فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

شما لطف دارین ، ولی الان این را بای گرفتم اما داره میره استاپم رو بزنه اگه استاد بودم خراب نمیکردم

همینم ایشاله با سود بسته میشه

یا بدون ضرر

مطمعنم

مطمئن نباشید ، هر چند ممکنه شانسی بشه اما فقط خداوند میدونه چی میشه.

بله واقعا درست میفرمایید

به به عجب بازگشت درآماتیکی انجام داد :joy: گرفتار رنج بدی شده سقف سل بزن کف بای بزن :man_facepalming:

بچه ها روند طلا تو اکثریت تایم ها بای شده و یه عکس هم از تایم پنج دقیقه برا ورود گذاشتم همین

ریوارد ۳ نتیجه هم میگم چی شد نشد تو تایم یک دقیقه رنج شکسته بالا سیستم ورود اینه

من دنبال سل هستم، فک نکنم به تی پی برسه نرسیده بهش بریزه

استاپ شد ه و اتمام معامله

بای رو احتمال زیاده هرچند استاپ منو زده

شانسی شانسی (و البته به لطف خداوند) درست زده بودم ، استاپم رو نزد و رفت توی سود :grinning_face:

روز همگی بخیر و شادی ، امیدوارم همه پر سود باشن. :rose:

سلام. اولین معاملهٔ امروز من. تا به حال دو برداشت سود داشته. علت: تشکیل flag.

منم سلر هستم بعد از خرابکاری ای که دیروز روی اکانت کردم امیدوارم امروز با تمرکز بتونم قسمتی شو برگردونم

منم سلر هستم بعد از خرابکاری ای که دیروز روی اکانت کردم امیدوارم امروز با تمرکز بتونم قسمتی شو برگردونم

فقط نباید فراموش کنیم که به فکر انتقام از بازار بودن و یا جبران کردن گذشته ممکنه ضرر بیشتری بهمون بزنه ، باید ذهنمون را از گذشته پاک و آرام کنیم و با آرامش و بدون عجله برای جبران گذشته فقط طبق اصول و برنامه خودمون پیش بریم.
بهتره برای گرفتن سل هم عجله نکنیم و جاهای مناسب را زیر نظر داشته باشیم.
آرزو میکنم امروز براتون عالی و پر برکت باشه :rose:

سلامت باشی عزیزم همچنین برای شما ایشالا پر سود و پر برکت باشیم همگی :smiling_face_with_three_hearts:

سلام عزیز دل فدای سرت برای اتفاق دیروز بدترشم میشم مثل کال مارجین ی چند روز فاصله بگیر تا ذهنت اروم شه بعد قدرتمند برگرد

سلام دوستان عزیز و گرامی ، یک نشونه هایی دارم میبینم از تغییر روند موقت احتمالا شاید هم اشتباه میکنم ! احتمال میدم قیمت موقتا بخواد بره سطوح بالاترش ببینه و بعد مجددا ریزش کنه این مقاومت میتونه 4300 هم باشه ! بهرحال برای بلند مدتی کارها احتیاط واجبه و بهتره دیگه دنبال پوزیشن سل نباشیم البته خیلی مهمه که مقاومت 4114 شکسته بشه . اگر اشتباه میکنم لطفا بگید

امروز خبر مهم زیاده راس ساعت 16 :face_with_monocle:

در مورد تغییر روند با شما موافقم قیمت داره سطح های بالاتر و کف های بالا تر میزنه توی تایم فریم پایین

اینبار داره قشنگ حرکت میکنه ، نوسانی حرکت کنه در هر پایینی که میزنه میشه وارد بای شد ولی شارپ بزنه فقط اون سطوح پرتابی و برگشتی میشه گرفتش البته در میانه روند این شارپها ، خیلی از دوستان شجاع وارد میشن که احتمالا در تایمهای پایین مثل 1 دقیقه میشه همچین کاری کرد که من نه جراتش دارم و نه روشش :wink: اگر ابتدای شارپ وارد شدم ، شدم مگر نه بیخیالش میشم مگر اینکه مثل دیروز قبل ایجاد لگ دوم یک استاپی کنه