عالیه که در چند تا فریم بررسی انجام میدین من خودم یه دقیقه فقط چشام میبینه تایم عوض میکنم گیج میشم ![]()
ممنونم عزیزم هستیم نون و ماست و قیمه میریزه بهم
شما با پراپ کار میکنی یا ریل خودت احسان جان ؟
سلام 4052 سل بزنیم؟ به تی پی 4025 یا 4020
دوست عزیز، ممنون از بازخورد. خیلی خوبه که سعی میکنید با گفتگو مشکل رو حل کنید. گفتگوی سالم به همراه ادب، احترام و فروتنی زیربنای یه جمع سالمه.
یه مدت که پیام همه رو خوندم و چک کردم و تست کردم باعث شد گیج بشم
منطورتون از «تست کردن» چیه؟ هدفتون اینه که با عددهایی که افراد اینجا میذارن معامله کنید و سود کنید؟ این شبیه copy tradingه بدون اطلاع به کسی که دارید ازش کپی میکنید.
چندین بار هم که قبلا سوالی گذاشتم دوستانی که حرفه ای هستن منت نمیذارن و جوابی نمیدن
شما، و تمام دوستان این جمع- با هر میزان دانش و مهارتی- به صرفِ حضور در اینجا عزیزند و محترم و از نظر حق و حقوق برابر و برادر. فعالیت دوستان اینجا داوطلبانه و رایگانه و هیچ دوستی تعهد یا الزامی به پاسخ به هیچ نوشتهای از من، شما یا هیچ دوست دیگهای نداره. این تاپیک آموزشی نیست. دوستانی که نیاز به آموزش دارند شاید دوست داشته باشید از آموزش رایگان ایران بروکر، سایت مادر این مجموعه، استفاده کنن یا با پرداخت شهریه در دورههای بیرون شرکت کنن. دوستان دیگری هم که صرفا دنبال عدد گرفتن هستید، معاملهگرانی بیرون از اینجا با دریافت سهمی از معامله با سرمایهٔ شما copy trade کنید.
در ضمن با توجه به فعالیتتون در سایت شما یک هفته پیش (۲۸ خرداد) وارد این تاپیک شدید و دوستان جمع تا جایی که میشده به دو پرسش اول تون پاسخ دادند. بلافاصله بعد از اون هوش مصنوعی سایت (آیرا) رو درگیر کردید. اگر میخواهید از آیرا- که عملکرد و اطلاعاتش تا به حال بسیار پرسشبرانگیز بوده- جواب بگیرید، همان گونه که گفته شد تاپیک «جوابهای هوش مصنوعی به سوالات دوستان» خاص همین کار ایجاد شده تا عملکرد این تاپیک و دیگر تاپیکها مختل نشه.
شاد و پیروز باشید.
ریل در لایت فایننس هستم
تا 4018 نگه دار
به به موفق باشی لایت فایننس قبلاا اسپرد بالایی داشت خیلی الان نمیدونم چجوری شده
دوستان من از 4050 سل گرفتم
به نظرتون کار درستی بوده و میشه انتظار ریزش داشت ؟
بای 3984 گرفتی ؟ امروز خواب موندم حیف شد ! حالا منتظرم بیاد 4020 بای بگیرم شاید این موج تا 4237 بالا بره
آقا ساسان هم سل گرفته ، اگر اون اینجا را سل ببزنه پس حتما خبری هست
هرچند من از این جراتها ندارم
این ریزشش تا 3984 یکی از زیباترین حرکاتش بود اصلا باورم نمیشد که به اینجا برگرده البته انتظارش داشتم کاشکی اردر قرار داده بودم ![]()
اسپردش برای طلا و داو جونز خیلی خوبه اصلا دیده نمیشه ![]()
آقا ساسان خیلی خوبه که اینطوری با چارت مشخص میکنی قابل فهم تره ![]()
اگر این کف حمایتی بتونه قیمت به بالا پرتاب کنه دوتا مقاومت قوی بر سر راهش هستن یکی در 4119 و دومی در 4241 که احتمال زیاد این دومی پرتابش میکنه پایین که بیاد سراغ مرحله اول کف دیلی اش ودر مرحله دوم کف هفتگی دوم
رو داوجونز بدی نیست اسپردش
من دیشب از 42 هم سل داشتم
صبح به 382 رسیده بود و نبستم
واقعا حالمو گرفت
امیدوارم این یکی درست در بیاد
سلام آقا احسان بله اینجا گفتم نظرم این بود بای داشتم تا 52 ولی الان سل دارم نمی دونم شاید نره ما که زدیم
الان نازش زیاده فکر کنم زمان می بره
مثل همیشه عالی هستی ![]()