دوست عزیز پیام قبل که توضیح استراتژی و دادم و جواب شما هم بود و بعد اون ترید بعدی و زدم و به اشتراک گذاشتم و شما اگه زرنگ باشی متوجه میشی - قرار نیست لقمه آماده تحویل شما بدم و واسه استراتژی که یکسال زمان گذاشتم و واسه اندیکاتوری که 1000 دلار هزینه کردم دادم واسم نوشتن رایگان تحویل دوستان بدم
بنده به شخصه با وجود اینکه استراتژی شخصی خودم و دارم استاد امین مقصودی@ERNIKAN و تریدهای ایشون میبینم لذت میبرم و خودشون اینجا تشریف دارن و میتونند گفته های بنده رو تایید کنند و حتی پیام دادم که استراتژی ایشون وبخوام یاد بگیرم چقدر هزینه داره و ایشون هم محترمانه جواب بنده رو دادن و من هم به شخصه واسه استراتژی و علم ایشون ارزش قایلم و قرار نیست رایگان به بنده آموزش بدن
اگه فقط شش ماه توی این حرفه کار کرده باشی میفهمی چیزی به اسم لقمه آماده در ترید وجود ندارد . حتی اگه کنار دستم باشی نمی تونی مفهومی از نحوه ترید من رو درک کنید و این متقابله
دوست عزیز عرض من هم همینه اینجا رو با ژورنالهای نامفهوم و روزنامه دیواریهاتون لوس نکنید که حداقل عام المنفعه باشه
رسالت دوستتونم که کاملا مشخصه ایشون پکیج فروشن که در قوانین خود این تاپیک هیچ جایی برای عرض اندام ندارن
دوستان، همون طور که گفته شد هدف trolling جلب توجه و معرکهگرفتن - معمولا از طریق تحریک دیگران و از طریق اون مختل کردن عملکرد تاپیکه- خیلیوقتها با پوششهای دیگردوستانه و خیرخواهانه. واکنش به اونها توجهی رو بهشون میده که هدف اصلیشونه . شاید دوست داشته باشید این توجه رو ازشون دریغ کنید (Don’t feed the troll). به قول شاعر «با مدعی مگویید اسرار عشق و مستی // تا بیخبر بمیرد، در درد خودپرستی».
ناراحتی و آزردگی شما رو درک میکنم و به شما حق میدم. من، شما و همهٔ جمع اینجا حق داریم در محیطی امن، آرام و محترم به هدف ارزشمند این تاپیک که در عنوانش بیان شده بپردازیم. همون طور که عرض کردم مسئله troll اصولا شخص یا اصول و این حرفها نیست، جلب توجه، معرکه گرفتن و در نهایت مختل کردن کار گروهه. مقابله باهاشون هم راه شناختهشده و جواب پس دادهای داره که تو پستهای قبلی عرض شد.
مقابله با مزاحمت اینترنتی (trolling) و مختل کردن عملکرد بخشهای سایت جزء وظایف تعریفشدهٔ مدیریت سایتها است که کمی قبلتر هم اینجا حضور داشتن. فکر میکنم بهتر باشه با بیاعتنایی به trolling و افشای ماهیتش اجازه بدیم موضوع روال طبیعی خودش رو طی کنه.
خوشی و آرامش ما بهترین اثبات بیثمر بودن trollingه و نرسوندن اون به هدف اصلیشه. بیایید برگردیم به کار اصلی تاپیک یعنی معامله و تحلیل طلا.
از امروز صبح یک موج نزولی روی قیمت قرار گرفته و نگذاشته که به مقاومت 4127 برسه و از مقاومت پایین تر اصلاحش داده ، الان به حمایت 4023 واکنش داده منتظرم ببینم کی این موج نزولی کوتاه مدتی تغییر فاز صعودی میده تا بریم سراغ مقاومتهای بالایی یا اینکه قراره این موج باعث تغییر روند صعودی میانمدتی بشه و طبق آرو قرمز نقطه چین مجدد برگشتمان بده پایین سراغ حمایت هفتگی دوم !؟؟!! بهر حال باید صبر کرد و دید والبته طبق روش دوستان میشه یک اسکلپهایی هم این وسط زد
با احترام به نظر دوستان و در تاییدشون، اگه اشتباه نکنم دکتر حسین الهی قمشهای گاهی، به طنز و قدری هم به جد، به جای تبریک اعیاد که «روز فلان بر شما مبارک باد» میگفت «شما بر روز فلان مبارک باد»! حرفش هم این بود که هیچ کس جز ما نمیتونه روز ما رو خوب یا بد، زشت یا زیبا کنه.
در روانشناسی میگن حرفها و رفتار دیگران فقط وقتی میتونه در ذهن و روح ما اثر بذاره، که اونها رو به خودمون بگیریم. پدر مادرها براشون پیش میاد که بچههای کوچیک وقت ناراحتی حسابی از خجالتشون درمییان! طبیعیه که هیچ هم به خودشون نمیگیرن- چون بچه از سر ناتوانیشه که این کارو میکنه. مثلیهست که میگه «اونی که از دیگری نفرت داشتهباشه و انتظار داشته باشه که طرف مقابل از این نفرت (و ابرازش) صدمه بخوره، مثل آدمیه که جام زهر بنوشه و انتظار داشته باشه یکی دیگه بمیره!»
گمونم اونی که هر تاپیکی رو خوب یا بد، زشت یا زیبا، میکنه اونایی هستن که دوستش دارن، رشدش میدن، حرمتش رو نگه میدارن و باهاش زندگی میکنن، یعنی اکثر قریب به اتفاق جمع اینجا.موجای کوچیک میاد و میره، اما دریای آرام عمیقه (still water runs deep).