دوستان عزیز اگر مانند خط زردی که در تصویر زیر کشیدم DXY یک یا دو لگ دیگه پایین بره احتمالا طلا به تناسب اون بالا میره ، ببینید :
درود چرا به جا اسکرین شات ، عکس میگیری ![]()
ظاهرا طلا داره طبق این چیزی که پریشب شانسی شانسی حدس زده بودم جلو میره. ![]()
خدا را شکر من سودهای عالی کردم امیدوارم و آرزو میکنم همه سود کنن ![]()
با احترام به نظر همهٔ دوستان، پیش اومده که دیگران معاملههای من رو به شکلهای مختلف به تحلیلهای خودشون نسبت دادن. فکر میکنم لازم باشه گفتن این که:
اعلام نفی ادعا (disclaimer): معاملههای من صرفا، انحصارا و به طور کامل بر اساس تحلیلهای خود من هستند. اگر در موارد استثنایی از تحلیل شخص دیگری در اینجا، به صورت کلی یا جزئی، استفادهای کنم به صراحت و آشکارا اون رو اعلام میکنم مثل این مورد.نسبت دادن معاملههای دیگران به خود و سعی در استفاده از اعتبار دیگران به نفع خود نقض مالکیت معنوی (intellectual proptery) افراد است.
طلا اعصابمونو از دیروز خرد کرده چرا اینجوری میکنه
با احترام به نظر شما، برخلاف تصویر ارائه شده طلا در ۴۱۹۵ برگشت نه طبق آن تصویر در ۴۲۳۵ که صحت و دقت اون تحلیل رو زیر سوال میبره. تحلیلگر حرفهای رویترز/Tradingview این سطح برگشت را با دقت پیش بینی کرده بود.
کلا بازار گردان کارش همینه که اعصاب را خرد کنه تا بتونه پول را از چنگ مردم در بیاره ، شبیه این ضرب المثله که آب را گل آلود میکنن که بتونن ماهی بگیرن ![]()
اره واقعا این دو روزه به سازه ما نمیرقصه مارم نمیرقصونه لعنتی
شاید لازم به تصریح باشه، منظور من از بازیدادن (manipulation) بازار - و نه بازی گردان (market-maker) -در پستهایی که مربوط به یک خبر میشه به طور مشخص و انحصاری مرحلهٔ دوم در استزاتژی power of three در سبک ictه. معتقد نیستم شخص یا بازیگر خاصی نخ بازار رو به دست گرفته و «میکشد هر جا که خاطرخواه اوست».
اصطلاح بازارساز /بازارگردان-ظاهرا گرتهبرداری از واژهٔ market-maker انگلیسی- تا جایی که من میدونم در تحلیلهای بازارهای مالی ایران مثل طلا یا بورس معمولا برا ی اشاره به دولت (بانک/مرکزی) استفاده میشه که با دخالت گسترده در بازار- مثل عرضهٔ مقدار زیادی دلار در بازار خردهفروشی در زمان نوسانات شدیدارز آزاد- سعی در جهت دادن قیمت به دلخواه خودش میکنه. در بازار آزاد و گستردهٔ جهانی چنین مفهومی که یک بازیگر بتونه کل بازار رو کنترل کنه، قابل قبول به نظر نمیرسه. مثال سادهش بانکهای مرکزی کشورهای مختلف به عنوان ابربازیگرهای بازار طلا هستند که ممکنه برحسب منافع ملی کشورشون در آن واحد هر کدوم طلا رو به جهتی بکشونن. تا جایی که من میدونم، در ادبیات حرفهای معاملهگریmarket-maker به معنی کاملا متفاوتی به کار میره،(عملکرد کارگزارها در ارائهٔ نرخ خرید و فروش خودشون به معاملهگرهای خرًد)
https://www.investopedia.com/terms/m/marketmaker.asp
معاملهگری (trading) یه تخصصه. نظریههای توطئه (conspiracy theory) سعی میکنن به جای تحلیل واقعی با خلق دشمن ساختگی، و نسبت دادن همهٔ مشکلها به اون، معمولا بدون هیچ مبنایی در واقعیت،، موضوعهای تخصصی رو ساده کنن. تحلیلهای کارشناسی و مبتنی بر واقعیتهای میدانی به جای سادهسازیهای نه چندان واقعی و دشمنهای فرضی میتونه کیفیت این تاپیک رو بالا ببره.
اره واقعا این دو روزه به سازه ما نمیرقصه مارم نمیرقصونه لعنتی
من فکر میکردم هیچ وقت به ساز هیچکس نمیرقصه ، نه فقط این 2 روز ![]()
کندل هاشون هم خیلی نورانی و درخشان شده اصلا ![]()
آقا احسان عزیز ، الان احتمال 4300 که در این تحلیل عالی نشون دادی خیلی بیشتر شده ، فکر کنم اگر 4239 را رد کنه تا 4300 هم میره هر چند امیدوارم این تحلیل عالی و خوبت غلط از آب در بیاد و زود تر برگرده پایین ![]()
درسته آقا علی عزیز احتمالا داره 4212 ببینه بعدش برگشت بزنه پایین 4104 و دوباره حرکت کنه برای 4300 ولی احتمالا بعد از تاچ اون مقاومت بالایی ریزش اصلی تا کف پیوت هفتگی دوم شروع کنه احتمالا
دوست عزیز، ناراحتی و آزردگی شما رو درک میکنم و متاسفم که چنین حسی دارید. حس از دست دادن کنترل میتونه بسیار آزاردهنده باشه. ولی شاید بشه با استفاده از نظریههای شناختهشده یه کم اوضاع رو بهترش کرد.
با احترام به نظر همهٔ دوستان، رفتار فعلی بازار ( و رفتار دیروزش قبل و بعد خبر NFP) برای من مصداق بارز نظریهٔ power of three به نظر میٰرسه. با توجه به تعطیل رسمی بودن در آمریکا انتظار میره امروز بازار لندن که ۱۰:۳۰ شروع شد بیشترین حجم پول و معامله رو داشته باشه. حدود ۷:۳۰ صبح امروز بازار عرضی شد (مرحلهٔ انباشت accumulation) . حدود ۹ صبح فاز خیزشی بازی دادن (manipulation) - به معنای خاص power of three نه رفتار غیر قابل پیشبینی دشمن فرضی و امثال اون- شروع شد که باعث گمان خیزشی شدن بازار شد. همون طور که انتظار میرفت در نهایت (ساعت ۱۲:۳۰) با شروع مرحلهٔ پخش (distribution) - حرکت اصلی- که ریزش قابل ملاحظه بود -شروع شد که همچنان ادامه داره.
شخصا نه طرفدار ریزش قیمتم نه طرفدار خیزش اون. صرفا دنبال تحلیل دقیقتر ، مستدلتر و نزدیکتر به واقعیت هستم برای سودکردن تا حد امکان در هر حالت.
دیوانه هستم مگه با لپ تاپ شات بگیرم بذارم ![]()
![]()