فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

بازار گردون داره با کم و زیاد کردن کرولیشن DXY و سایر نمادها ترفندها و حیله های جدیدی رو میکنه ، DXY پایین رفت اما هنوز طلا بالا نرفته!

ساعت ۱۶:۰۰ امروز تعدادی خبر با اهمیت بالا و متوسط داریم. شاید Non-Farm Payroll (ٔNFP) اهمیت خاصی داشته باشه. احتمال بازی دادن بازار (manipulation به مفهوم مطرح ‌شده در power of three) با نزدیک شدن به زمان خبرها می‌ره. شاید دوست داشته باشید برای دیدن بقیه رویدادها تقویم‌های اقتصادی رو ببینید.

دقیقا مهم ترین خبرامروز NFP هس تا نیم ساعت بعد از خبر نباید ترید زد
تا 16/30 که نتیج رسمی بیاد مشخص میشه که تقریبا بنفع طلا کار میکنه یا برعلیه طلا یا خنثی

و شایدم بالاتر 4/100

دیروز بعدازظهر روز اعداد طلایی فیبوناچی تحلیل زدم که برگشت رو خط نارنجی با حد ضرر خط زرد ورود بزنم و متاسفانه لیمیت نکاشتم و اون موقع هم کاری پیش اومد پای سیستم نبودم :pensive_face:

از صبح هم سرکار و …

بر اساس اعداد خاص فیبوناچی

سلام و ارادت دوستان اخبار رو از کجا ببینم ممنون میشم لینک برام بفرستید

https://www.forexfactory.com/ از فارکس فکتوری

فارکس فکتوری فارسی هم داریم https://forexfactory.live/

دوستان دیدگاه من امروز نزولی هس و اینکه حتی خبر NFP قوی تر از انتظار اعلام بشه احتمال شدت گرفتن فشار نزولی حتی بیشترهم میشه البته موقع خبر پرهیز کنیم بهتر ولی تو کندل15 دقیقه ای قشنگ خوشو نشون میده ممکنه نوسان بزنه باید همه چیز رو در نظر گرفت حتی ممکنه خنثی اعلام بشه بازار کلا بره تو رنج تا هفته آِینده

این صرفا نظر من هس و ممکنه اشتباه باشه

امروز اخبار به نظرتون تاثیرش رو ارز دیجیتال چطور میبینید ؟

عزیزدلمی ایشالا همگی به درجه ای از روانشناسی و مدیریت سرمایه برسیم که به بتونیم نتیجه ی زحماتو ببینیم

تا اعلام نشه که مشخص نمیشه اگر بخاید دقیق بدونید تا نیم ساعت بعد از خبر

نظر خودم اینه شاید طبق چیزی کارمندفد اعلام کرده بخان نرخ واقعی اعلام کنن و NFP قویتر ازقبل اعلام کن طبیعتا ریزشی میشه و وزن بیشتری بهش میدم ولی این حدس من هس ممکنه اصلا ضعیف اعلام بشه و بازار تو نیم ساعت معکوس میشه صعودی و ممکنه خنثی اعلام بشه که رنج بشه

برای حجم سنگین صبرکنید تا نیم ساعت بعد از خبر که نوسانات کم بشه چون ممکنه از دو طرف قیچی کنه طبق تاییدیه های خودتو ن ورود کنید

اولین ترید امروز - قبلش هم یه ضرر داده بودم البته

مقاومت 4114 شکست ، مقاومت 4200 و 4300 در دسترس قرار گرفتند اگر بهشون برسه یک سل زیبای بلند مدتی تا کف پیوت هفتگی دوم مهمانمون میکنه البته احتمالا شاید هم از همین جایی که رسیده ریزش کنه بهرحال اردر سل در 4200 و 4300 کم ریسکه

من اینجوری وارد شدم:

عالی بود

من لانگ صبحم را دارم ، امیدوارم هرکسی با هر نحوی معامله از این اسپایک سود کرده باشه.

حالا دلیل ریزش صبحDXYمشخص شد :rofl:

پس نتیجه میگیریم که اون حرکت و ریزشDXY صبح بی دلیل نبود و همچنین ریزش طلا در صبح و هم جهتی این دوفقط یه تله بود که نگاه ها را بسمت فروش ببره و به یه خبرهمه چیز در کمترین زمان صعودی کنه

کلید ماجرا DXY

طلا یه محدوده ای رو او ن پایین باید پرمیکرد طبق نظریه تقارن قیمتی ولی جا گذاشت دوستان صاحب نظر ..نظرتون چیه ؟؟

علی هستم 7 ماه هست وارد بازار مالی شدم ترید امروزم خدا بده برکت