جدیدا اخر هفته ها همیشه اینطوری میشه
40 رو رد کنه ریسک فری می کنم در ضمن دوستان اصلا بر روی تحلیل آبکی بنده ترید نزنید لطفا
3993 هم یک اردر بای قرار دادم و یکی هم در 4021 و یکی هم در 4005
ما بلند مدتی ها اینطوری هستیم دیگه ![]()
قشنگ تا 4030 احتمال زیاد پایین میاد
ما که همچنان منتظریم
این همه اردر گذاشتی احتمالا بالانست به خدا وصله
حالا من از 4039 بای گرفتم و ریسک فری هم کردم
میشه بپرسم حد ضرر هم چند میزارید؟
چون من هم از روی 4050 سل دارم
من برای اینکه روند رو می گیرم بسته به تی پی عمل می کنم این الان انتظار دارم 20 دلار بریزه پس نهایت 10 دلار استاپ
ولی خیلی سریع با 60 پیپ رفتن تو سود ریسک فری می کنم چون ریسک فری بخوره مشکلی ندارم ولی استاپ دوست ندارم
الان سه پیپ وارد پوزیشن شدم و ریسک فری
ریسک فری خورد و مجدد سل
هنوز دیدم روی بای هست ولی دستی بستم (چون تو سود خوبی بودم) تا دوباره سیگنال بده
شاید هم سیگنال سل بده
دوستان کلا خیلی کم ریسک کار می کنم تا الان سه بار ریسک فری بنده خورده که مجموعا شده 9 پیپ سود ولی پلنم میگه اینجا سل باید بشه پس سعی می کنم پای بند باشم تا پنج برخورد اکثرا هستم بعد از اون دیگه نیستم و میرم برای تحلیل مجدد
متشکرم بابت توضیحاتت
باسلام تحلیل آبکی امروز ما امروز یه اورربلاک مهم در4050 و 04070داریم که ناحیه مقاومتی دیروزم هم هس ناحیه مهم حساب میشه
دیدگاهم فعلا نزولی هس دیرو دلار کمی ضعیف شد که به طلا کمک کرد یه اصلاح بده ولی این به معنی برگشت روند و حالت صعودی نیس هرچند ناحیه 3/970 حمایت خوبی داره
کندل روزانه زیرMA200 و MA50 هس و اینکه چهارمین هفته متوالی هس که طلا نزولی هس
فروش درسقف بین 4050 و 4070 با صبر و تاییدیه که خودتون دارین
تارگتها به ترتیب 3/970 حمایت فعلی 3/930 و 3/820که ناحیه حمایت اساسی هس
در نهایت توجه به اخبار ساعت 14 که داده تورم انتظاری ضعیف تر از حد میتواند انتظارات را کاهش دهد میتونه روند رو تغییر بده و تحلیل رو خراب کنه ولی احتمال ریزش وزن بیشتری من بهش میدم
شرط کامل ابطال این تحلیل بسته شدن کندل 4ساعته بالای 4/070 در شروع سشن نیوییورک
من که کاری زیاد به دیدگاه ندارم نزولیه یا صعودی
هر طرف بازار بره میگیریم دنبالش میریم با سیگنالهایی که میبینیم
تارگت هم 1.5 تا 2 تا 3 کافیه نیاز نیست تا خرتناق روند رو بگیریم
الانم به نظر داره سیگناهای نزولی مشهود میشه
ولی تا سیگنال نده وارد نمیشیم
پی نوشت:تی پی 5
از 4026 اولین اردر بای قرار دادم دومیش کمی پایین تر 4022 کلا خلاف روند کوتاه مدتی که الان صعودی هست پوزیشن نمیگیرم چون اعصاب خرابی هست مرتب برمیگرده ریسک فری میزنه ، منم مثل آقا ساسان سریع ریسک فری میکنم
من 4049 وارد سل شدم برای 4033