشتباه کنیم ، به هر حال از لطف و دقت نظر و تحلیلهای خوبتون ممنونم. :rose:

ممنون از بازخورد. باعث خوشحالی‌ه که تحلیل من تونسته به تحلیل شما کمک کنه. این نشون می‌ده تاپیک سرپا است و کارش رو خوب انجام می‌ده. اما مطمئن نیستم نتیجه‌ای که گرفتید با شکل و تحلیل اصلی خیلی سازگار باشه.

معمولا فاصلهٔ بین دو moving average قدرت سطح مقاومت رو مشخص می‌کنه و در اینجا دو moving average فاصلهٔ خیلی کمی دارن که یعنی ، صرفا با توجه به این شکل، ۴۱۰۰ مقاومت ضعیفی‌ به نظر می‌ٰسه برای ایجاد اون برگشت قوی که شما نشون دادید.

در ضمن تحلیل دیگهٔ استفاده شده تو همون شکل nds ه که طبق اون و با توجه به شکل گرفتن flag احتمال داره قیمت دست کم -در تایم ۴ ساعته-تا ۳۹۵۰ (نقطهٔ 1-2 پایینی) پایین بره . این هم یک کم تعارض داره با برگشت از ۴۱۰۰.

روز خوبی داشته باشید.

تشکر بابت تحلیل و توضیحاتتون. :rose:

(یک توضیحی هم عرض کنم نمیدونم چرا جدیدا پستهایی که در جواب دیگران مینویسم گوشه سمت چپ بالاشون باید لینک به پست را نشون بده ولی نشون نمیده )

شوخی بود عزیز، مشخصه اتاقت تاریکه :joy:

ممنون از بازخورد.با احترام به نظرتون من ریزشی در شکل نمی‌بیینم. خط قرمزی بالا رفته، معلوم نیست از کجا و مهم‌تر از این که وصل نیست به نمودار فعلی (که در حال حاضر ۴۱۸۵ رو نشون می‌ده).تنها نتیجهٔ منطقی صعود ازهمین نقطه است. والا اگه منظور این باشه که خطی که به نمودار وصل نیست کلی دیگه میره پایین و بعد میاد بالا نقض غرضه. چون به هر حال هر پایین اومدنی جایی تموم می‌شه و چنین اظهار نظری می‌شه مثل گفتن این‌ که «قیمت بالاخره یه وقتی بالا می ره». بله می‌ره، خوب که چی؟ تا جایی که من می‌دونم این نه تحلیل‌ه نه نظر، توضیح واضحات‌‌ه و فاقد معنی . در ضمن پست فاقد هر نوع استدلال و تحلیل است مبنی بر این که «چرا و چطوری داره آماده می‌شه برای صعود». شاید دوست داشته باشید در نوشته‌ها و شکل های بعدی به این نکته‌‌ها بیشتر دقت کنید.

فکر می‌کنم به اندازهٔ کافی توضیح داده شده. بیشتر از این وقت عزیز خودمون و خوانندگان این تاپیک رو برای این موضوع که شاید تا همین حالا هم بیش از اندازه طول کشیده نمی‌گیرم. فکر می‌کنم همهٔ ما کارهای بهتری داریم برای انجام دادن بخصوص پرداختن به موضوع اصلی تاپیک یعنی معامله و تحلیل طلا.

شاد و پیروز باشید.

قیمت فعلی 4185 هست اما اگر دقت بفرمایید پایین خط قرمزی که در شکل موجوده حدود 4163 را نشون میده ، ولی بله باید اون را بهتر و واضح تر میکشیدم ، به هر حال ممنون.

چیزی که من می‌بینم خط قرمز در تصویر به جایی وصل نیست نه ابتداش نه انتهاش، نه هیچ جای دیگه‌ش و هیچ عددی رو نمی‌شه به‌ش نسبت داد.

همون طور که عرض کردم این بحث تا همین الانش هم بیش از اندازه طول کشیده و هر توضیحی هم که لازم بوده داده شده، از هر دو طرف.من هیچ توجیهی برای ادامه‌ش اون هم در فضای عمومی نمی‌بینم. بحث لازم نیست حتما برد-باخت باشه و این قدر ادامه پیدا کنه که یکی تسلیم بشه. می‌تونه برد-برد باشه، پذیرش واقعیت اون چیزی که هست، پشت سر گذاشتنش و ادامه زندگی.

اره حدودی فقط جهت روند کشیدم جزییات دخیل نیستن

من هم احتمال صعود رو بیشتر می‌دیدم. یکی از سناریوهایی که دارم صعود و بعد نزوله. یکی از قیمت‌هایی که فکر می‌کنم قیمت ممکنه برسه و واکنش داشته باشه، ۴۲۴۴ رو دارم. البته بالاتر و پایین‌تر از این قیمت هم سطوح مهم هست. ولی این بیشتر توجهم رو جلب کرده :)) امروز که حرکت خاصی نداشت. باید ببینیم دوشنبه از کدوم طرف رنج شکسته میشه تا به دیدگاه بهتری برسیم.

خوش بحالتون.. امیدوارم ایه روز مث شما راحت اسکرین و توضیح بذارم

انقد ضرر کردم دیگه دستم میلرزه پندینگ رو حتی بذارم.

یعنی تا پندینگ میذارم کلی احتمال میاد جلو چشم که میزنه فعال شدن اردر و استاپو باهم میزنه

همینقدر فوبیا گرفتم

گم شده م

طبق عادت هر هفته شنبه یکشنبه برای بررسی و بک تست گیری

و البته اکانت 6 درصد سود امروز و در این لحظه به دلیل اورد ترید و بالا بردن حجم نزدیک 3 درصد در ضرره

امیدوارم اینجا جایی باشه که از تجارب همدیگه استفاده بکنیم