ستاپ فعال در ادامه این سایکل
4 ساعته
#ndsxau
افرین این بررررررررررررررررررررریزه زیاد من خیلی خوشحال میشم ![]()
نشونه از روند صعودی من نمیبینم البته ببنیم در ادامه چطور میشه انشااله خیره و همه پر سود باشند
با احترام به نظر شما، همهٔ خبرها اهمیت یکسان ندارن. کد رنگی اثرگذاری impact همین رو نشون میده. معمولا خبرهای با اهمیت زرد (کم اهمیت) اثر چندانی ندارن. خبرهای نارنجی (اهمیت متوسط) اگه در کنار خبرهای با اهمیت بالا (قرمز) باشن معمولا تحت پوشش اونها قرار میگیرن. البته تقویمهای اقتصادی منبعهای مختلف گاهی اختلاف جزئی در مورد اثرگذاری رویدادها دارن، بویژه بین اهمیت متوسط و اهمیت بالا. مثلااز نظر مرجع من ADP Employment Change اهمیتش بالا است ولی forexfactory اون رو متوسط طبقهبندی میکنه.
بیشتر تقویمهای اقتصادی گزینههایی مثل «فقط خبرهای مهم رو نشون بده» یا filter (مثل forexfactory، ) دارن برای نشون دادن فقط خبرهای با اهمیت بالا. میتونه ویژگی به دردبخوری باشه.
ممنونم آقا مهدی عزیز ![]()
متوجه فرمایشتون نشدم جناب فرقانی!
خو رو چارت نشون بده، یه چند کلمه هم روش بنویس برا توضیح/کاربردش (Insert > Objects> Text). اینجوری با دیدگاه شما از اینایی که گفتی آشنا میشیم. ما هم ببینیم اصولی و استاندارد باشه تاپیک، جایی نیاز بود کمکت میکنیم.
متاتریدر خودش قابلیت اسکرین شات داره. از اون استفاده کن برا انتشار پست/عکس.
تمام
چه رنجی شده !!! دوبار به کف حمله کرده ولی نشکستش و برگشته بالا در سقف محدوده رنج ! احتمالا میخواد بره بالا سراغ مقاومتهای قوی در 4127 و 4187
ازی بازار تا به حال برای خبر مهم ساعت ۱۱:۴۵ که در مرحلهٔ پخش [انباشتههای] (distribution) اون هستیم. سخنرانی بسیار مهم رئیس فدرال رزرو ۱۶:۳۰ شروع میشه و احتمال داره الان تو بازی اون خبر باشیم - نمودار داره نشونههای عرضی شدن نشون میده. با توجه به رویکرد سختگیرانهٔ Warsh به تورم انتظار میره ریزشی باشه برای طلا ولی باید منتظر موند تا سخنرانی تموم بشه. ساعت ۱۷:۳۰ هم خبر مهم بعدی PMI (شامخ در بورس ایران) رو داریم که ممکنه مرحلهٔ پخش distribution خبر سخنرانی Warsh رو تحت تاثیر قرار بده. نتیجهٔ نهایی احتمالا بعد از تصمیم بازار در مورد خبر PMI و زیرمجموعههاش- با توجه به خبرهای قبلیش- خودش رو نشون میده.
همچین چیزی در نظر دارم.یک دقیقه قبل از خبر معامله رو میبندم ایشالا
خبر تاثیر زیادی نداشت ولی !
لایو ترید روی طلای جهانی
تایم فریم یک دقیقه
درصورت تمایل بگین لینک بفرستم .
با احترام به نظر شما و امید به سود ده شدن معاملهٔ همهٔ دوستانِ ، معاملهٔ فعلی من اینه که تا حالا یه برداشت سود میانی هم داشته. تحلیل فعلیم اینه که شاید بعد از رسیدن به کفِ معامله قدری پائینتر هم بره پیش از یه خیزش دیگه در hook دوم الگوی hook-hook-rally. البته همون طور که گفتم منتظر دو خبر مهم در راه هستم که شاید اثر قابل توجهی داشته باشه و باعث بشه معامله رو قبل از کامل شدن دستی یا با trailing stop ببندمش.
پینوشت: اولین خبر از سخنرانی Warsh.
پینوشت ۲: به نظر میرسه همچنان بازار داره بازی میده معاملهگرها رو دستکم تا ۱۷:۳۰ و اعلام خبر PMI.
پینوشت ۳: خبرهای سخنرانی Warsh رو از اینجا میشه زنده دنبال کرد.
مقاومت 4114 چنان کوبید توی سرش هنوز گیجه
احتمالا از 4038 بشه ادامه بای گرفت تا همین مقاومت چون احتمالا مجددا قیمت را برگشت بده برای رفتن به سمت کف پیوت هفتگی دوم 3815 احتمالا