جسارتا تی پی کجاست اگر مقدور بگید ممنون
قدرت پرتاب این حمایته فکر کنم همینقدر باشه ، موج خلاف روندی ریسک فری ها را میزنه فکر کنم از 4047 بشه ادامه سلو تا کف گرفت هر چند اینحاواقعا جای خوبی برای سل دیگه نیست ریسکش بالاس بهتره روی بای از کف 4371 تمرکز کنم
4371 کجا ما کجا
دوستان دستکاری هنوز هم ادامه داره ، بهتره دائم dxy را رصد کنین ، بطور معمول اگه بره پایین طلا بالا میره و اگه dxy بالا بره طلا میریزه.
101.766 که ریخت قربان
کف 3/950 هنوز دست نخورده مونده البته تارگت3962 هم میشه در نظر گرفت بستگس به تحمل روانی خودت داره
کندل چند دقیقه هس آیا تایید نزول طلا داده
حقیقت تا الان این دو را نگاه نکرده بودم و در ترید کردن لحاظ نکردم
ولی جالب بود که تحلیل هر دو می تونه در نگاه و ورود پوزیشن تاثیر بزاره و دقت رو بالاتر ببره
ممنون که این مطلب را بیان کردید ![]()
برای بنده بله ولی فکر کنم 5 دقیقه کار داره تا حرکت
ما بلند مدتی ها اینجوری هستیم دیگه ![]()
5 دقیقه هست ، راستش را بخواینن سیگنال فریب و دستکاری میده
، اما هنوز سل طلا معتبر تره.
اما قطعا اگه بخاد بریزه اول کمی بالا میره و استاپ سلرها را میزنه.
درسته /بازار همینه بخاطر همین احتمالات /
4023 توکل الا لله فروش گرفتیم
این از بلند مدتی گذشته دیگه هدف باید در دست رس و قابل قبول باشه اخوی
اندیکاتور اوردربلاک بهمراه قدرت آنها و تعداد تاچ شدن نواحی
امیدوارم بتونید در راستای کمک به استراتژی شخصی ازش استفاده کنید ( لطفا فقط به عنوان ابزار کمکی در نظر بگیرید )
ViperOrder Blocks.txt (11.3 کیلوبایت)
خسته نباشید با اجازتون کر کره مغازه رو فعلا میارم پایین تا قیمت به 3995 یا3982 برسه بعد ببینیم چیکار باید کرد
احتمال برگشت هس سیو سود
اگر برگشت با ز از نقاط بالاتر میشه دوباره سل گرفت
در دسترسه ، الان یک موج صعودی کوتاه مدتی داریم احتمالا قیمت از 3991 میبره 4090 یکمرتبه از همونجا ریزشش میده تا 3873 ، همین الان هم فاصله زیادی تا کف حمایتی نداره فقط 1200 پیپه
این ماجرا را یک حمایت معمولی دیلی ایجاد کرده حالا حسابش کن کف حمایتی هفتگی با قیمت چیکار میکنه پرتابی اش کنه که تا کجاها بالا بره ![]()