فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

همه مون این مراحل و پشت سر گذاشتیم تمرین و ترید روی اکانت با بالانس کم و معقول و اموزش دیدن بهترین روش هست

با تمرین و استمرار قطعا به هدفت میرسی

دقیقا در بازار هیچ چیز صد در صد نیست و بهترین وین ریت و تحلیلگر هم دور از خطا نیست

این اتفاق برای منم قبلا افتاده،بهترین روش این هست تا یه مدت مثلا یکی دوماه پندینگ اردر بزاری و حتی ترید کنی اما با کمترین مبلغ ممکن،یعنی در حدی که اگه استاپ بخوری خندت بگیره که ضررش اونقدر کم بوده که اصلا نتونسته روی حالت روحیت تاثیر بزاره.

بعد از این مدت وقتی عملکردت رو میبینی که چقدر بدون استرس خوب ترید کردی میتونی حجم رو اضافه کنی و از کارت لذت ببری.

اگرم باز استاپ خوردی باید مطالعه کنی و دانشت رو افزایش بدی،چون اون موقع یه جار کار قطعا میلنگه.

اگه بهم میگفتن تریدر شدن اینقد سخته من راضی بودم کارگر شم ولی نیام تو این کار.امید و انگیزه بزرگترین اسیب رو میزنه به ما .رفیق اگه من جات بودم همین الان متا تریدر و تریدینگ ویو رو پاک میکردم و دیگه هیچوقت سمتش نمیومدم!

ترید کردن سخت ترین شغلیه که دیدم تو عمرم.شما برای درامد از این راه روانتونو گرو میزارید اما خبر ندارید‍!
هر سال نزدیک 24 تریلیون دلار از جیب تریدرای خرد به جیب نهنگا و بازار گردانها میره,و این ملت کبیر فک میکنن که این یه فرصت بیزنسی برای ماست که سود بکنیم از این بازار !
این بازار اصلش برای ضرر زدن به من و تو هست.
و کسی که اینو درک کنه در مسیر معامله گریش حتما به سود خواهد رسید.

عالیه سپاس از وقتی که گذاشتین و توضیحات مفید شما

:rofl: نمیییتونم بگم عیبببب نداره

سلام بر دوستان عزیز در ادامه تحلیل قبلی که در هفته گذشته قرار داده بودم ، برای این هفته هم همچین روندی ازش انتظار دارم احتمالا شاید هم نشه

صبح بخیر. صبح روز تعطیل کاری‌ه و فرصتی‌ برای استراحت، از تن و جان تکوندنِ فشار و دغدغه‌های یک هفتهٔ پر افت و خیز و آماده شدن برای دوباره و دوباره تلاش کردن. تصادفی به این ویدئو برخوردم. گفتم شاید بد نباشه دیگران رو شریک کنم در لذت دیدنش.:smiley:

اعلان نفی ادعا (disclaimer): ویدئو شوخی با پدر و مادرها است از زبان بچه‌ها و راست‌گویی معصومانه‌شون. همان طور که دیده می‌شه خود مادرها بیشتر از همه به آن می‌خندند. هیچ قصد طعنه و کنایه‌ای به هیچ شخص و گروهی در کار نیست، بخصوص به خانمها و مادرها.

به به شما شاعرم میشدی خوب بود قلم زیبایی داری

کاملا موافقم بایستی نقدینگی زیادی پایین جمع کنه

99%بازنده هستن چون سود زیاد وسریع میخوان ولی موسسات بزرگ برعکس

دمت گرم :joy: :heart:

هفته ای که گذشت کاملا طلا توی اصلاح بود خیلی ها سود کردن خیلی ها ضرر

بازار بعداز اصلاح چرخش قیمت کرد به صعودی در تایم یک ساعته

بازه قیمتی حساس که سر راه داره 4277.00 تا 4242.00

این ناحیه اگر شکست بخوره بازار یک حمله به سقف خودش در تایم یک ساعته داره

یعنی 4380.00

اما و اما دوستان اخبار رو چک کنید بازار منتظر نرخ بهره و داده های بیشتر اقتصادی آمریکا هست.

و جنگ جدید که تنگ باب المندب رو درگیر میکنه که آخرین برداشت سود اقتصاد های بزرگ مثل آمریکا هست

ولی در حال حاضر بازار در تایم یک ساعته چرخش صعودی داره تایم فریم روزانه اصلاح قیمتی نشون میده

اگر فرق این دوتایم رو درک کنید عالیه

#باشد که رستگار شویم در این دنیای فانی

به وقت بک تست گیری :cowboy_hat_face:

آقا سینا با چارت میتونید نقاط و روند را مشخص کنید ؟

اقا احسان گل

خب بر اساس چارت تحلیل کردم ک گفتم

من اسکلپ نمیکنم…من میذارم بازار اول کار خودشو بکنه

اما اگر منظورتو کامل تر بگی عالیه

اره میدونم داداش ، منظورم اینه که تحلیل با چارت باشه تا دید بهتری بده