احسنت برادر عزیز ، یکی همین 4114 و دومی 4200 دوتا مقاومت خیلی قوی هستن ، احتمالا یکی از همین ها قیمت شوت کنه پایین
ای بابا عیب نداره خداروشکر حساب داخل ضرر نرفته برمیگرده انشالا
در سه موج قوی نزولی به این محدوده حمایت عجیب 3942 حمله کرده هر بار ناکام مونده ! حالا شاید با این دور خیز بتونه برگرده حسابشو برسه و بره سراغ حمایت 3874 که کمی بالاتر از حمایت پیوت هفتگی دوم هست شاید
استاد دقیقا خودش هس
به نظر میرسه به مرحلهٔ پخش (distribution) خبر PMI رسیدیم. البته سخنرانی ترامپ ساعت ۲۲:۳۰ هم هست که به خاطر درگیریهای چند روز گذشته و مذاکرات در دوحهٔ قطر که خبرهای متناقضی از دو طرف دربارهش میرسه شاید اهمیتش بیشتر از متوسط باشه. شاید بازار بازی دیگهای رو شروع کنه دربارهٔ این خبر و تاثیر بذاره روی مرحلهٔ پخش فعلی.
پینوشت: معاملهٔ فعلی تا حالا دو هدف سود رو رد کرده اما با توجه به احتمال بازی دادن بازار شاید پیش از کاملشدن دستی ببندمش یا با trailing stop بسته بشه.
سلام به همه دوستان گرامی طلا تا همین دیروزهرگاه به مسیر نزولی گام مینهاد با شتابی مقطعی و بیپروا یکسره تا کف قیمتی سقوط میکرد اما ریزش کنونی، برخلاف آن حرکات هیجانی صادق در هالهای از ابهام پیچیده و ماهیتی فریبنده دارد که بیش از انکه نوید یک اصلاح تمامشده باشد وسوسهی طمع و دامی حسابشده برای شکار معاملهگران خوشبین را تداعی میکند .دوستان نظرتون چیه
الان تقویم forexfactory رو نگاه کردم، سخنرانی ترامپ ۲۱:۱۵ شروع میشه و قیمت هم انگار داره عرضی میشه. شاید بازی دادن بازار (manipulation) در راه باشه. شاید بد نباشه stop lossهای معاملهها رو یه نگاه دوباره کردن.
پینوشت: دارم این آهنگها رو گوش میکنم و حسرت میخورم که تو فصل گلگشت و سفر پشت کامپیوتر به نمودار خیره شدم. کوبا به گردشگری معروفه، یا بود قبل تحریمهای جدید ترامپ.
https://www.youtube.com/watch?v=LymFEOGa-8Y&list=RDLymFEOGa-8Y&start_radio=1
پینوشت: Bolero یه سبک موسیقی آروم و عاشقانه است که در اصل از کوبا اومده.
فضای تاپیک رو داغون نکنید باو… اینا قرار سند و ارشیو بشه XD
از “گفتگو” استفاده کن. اونجا راحتر تبلیغ کن.
اندیکاتور اسمارت مانی متاتریدر 5
استاد به نظرتون الان دیر شده برای گرفتن پوزیشن شورت؟
سرتون سلامت. چیزی که از دست نرفته و بعدا باز هم براتون میسازه دانش و تجربهتونه که بهش اضافه هم شده. عمرتون دراز باد و بعد از این بارها و بارها پیروزی و شادی رو شاهد باشید.
سلام دوست عزیز - بنده شاگرد تمامی دوستان در این تاپیک هستم
بنده با توجه به استراتژی خودم ترید میکنم و بارها بوده من فروش زدم و دوستان خرید - پس نمیشه پیشنهاد خرید و فروش به کسی داد
عذرخواهی میکنم ![]()
کاش بجای عبرتی برای سایرین بشه عبرتی برای خودمون ، چون اگر از اتفاقهایی مانند این درس بگیریم بزرگترین گنج برای خودمونه ![]()
من شاگرد هم محسوب نمیشم ، این هندوانه برای زیر بغل من بزرگه ![]()
عیب نداره ایشالا در ژورنال هات بنویسی و معامله ای بدون استاپ هیچ وقت باز نکنی
به به فوق العاده که ربات مدیریت سرمایه هم جزو اولویت هاس
نفرمایید ![]()
مگه یه استاد چی از شما بیشتر داره
الان دقیقا از همون جایی که اشاره کردین طلا ریزش کرده داره برمیگرده وارد کانال قبلی بشه جهت نزولی گرفته اونم با شدتی
یه استاد دقیقا همینطور هس قبل از قیمت حرکات رو پیش بینی میکنه وگرنه بعداز حرکت که همه بلد هستن
معما چون حل شود آسان گردد