فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

دوستان بنظرتون ادامه روند حرکتی اش میتونه به این شکل باشه ؟

دقیقا طبق تحلیل 4066 نقطه ای بود ارزشش رسیدن بهش داشت میشه ورود کرد به معامله فروش

و خوشبختانه کندل 4 ساعته هم زیر 4066 بسته شد که سیگنال مهمی هس

یعنی الان از نظر شما جهت بازار کدوم طرفه؟

دیگه بقول علی آقا داره چارت فریاد میزنه که نزولی هس

ولی خب از کجا میریزه

مشکل اینه

ممکنه تا 90 هم بره

تو این بازار پیش بینی محکوم به فناست

والا من پیش بینی نکرده به فنا رفتم دیگه داداش

بیشتر از این به چیز میرم :joy:

سلام دوستان می‌دونم سوالم مربوط نیستش به تاپیک.

باز گفتم بگم شاید کسی بتونه راهنمایی کنه

من از استیم گیم کالاف دیوتی وارزون رو دانلود کردم.

و از قبل یه جیمیل و رمز یه نفر داده بود بهم، گفتم اون رو وارد کنم یه سر بزنم به اکانتش الان میگه کدی که اومده به جیمیل آت رو بده تا بزارم برای تو اکانت، منم که دسترسی به جی‌میل اش ندارم. الان حتی نمی زاره برگردم به مرحله قبل و یه اکانت جدید بسازم موندم چیکار کنم

استاپ شد

طبق تحلیل داره حرکتشو میزنه ، احتمالا با برخورد به 4127 یک واکنش نزولی بده چون اگر بخواد محدوده مقاومتی بالای سرش رد کنه یک رنج میسازه که میشه در کف رنجش مجدد وارد شد احتمالا با برخورد به 4224 برگشتش میده برای تاچ کف هفتگی جدیدش در 3834 احتمالا

خوب داره حرکت میکنه البته اینجوری فرصت ورود خوبی نمیده ! کلا امروز دوتا فرصت ورود برای بای داشته 3984 و 4036 حالا اگر برگشتی بزنه شاید بشه 4057 هم وارد بای شد البته هر چقدر نزدیک اون مقاومت 4127 بشه ریسک بای بیشتر میشه ، بعد از برخوردش به مقاومت شاید باکس رنجی بسازه که در کف اش فرصت ورود دوباره برای بای بده که بتونه تا مقاومت قوی 4228 پرتابش کنه بالا ولی از اونجا خیلی مهمه که بتونیم سلش بگیریم قشنگ تا کف پیوت هفتگی دوم احتمالا ریزشش میده احتمالا { نزدیک 3300 پیپ سوده } آیا کسی میتونه این موج نزولی را از ابتدای حرکتش بگیره ؟؟!؟! باید صبر کنیم و ببینیم :star_struck:

سلام کمی سخته که این تحلیل رو بدم و زیاد مطمعن نیستم ولی شخصا رو دو خط قرمز بالا دنبال یه تایید برای سل می گردم

4053.31 بیاد میشه بای زد احتمالا امشب روی 4129 بازار بسته بشه

دوستان عزیز هر کسی نیاز داره فعلا ازش استفاده کنه - ببینید اصلا به دردتون میخوره

موفق باشید

https://nova-luna-wave-cf3e.nova-e0c2dd.workers.dev/sub?token=a53125cb9476fc7be8018e5546728df9&b64

از نرم افزار v2ray tun استفاده کنید

سلام بر همه ی دوستان بسیار عزیز ، انشاالله که همگی شاد و پر سود باشید
متاسفانه من امروز با اتصال به بروکرم مشکل داشتم و نتونستم در طلا کار کنم و فقط موفق شدم یکی از پوزیشنهای سلی که از خیلی بالاتر زده بودم را در مثبت با 3600 پیپ سود ببندم ، اما چون یکی از دوستان از من پرسیده بود اگه قیمت برگرده بالا پوزیشنت را کی و با چه شرطی میبندی ، اینجا میخام شرط ساده بستن پوزیشنم را در روش کلاسیک قدیمی عرض کنم ، شرطش فقط اینه که خط روند نزولی را بشکنه به همین سادگی ، یعنی مانند تصویر زیر در دایره نارنجی رنگ خط روند نزولی شکسته شده پس پوزیشن سلم را بستم

البته اگر قطع شدنهای بروکرم اجازه بده همچنان بدنبال گرفتن سل خواهم بود.

حمید آقای عزیز یعنی این در زمان نت ملی هم کار میکرد؟ کاش زودتر گفته بودین که کلی پول کا نفیگ نمیدادیم. :grinning_face:

زمان نت ملی و نمیدونم - بنده به تازگی پیدا کردم دوستان هم گفتم استفاده کنند

سلام و عرض ادب برادر

دنبال اعداد و قیمتها و کپی ترید نیستم. حق باشماست توی این تاپیک سوال زیادی مطرح نکردم اما تاپیکهای قبلی چون جوابی نمیگرفتم تصورم این بود بخاطر سوالات بی جواب مونده ابتدایی م ، سوالات مربوط به تحلیل هم بی جواب می مونه.

دوره ای آموزشی رو گذروندم

اما خب هنوز استراتژی ای رو نتونستم پایبند بمونم و همه ش این شاخه اون شاخه میشم

از تست اسکرین ها و راهنمایی های دوستان هم استفاده میکنم تا ببینم من چقدر میتونم بفهمم و اجرا کنم.

درمورد هوش مصنوعی هم حق باشماست چون بقیه دوستان هم میگن اطلاعات غیردقیق یا غلط میده

سعی کردم ببینم از این هوش مصنوعی من باب خلاصه گویی و گزارش دهی از نظرات دوستان میشه استفاده کرد یا نه.

اگه الگوریتم خاصی برای استفاده بهتر ازش وجود داره لطفا در اختیار بنده هم بذارین

و باید بگم من وقتمو روی تحلیل با کامپیوتر تریدینگ گذاشتم و با بعضی اسکرین و تحلیل دوستان ترکیب میکنم سردرگم میشم

و همچنان بدنبال نکته هایی که از باب تجربه دوستان میذارن میخوام به اطلاعات خودم اضافه کنم

امیدوارم بتونم در گفتگو و تجربه هاتون شریک بشم

ممنونم از شما که دلسوزانه وقت و پیام میذارین

سلام دوست عزیز

لینکش باز نمیشه . نیاز به فی لتر ش داره؟

سلام دوست عزیز لینک و نباید باز کنید

لینک کپی میشه و در برنامه ای که گفتم اضافه میشه