فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

آقا دم شما گرم من فکر کردم که مثل خودمی یه چهار پنج دلار در روز در بیارم خدا رو شکر می کنم

حمایت موقت جلو ریزشش بیشترش گرفت فکر میکردم شکسته میشه یکضرب میریم سراغ حمایت مهم انگار میخواد بازی دربیاره با توجه به ایجاد موج صعودی کوتاه مدتی احتمال میدم کمی که بالا بره تا مقاومتی که مشخص کردم حرکت نزولی مجدد شروع کنه برای تاچ حمایت مهم ، احتمال میدم پرتاب قیمت از این حمایت مهم خیلی بلند باشه ولی فکر نکنم تغییر روند کلی ایجاد کنه اینها همه اش احتمالاته شاید بشه شاید نشه فیفتی فیفتی :wink:

آقا جان ما هم مثل خود شما هستیم ، به اندکی سود هم قانعیم که آیا بشود آیا نشود لاکن باید امید داشت انسان به امیدی زنده اس :joy:

آقا با بچه مردم چیکار داری امیدو آرزو خواهر برادرن چارت رو بچسب 86 رد کنه تا4117 میره فعلا

دیگه باید حمایتهای موقت دیلی را هم جدی بگیرم ، لامصب هر چی پوزیشن بای از اون کف باز میکردم برمیگشت ریسک فری میزد ! بعضی وقتها واقعا قسمت نیست ! ولی ان شاءالله اون سل بالایی 4091 اگر بتونه موج صعودی کوتاه مدتی را تغییر فاز بده حتما میگیرم تا کف 3871 نزدیک 2200 پیپ میشه :money_mouth_face:

در موقعیت 4117 چیزی نمی بینم حالا اگر فردا بهش رسید دقت میکنم ببینم اونجا چی ایجاد میشه

ببینم 72صدم از اینجا بالا می ره یا نه تا 4052

آقا ساسان عزیز بیا صفحه داوجونز اونجا هم سودهای خوبی میده :joy:

ماشاالله آقا احسان عالی گرفتیش :heart_eyes:

اره داداش ولی سرویس شدم :joy: المانهای سقف تاریخی اش کمی جابجا کرده بود در محاسباتش کمی دچار خطا شدم ولی خدا را شکر بازم توونستم درست وارد بشم هر چند نوک شدویی نشد :thinking:

اندیکاتور متاتریدر

اندیکاتور بسیار ارزشمند متاتریدر 5 KT Murrey Math Levels تقدیم دوستان ( امیدوارم لذت ببرید )

KT Murrey Math Levels.ex5 (45.4 کیلوبایت)

آموزش

استراتژی‌های پیشنهادی

منبع، سه استراتژی اصلی برای استفاده از این اندیکاتور ارائه می‌دهد

• استراتژی ۱: معامله بازگشتی در سطوح کلیدی (۲/۸، ۴/۸، ۶/۸)

• ورود خرید: برخورد قیمت به سطح ۲/۸ و مشاهده الگوی برگشتی صعودی (مثل چکش).

• ورود فروش: برخورد قیمت به سطح ۶/۸ و مشاهده الگوی برگشتی نزولی (مثل ستاره دنباله‌دار).

• استراتژی ۲: معامله شکست (Breakout)

• ورود خرید: بسته شدن کندل بالای سطح ۸/۸ و سپس شکست مجدد آن.

• ورود فروش: بسته شدن کندل زیر سطح ۰/۸ و سپس شکست مجدد آن.

• استراتژی ۳: معامله در محدوده تعادل (رنج بین ۳/۸ و ۵/۸)

• خرید از حمایت ۳/۸ و فروش از مقاومت ۵/۸ در بازارهای خنثی.

توصیه نهایی:
این اندیکاتور می‌تواند یک ابزار مکمل جذاب برای شناسایی نواحی مهم قیمتی باشد، اما به هیچ عنوان به عنوان یک سیستم معاملاتی مستقل روی آن حساب نکنید. قویاً توصیه می‌شود که:

1. حتماً نسخه آزمایشی (Demo) آن را برای مدت طولانی تست کنید.

2. آن را با پرایس اکشن (الگوهای کندلی) و یک اندیکاتور دیگر مانند RSI یا Moving Average ترکیب کنید تا سیگنال‌های تاییدشده‌تری دریافت کنید.

3. به مدیریت سرمایه و ریسک (Risk Management) پایبند باشید.

بنظرتون کدام پیوت مقاومتی قیمت برگشت میده پایین برای تاچ حمایت هفتگی دوم ؟!؟!

آقا احسان شما خودتون استادید و جسارت میشه - اما نظر من با توجه به اینکه اوردربلاک هایی که مشخص شده و همپوشانی داره با خطوط مهمی که از قبل ترسیم کردم ناحیه اول و دومی محتمل تره تا بالایی

بازار طلا پس از چند ماه نوسان و افت قیمت خسته‌کننده، اکنون سیگنال‌های قدرتمندی از یک صعود تازه را صادر می‌کند. دیوید نیکلاس تحلیلگر سرشناس بازارهای مالی بر این باور است که فشار فروش و ریزش‌های اخیر پایان یافته و فلز زرد خود را برای یک جهش سودآور تا پایان تیرماه آماده کرده است

ممنون اقا حمید عزیز ، یعنی حدودا 4100 مد نظرتون هست ؟ البته 4140 هم مهمه

بله احسان جان ۴۰۹۷ تا ۴۱۱۵ کف و سقف یه کندل مهم هست

بعد اونم خطای نارنجی و سبز بالا که محدوده ها مشخصه

آقا احسان اگه نگاه کنی هنوز این پوزیشن من بازه و قبلا ست کردم رو اون قیمت

این خطوط بسیار مهم هستند

از هر طرف شکسته بشه روند حرکت مشخص میشه

خیلی ممنونم بخاطر توضیحات ، اره محدوده مهمی هست ، منم با این موج صعودی جدید کوتاه مدتی میرم تا اون قیمت هر زمان تغییر فاز داد سل میگرم برای محدوده 3900

عالیه ، منم 3970 بای گرفته بودم یک لخظه اومده بود ریسک فری زده بود و رفته بود بالا :joy: اره در تاثیر گذاری اینها واقعا شکی نیست عالی هستن ، فکر کنم کدش را در تاپیکتون دیدم