فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

سلام. امروز چند خبر با اهمیت متوسط داریم که از ساعت ۱۶:۳۰ شروع می‌شن. ممکنه قدری قبلش با بازی دادن (manipulation) بازار مواجه بشیم. طلا مدتی‌ بود عرضی حرکت می‌کرد ولی کمی قبل از محدوده‌ش خارج شد. شاید مرحلهٔ انباشت باشه واسه یه بازی بازار. بعد از درگیری‌های این چند روز در خلیج فارس به نظر می‌رسه بازار منتظر دیدار ایران و آمریکا در قَطَره که ترامپ می‌گه انجام می‌شه و ایران می‌گه برنامه‌ای براش نداره. خبرهای این دیدار احتمالی می‌تونه روی قیمت طلا اثر بذاره.

سلام دوستان عزیز ، با اولین برخوردش به اولین مقاومت بر سر راهش برگشت زد و حتی قدرت نداشت که به مقاومت اصلیش برسه در هر صورت احتمالا بخواد طبق این کانال برسه به حمایت پیوت هفتگیش هر چند الان یک موج صعودی کوتاه مدتی داره ساپورتش میکنه اگر این موج تغییر فاز نزولی بده احتمالا میشه یک سل خوب تا کف پیوت هفتگی دوم گرفت مگرنه باید منتظر ادامه ماجرا موند

#بررسی تایم 1 ساعته

به نظر می‌رسد در تایم ۴ ساعته در مرحلهٔ rally از الگوی hook-hook-rally و در تایم ۵ دقیقه در حال برگشت از انتهای flag هستیم.

پی‌نوشت: با سود کامل بسته شد.

سلام وقت بخیر وخسته نباشید ببخشید بنده نایم ۴ ساعته هوهوک که میفرمایین رو درک نمیکنم چون چیزی که میبینم هوکها زیرشکن خورده اگه ممکنه جهت یادگیری یه توضیح مختصر بفرمایین بنده مبتدی هستم در این مسیر nds​:folded_hands::folded_hands:

چند هفته پیش این تاپیک را به یکی از آشنایان که در حال یادگیری تریده معرفی کردم ، دیروز دیدمش گله میکرد که یکی از تحلیلهایی که خیلی لایک هم داشته باعث شده ضرر کنه ، با اینکه اشتباه از خودش بوده اما بابت ضرر و ناراحتیش خیلی متاسف شدم و این پست را نوشتم شاید از بروز اتفاق مشابه جلوگیری کنه :

:warning: :warning: :warning:
سلب مسئولیت :
لطفا اگر تریدر حرفه ای نیستین دقت داشته باشید که تحلیلهای تاپیک به معنی سیگنال دهی نیستن و از روی اونها کپی نکنید و لایک کردن اونها توسط سایر دوستان الزاما به معنی تایید تحلیل نیست بلکه بابت زحمتیه که میکشن و لطف میکنن نظر خودشون را به اشتراک میذارن ، دوستان حرفه ای که تحلیل میذارن هم علم غیب ندارن و ممکنه اشتباه کنن ولی اگر تحلیلشون اشتباه باشه میتونن با مدیریت ریسک و سرمایه با سود و یا کمترین ضرر از معامله خارج بشن اما اگر از تحلیل اونها کپی کنین ممکنه ضرر کنین .

سلام. عدد ۸۶/۴٪ به گفتهٔ ابداع کنندهٔ سبک nds در backtest به دست آمده و جزئی از nds به شمار نمی رود. hook ها الزاما در آن نقطه و یا بالای نقطهٔ شروع بسته نمی‌شوند.

بله دقیقا دکتر فازی فرمودند هوکها باید بالاتز از یکدیگر بسته شوند یعنی به نظر شما این الزامی نبست ؟؟؟

از کتاب خود ایشان. من حرفی از الزام به بالاتر از هم بسته شدن hook‌ها نمی‌بینم.

در ضمن، موضوع این تاپیک nds‌ و آموزش اون نیست. شاید دوست داشته باشید از تاپیک مرتبط‌تر «بحث عمومی استراتژی nds» برای پرسش‌های بعدی از این دست استفاده کنید.

https://forum.iranbroker.net/t/nds/10444/1

خیلی متشکرم دوست عزیز واقعا تو همین موضوع من واقعا مشکل داشتم کمک بزرگی کردید :folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands:

سلام و ارادت؛ سپاس از پیام‌تون؛
بنده با خوابیدن در روز مشکلی نداره بدنم خداروشکر و روزها می‌خوابم! ولی درکل بیشتر از ۵ساعت خواب اذیتم می‌کنه! عمدتا ۳ الی ۴ ساعت می‌خوابم؛ البته که پیش میاد گاهی وقتی دو سه روز اصلا نمی‌خوابم، یهو ۸ ساعت بخوابم!
و اینکه از نظر علمی ثابت شده الزامی بر اینکه در طول شب باید بخوابیم نیست؛ مهم خوابِ کافیه، که این کافی‌بودن هم فرد به فرد برحسب ژنتیک متفاوته!

دوستان عزیز و گرامی ، چون در مرحله تصمیم گیری ورنج قرار گرفته دو حالت براش در نظر گرفتم ، اگر بتونه به مقاومت قوی پیوت 4217 برسه یک اردر سل اونجا براش کاشتم و اگر بتونه ریزش خوبی انجام بده در کف پیوت حمایتی قدرتمند 3814 اردر بای کاشتم ! از این دوحالت که خارج نیست برای هردو برنامه دارم حالا این وسط که داره حرکات ایذایی انجام میده چیکار کنم ؟ به روش دوستان مجبورم سویینگهای کوچیک بگیرم چون الان مشخص نیست میخواد چیکار کنه موجهاش با هم قاطی شدن کوتاه مدتی هاش میگن میخوایم بریم بالا ولی میانمدتی ها و بلند مدتی ها میگن بریم پایین خلاصه حسابی بین علما اختلاف افتاده پس ما هم از این فرصت کمال سوءاستفاده را میبریم :wink:

احسان جان من که از کوچکترین فرصت استفاده میکنم :smiley:

تارگت هام 2 تا خط پایین هست ولی دیگه تا اونجا ریسک نمیکنم - ریسک فری شد ببینیم چی میشه

کمی ریسکی هست.من شاید معامله مخالف شما بگیرم.بای در نظر دارم

من این و با حجم بالا زدم و از هر کدوم نصفی و بستم و الان ریسک فری هستش

یکی از پوزیشن ها تارگت شد و دومی هم ریسک فری اومد بالای آخرین سویینگ

#آپدیت

پوزیشن بسته شد

به به به به براوووو داداش از کوچکترین فرصتها استفاده میکنید :clap:

رفقا توصیه‌ی من اینه که کماکان روی دیسکانت لگ‌های تایم‌فریم‌های بالا مثل ۴ساعته یا دیلی، متناسب با ستاپ‌تون وارد سل بشید!

این ترید و ریسک کردم بالای 2000 تا بگیرم ولی نشد و متاسفانه 526 تا بیشتر نداد

فشار موج صعودی میبینم !!! مقاومتهای 4049 و 4062 جلوش هستن