نفت هی داره سقف میزنه یه لحظه خبری چیزی بیاد بریزه طلا منفجر میشه ولی به نظر من تا زمانی که نفت صعودیه و تورم هست بیشتر سل جواب میده
نفت و طلا عکس هم دارن عمل میکنن
این تو بزرگوار در تایم های بلند مدت به دنبال اصلاح قیمتی هستند
در نتیجه توی تایم های پایین تر بدنبال فروش طلا و خرید نفت
ترجیحا بااین وضیعت نت با این شرایط معامله نکردن خودش یک سوده بزرگ هست!!
و یک راهنمایی هم کنم : بدنبال خرید سهام های شرکت هایی که سروکار با پنل افتابی و انرژی های تجدید پذیر دارن باشید سود خوبی دارن در بلند مدت!
باشد که رستگار شویم هم در این دنیا هم در ان دنیایی که فقط حرفشو شنیدیم!
امیدوارم کم ضرر و پر سود باشید…
قیمت هنوز پیوتهای اول هفتگی در 4485 و 4468 را تاچ نکرده از سطح حمایتی 4510 ترسید و عقبگرد کرد ! احتمالا با برخورد دوباره به پیوت های سقف 4 ساعته در قیمتهای 4578.49 و 4588.69 و 4607 یک موج نزولی دیگه بسازه ، چون تا پیوتهای هفتگی در کف تاچ نکنه بعیده بخواد تغییر فاز بده ! الان هم میخواد یک موج صعودی کوتاه مدتی بسازه که بعد از برخورد به سقفهای پیوت 4 ساعته احتمالا برگشتش بدهند ، بهتر و کم ریسک تره صبر کرد که این موج صعودی مجدد تغییر فاز نزولی بده در پولبکش میشه مثل ظهر وارد پوزیشن سل شد
اخی حیفه نقطه زنی خوبی میشد
ممنون آقای نصیری ، لطفا اطلاعات فاندی خودتونو مرتبا به اشتراک بذارید مهمه ![]()
جلسه فدرال رزرو ساعت ۲۱.۳۰ شروع میشه . هر چی به ساعت جلسه نزدیکتر میشم باید بیشتر مواظب بود
هر کی رو تایم پایین معامله میکنه لطفا تحلیلاتونو بزارید
نه پایین درستی زد نه بالای درستی میزنه انگار شده باری بهرجهت ! جون نداره حرکت کنه
اره منم سر همین بیخیال تارگت شدم و زودتر بستمش. ولی اگر بالاتر بره باز سل میگیرم. حوالی 4600 یا 4590
4574 هم قیمت ورود سل خوبیه
فکر کنم ادامه ماجرا رفت برای فردا ، با این موج صعودی کوتاه مدتی اصلاحی دوباره مثل دیروز یک بالایی تا 4564.57 یا 4573.9 یا 4591.33 میزنه و بعدش انتظار برای ایجاد موج نزولی و ورود در پولبکش و ادامه ریزش تا کار ناتمام امروز تاچ پیوتهای هفتگی اول !!! چه داستانی شد
بالاتر از اینها هم پیوتهایی وچود داره ولی الویت با اون پیوتی هست که تغییر فاز در این موج صعودی کوتاه مدتی اصلاحی ایجاد کنه
خداروشکر این معامله رو اخرسر روی 4525 بستم و با 45 دلار سود خارج شدم ازش
یک صدم کلا بیشتر نزده بودم ![]()
: