فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

پلتفرمت داره پیپت رو محاسبه میکنه نه پیپ !

یعنی شما به حساب خودت 3896 پیپت سود کردی نه 3896 پیپ این دو با هم فرق دارن . اینو بفهم .نه…

با احترام به نظر شما، سود نشان داده شده در تصویر درست و برحسب pip است. همان طور که در پست قبلی نشان داده‌شد، شاید درک شما از pip در نماد xauusd‌ی و قدری هم کلمات انگلیسی خیلی دقیق نباشه. شاید بد نباشد بار دیگر اون پست رو بخونید.

دوستان گرامی، از اینکه به قوانین کامیونیتی و همچنین تذکر ابتدای تاپیک توجه می‌کنید و احترام می‌گذارید سپاسگزاریم. رعایت و توجه به این قوانین باعث می‌شود این بحث همچنان فعال و مفید باقی بماند.

اینجا بیشتر شبیه ژورنال شخصی معاملات دوستان شده! تحلیل‌های کلی روزانه یا بررسی ستاپ و استراتژی یا هر چیز دیگه‌ای بجز گزارش معاملات دوستان میتونه تاپیک رو جذاب‌تر کنه. شبیه یک گروه تلگرامی شده که گزارش معاملاتتون رو میذارید که به تنهایی کاربردی برای دیگران نداره.

معاملهٔ بعدی من. علت معامله برگشت از کف در تشکیل flag.

پی‌نوشت: در حین ایجاد پست با سود کامل بسته شد. میزان سود ۹۹۲ پیپِ پایه

بااحترام به نظر شما، هدف این تاپیک همون طور که در عنوانش مشخص‌ه «فقط معاملات و تحلیل انس»‌ه. خیلی از دوستان علت معامله (تحلیل) رو هم می‌ذارن. تاپیک تخصصی-آموزشی «آموزش استراتژی‌ها/سبک‌های معاملهٔ طلا» خاص بررسی متمرکز موضوع‌های آموزشی مثل ستاپ و استراتژی‌‌ ایجاد شده و استفاده از اون می‌تونه به حفظ پیوستگی مطالب این تاپیک کمک کنه. شاید دوست داشته باشید مطالب آموزشی رو اونجا بذارید.

نمیدونم چطور توضیح بدم که متوجه بشی :thinking:

عنوان تاپیک به تنهایی معیار سنجشه؟! :thinking:

از نظر من باید برای دیگران فایده و کاربرد هم داشته باشه. عنوان رو بنویسید ژورنال معاملاتی برای محتوای فعلی مناسب‌تره!

واقعن نمیدونم چطور توضیح بدم که متوجه بشی. به هر حال شما کار خودت رو میکنی. موفق باشی.

۲ ترید امروز از ساعت ۶/۳۰ صبح تا الان

#آپدیت

دوستی اومده پی وی میگه بر چه اساسی میگیری این تردیدها و؟؟!!

قبلا هم توضیح دادم بنده در تایم بالا اوردبلاک های معتبر و پیدا میکنم در تایم ۱دقیقه به پایین

بستگی داره اگه تایم ۱ ساعت و ۴۵ و ۳۰ دقیقه باشه ورود تایم ۱ & اگه تایم ۱۵ و ۵ دقیقه باشه ورود تایم ۱۵ و ۱۰ ثانیه

با تاییدیه چاک و اضافه کردن یه اندیکاتور کدنویسی شده که ریپینت هم نداره و به تازگی اضافه کردم برای اطمینان به ورود تردیدهای خودم و انجام میدم

مثل ترید اول که نمونه می‌زارم

موفق و پرسود باشید

توی این استراتژی شما چیزی به اسم استاپ خوردن وجود داره ؟ استاد

آقا احمد عزیز اگه با بنده هستید که جسارتا من استاد نیستم و تیکه هم لازم نیست بندازی و من به شخص مبتدی هستم

بله مگه میشه بازارهای مالی استاپ خوردن نداشته باشه

ولی بیشتر زمانی استاپ میخورم که اوردبلاک معتبر درست تشخیص نداده باشم و یا اینکه در حد سود گذاشتن اشتباه کنم و ریسک فری نکنم

ترید در اوردبلاک قانون طلایی داره که اون رو باید رعایت کنی

دوستان، احتمال داره شبیه ۱۰ روز قبل تاپیک دچار حملهٔ مزاحم‌های اینترنتی (trolls) شده باشه. این گونه افراد معمولا با حساب‌های کاربری پوششی و صوری فعالیت می‌کنن. ناگهان با یه حساب جدید وارد می‌شن یا یه حساب بیشتر غیرفعال دارن- شاید برای خالی نبودن عریضه گاهی مختصری فعالیت عادی هم داشته باشن- که در یک زمان خاص و برای یه هدف/ماموریت غیر سازنده خاص فعال می‌شه. خیلی وقتا پیش از ایجاد حساب با نام‌های دیگه در جمع بودن و جمع رو به خوبی می‌شناسن.

تا جایی که من می‌دونم یه قاعدهٔ سرانگشتی برای مقابله با troll‌ها وجود داره:

۱- مزاحم اینترنتی (troll) دنبال جلب‌توجه/معرکه گرفتن‌ه. با واکنش نشون ندادن این توجه رو ازش دریغ کنید- حتی در حد واکنش emoji به پست‌هاش. (Don’t feed the troll).

۲- نیت واقعی اونها رو فاش کنید (Unmask the troll)

۳- اونها رو گزارش / بلاک کنید (Block/report the troll)

فکر می‌کنم بهتره برگردیم سر کار اصلی تاپیک یعنی معامله و تحلیل طلا.

پی‌نوشت: troll ها ممکنه به صورت فردی یا گروهی سراغ یه سایت برن.

بررسی اولین محدوده حمایتی در تایم 15 و تاییدیه در تایم پایین

دوستان عزیز پست اصلاح شد محدوده مقاومتی مصرف شده یکبار و محدوده حمایتی فعلا مد نظرم هستش

معاملهٔ بعدی. تحلیل منجر به معامله: برگشت از انتهای flag در تایم ۵ دقیقه و بیرون جهیدن ریزشی از مثلث در تایم ۴ ساعته. سطح مقاومت به نسبت قوی ناشی از دو moving average در بالا با فاصلهٔ قابل توجه از هم در تایم ۵ دقیقه.

واکنش به محدوده حمایتی که عرض کردم خدمتتون و آپدیت محدوده مقاومتی

ورود در محدوده حمایتی با تارگت سقف مقاومتی ایجاد شده جدید در تایم 5 دقیقه

اون اندیکاتوره ک یکسری بای و سل داده رو از کجاپیدا کنیم؟

سلام داداش این اندیکاتور احتصاصی شده هست و دادم واسم نوشتن

میدونم تو پستای قبلی گفتی. نمیشه به ما هم بدیش؟

فول تی پی

موفق و پر سود باشید

آقای حمید بزرگوار این فضا و محیط رو برای همکنشی تریدر ها . شناخت سبهای مختلف با توضیحات کافی و وافی درست کردن که از تریدر خرد و کلان بشه ازش استفاده کرد

متاسفانه شده روزنامه دیواری بعضیها وبه قول دوستمون ژورنال معاملات شخصی ! اونم بدون هیچ توضیحی !

در معاملاتی که از شما بزرگوار دیدم یه دونه استاپ نداشتید . این برام سواله که شما فکر میکنی تیکه ست !

استاپ یکی از بدیهیات این حرفه ست . ما چیزی به اسم اوردر بلاک طلایی نداریم !

خالق این سبکهای عجیب و غریب امروزه خودشون بارها و بارها استاپ میخورن

متاسفانه وقتی میایی اینجا تا شاید چیزی یاد بگیری یا روزنامه دیوار میبینی یا ژورنالی نامفهوم از معاملاتی نامفهوم که هیچ سودی به جمع نمیرسونه

موفق باشید

اقا حمید یه اندیکاتور بای و سل به ما نمیرسه؟ :smiling_face_with_tear: