فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

معامله بالاخره با سود کامل بسته شد.

یه تشکر ویژه از آقای دولتعلی زاده @Vipers_Trader و تحلیل خوب و درست‌شون که به من نشون داد برگشتی که در stop loss‌م در نظر گرفته بودم شاید یه کم بزرگتر از اونی‌ باشه که فکر می‌کردم و با این تصحیح محدود و به موقع stop loss از تحلیل درستم جواب گرفتم. از خوبی‌های این تاپیک این‌ه که آدم می‌تونه تحلیل خودش رو با تحلیل‌های دیگران صیقل بزنه و یه معاملهٔ خوب و شیرین برای یه کم این ور اون ور شدن stop loss از دست نره.

پی‌نوشت:‌ من ترکیبی-گزینشی (eclectic)‌ کار می‌کنم . در این مورد خاص تحلیل اصلی ترکیبی از nds،‌ تکنیکال کلاسیک، momentum trading، کمی ict ، تحلیل چند تایم‌فریم‌ی، کمی ترفندهای شخصی و تحلیل بنیادی بود. تحلیل آقای دولتعلی زاده صرفا باعث شد بخش مدیریت ریسک تحلیل رو بازبینی بکنم و یه کم تغییر بدم. باقی تحلیل بی تغییر موند. معاملهٔ ایشون خرید و معاملهٔ من فروش بود.

عالیه البته هر شخص سبک و دیدگاهی تریدی خودش و داره و ممکنه خیلی عزیزان در این نقطه بازار سلر باشن ولی این نحوه ی ترید و تحلیل فول العاده هست و ارزوی موفقیت دارم خدمت شما

مثله من که الان سلر هستم :rofl:

به به به به نووووش جااان

اره داداش ویگن عزیز ، البته سعیم بر اینه مگر نه هر جایی هم موقعیت داد میگیرم

برگشت خوبی بهش داد ، حالا باید ببینم میتونه این روند نزولی کوتاه مدتی که از صبح موی دماغ شده و جلو صعودش گرفته بزنه کنار یا نه !؟ احتمالا ساعت 20:30 که میرم برای فوتبال برزیل و ژاپن این اتفاق زیبا را رقم میزنه :wink:

بنظره من فعلا همچناااان نزولی هستیم

سلرااااای فهیم و با درک منم سلر هستیم

این ویروس دوباره پیداش شد که! یکی دکمه‌ی میوتش رو بزنه مجدد :)))

با توجه به تحلیلم

معامله سل درجهت کلی روند از اسمارت تایم پنج دقیقه همخوانی شده با تمام تایم ها ریوارد ۲ و رعایت کلی پلن معامله

کمی ریوارد رو زیاد کردم ۳ شد باز استاپ یا تیپی شد اطلاع میدم

امیدوارم صبح همگی همینقدر عالی شروع بشه

@Ernikan

امین مقصودی Ernikan
با توجه به تحلیلم

سلام بر همه ی دوستان عزیز
با دیدن تریدها و سودهای شما دوستان عزیز از ته دل به همون اندازه که خودم سود کنم خوشحال میشم ، خدا را شکر سودهای خوبی کردیم ، با اینکه پوزیشن جدید نزدم ولی هیچ فرقی نمیکنه وقتی هر کسی اینجا سود میکنیه من و بقیه از ته دل شاد میشیم و خدا را شکر میکنیم. (انشاالله که همه همین نظر را دارن)

امروز هم با ترید آقای مقصودی و آقای Old.Trader صبحمون بخیر شد خدا را شکر.

ولی در حاشیه خواستم یک نکته بگم خصوصا به آقای مقصودی عزیز :
من از حدود 20 تا 45 سالگیم یعنی حدود 25 سال در شبانه روز فقط 1 تا 2 ساعت میخوابیدم (و گاهی هم میشد که تا 3 روز اصلا نخوابم ) ، و چون هرگز نمیتونم در روز بخوابم (الان هم همینطورم) و در جایی کار میکردم که شبها شیفت بودم این باعث شد که به این شیوه عادت کنم ، هر چند که مثل این بود که عمرم تقریبا شده دو برابر یک انسان همسن خودمه و منافع بسیار زیادی هم برام داشت چون میتونستم 2 برابر انسانهای دیگه مطالعه و تحقیق و کار کنم اما متاسفانه از اونجا که جسم انسان محدوده و مانند روحش نیست این نخوابیدنها از حدود 48 سالگی تاثیر خودش را بر روی جسمم گذاشت و دچار بیماریهای ناخوشایندی شدم ، الان چند ساله تونستم خوابم را از 2 ساعت به 5 تا 6 ساعت برسونم تا عوارض بیخوابی کمتر بشه…
مطمئنم اکثر کسانی که اینطور هستن آدمای خاصی هستن ، و احتمال زیادی میدم خاص بودن ترید شما هم به این موضوع ربط داشته باشه چون بنظرم تریدرای خوب هم مانند سایر افراد موفق کسانی هستن که مثل دیگران فکر نمیکنن…

