فشار موج نزولی ببین خواهشا که من سل دارم ![]()
هیچ وقت متوجه این مدل تحلیل ها نمیشم دیدگاه و چشم تریدی متفاوتی میخواد
الان موجها دوباره قاطی پاتی شدن هم نزولی داریم هم صعودی ![]()
اگر دیدگاه و موجهای نزولی برنده بشن تا کف حمایتی 3983 قیمت میارن پایین و اگر موجهای صعودی برنده بشن و اگر بتونند مقاومت 4062 کنار بزنند تا خود مقاومت های قوی 4160 و 4212 میتونه صعود کنه
درسته احتمال میدم تا 3979 بیاد پایین بعدش مهمه کف مجدد میاد بره کف پایین تر یا قبلش میره سراغ مثاومتهای بالایی قوی
داره خوب در محدوده بزرگی رنج میزنه بین سطوح حمایت مقاومتی 3980 تا 4063 سقف و کف این باکس عالی بودن حالا باید ببینیم کدام کف یا سقف شکسته میشن ! احتمال میدم با برخوردش به کف3979 کف نشکنه و بیاد اول سقف 4063 رد کنه بیاد بالا بره سراغ مقاومتهای قوی بعدش با قدرت بیاد همین کف 3979 بشکنه بره سراغ تاچ کف هفتگی دوم 3814 ، چون اگر قرار بود کف 3979 بشکنه امروز صبح دیگه نباید برگشت میزد بالا ! البته همه اش احتمالاته و باید ببینیم کدام موج پیروز میشه باهاش حرکت کنیم
چرا استاپ سل زیر اون ست شده ؟
به روش دوستان مجبورم سویینگهای کوچیک بگیرم
چرا «مجبور»؟
نزن تو سر معامله آقا! ![]()
بین علما اختلاف افتاده پس ما هم از این فرصت کمال سوءاستفاده را میبریم
درستش همینه!
به قول شاعر «هَمرَنگِ جَماعَت شو تا لذتِ جان بینی //دَر کویِ خَرابات آ تا دُردکِشان بینی
(«دُرد» ته نشست شرابه، دُردکِش اونیه که تا ته جام میره)
============================
پینوشت: از شوخی گذشته و با احترام به نظر دوستان، شخصا برحسب تحلیل و شرایط ممکنه از بلند مدت تا کوتاه مدت معامله کنم اگرچه با توجه به شرایط قدری ناپایدار فعلی و تجربههای اخیر در معاملههای بلندمدت بیشتر احتیاط میکنم. تجربهٔ حرکت بین زمانِ معاملههای گوناگون میتونه توانایی تطبیق با شرایط (versatility) رو بیشتر کنه.
طلا داخل 15 دقیقه گپ خستگی داده، فک کنم یه چند تا کندلی صعود کنه
ویرایش: اشتباه کردم، منتظر تایید نموندم
به به به به شعر و شاعری و ترید
![]()
امروز احتمالا 3986 مقاومت و 3929 حمایت ![]()
امروز سه خبر مهم داریم که از ساعت ۱۵:۴۵ شروع میشه. شاید بازار از چند ساعت قبلش بازی بده (manipulation) معاملهگرها رو. قبل از اون ممکنه قدری دست به عصا بره.
سخنرانی رئیس جدید فدرال رزرو شاید اهمیت زیادی داشته باشه. نگرانی افزایش نرخ بهره بعد از جلسهٔ آخر fomc یه پیشران مهم بازار بوده که البته بعد از اعلام PCE و سخنرانی یکی دیگه از اعضای fomc انگار فشارش قدری کمتر شد. وارش به سختگیری در مورد تورم شهرت داره.
این محدوده خیلی جای خطرناکی رسیده و هر لحظه احتمال برگشت موج نزولی هست البته اگر بخواد برسه به 3798 مجبوره که از خارهای مغیلان رد بشه و چشم به دیدار حسن یوسف داشته باشه ، که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها ![]()