حالا این را عرض کردم و تجربه خودمو گفتم که از شما و سایر عزیزانی که شبها نمیخوابن خواهش کنم بیشتر بفکر سلامتیتون باشید زیرا بقول معروف پیشگیری بهتر از درمانه ، ببخشید امیدوارم جسارت نکرده باشم ، برای شما و خودم و سایر عزیزان آرزوی سلامت و شاد بودن و سودهای سرشار مادی و معنوی دارم :rose:

درودصبح بخیر به همه

یه تشکر حسابی دارم از دوستای تریدری که نتایج معاملاتشون رو با بقیه به اشتراک می‌ذارن. واقعاً دیدن سودها باعث خوشحالی، انگیزه و یادگیری برای بقیه بچه‌ها میشه و فضای گروه رو خیلی مفیدتر می‌کنه وکمک میکنه به باورسازی بقیه که بتونن بقیه هم به سودهای خوب برسن.

اگه امکانش هست، قبل از ورود به معامله هم تحلیل‌هاتون رو به اشتراک بذارین تا بقیه هم بتونن طرز فکر و دید شما نسبت به چارت رو بهتر درک کنن. مثلاً اگر قصد ورود به پوزیشن فروش دارید، توضیح بدید به چه دلایلی فروش گرفتید، روی چارت چه چیزی دیدید، چه الگویی، کندلی یا ساختاری توجهتون رو جلب کرده و در نهایت چه تأییدیه‌ای گرفتید که تصمیم به ورود گرفتین

همین موضوع برای معاملات خرید هم صدق می‌کنه/اینکه بدونیم پشت هر معامله چه منطقی بوده، برای همه ارزشمند و آموزنده‌ست میتونه به همه کمک کنه البته نظرات واضح و کامل باشه توضیحات آموزنده باشه

به نظرم هرچقدر بیشتر درباره حرکات بازار، تحلیل‌ها و اتفاقات چارت صحبت بشه، هم برای خودتون مرور و تثبیت مطالب ویادآوری میشه و هم به بقیه کمک بزرگی می‌کنید تا دیدشون نسبت به رفتار بازار بازتر و حرفه‌ای‌تر بشه.:rose:

سلام به همه دوستان

شرمنده صبح یه توضیحی دادم که متاسفانه اشتباه شده بود و نظرم رو سولانا بود که گرفته بودم :folded_hands:

البته همه این حرف‌ها در کمال احترام و ادب باشه وهس / طبیعتاً ممکنه بعضی تحلیل‌ها اشتباه از آب دربیاد یا بازار دقیقاً طبق انتظار حرکت نکنه/ شاید فقط یک کندل بالاتر یا پایین‌تر بره و سناریو عوض بشه و این کاملاً طبیعیه.

یادمون باشه هیچ‌کس توی بازار بدون خطا نیست و همیشه دست بالای دست زیاده. حتی بهترین تریدرهای دنیا هم ضرر می‌کنن و تحلیل اشتباه دارن. مهم اینه که هدف از به اشتراک گذاشتن تحلیل‌ها، انتقال تجربه، یادگیری و کمک به رشد همدیگه باشه، نه اثبات اینکه چه کسی درست گفته و چه کسی اشتباه.

در نهایت هم هر کسی مسئول تصمیم‌ها، ورودها و مدیریت سرمایه خودش هست و سود و زیان هر معامله به خود فرد مربوط میشه و نباید تحلیل‌گر رو بابت نتیجه معامله مسئول دونست.

اگر این فضا با احترام، تعامل و تبادل تجربه جلو بره، مطمئنم همه‌مون می‌تونیم کنار هم رشد کنیم واز هم دیگه کلی نکات کلیدی یاد بگیریم و خطاهاهمون رو اصلاح کنیم اگر همفکری ادامه پیدا کنه نتایج عالی میشه برای همه :rose:

دوستان نظری در مورد چارت طلا ندارن؟

حرکاتش غیر طبیعیه یا من درک نمیکنم!

استاپ اتمام معامله

فعلا آرامش قبل از طوفانه