فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

علی آقا ایچی اینجوری سیگنال می ده

بعضی اوقات از خودم بدم میاد که چرا هنوز نتونستم به اون تسلط پیدا کنم :downcast_face_with_sweat:

هنوز من شک دارم درست سیگنال داده باشه ، ولی تخصص شما ایچیه و امیدوارم که در اون مسلط تر هم بشین.

325 پیپ دیگه فکر نکنم غلط باشه

یه ورود زدیم ببینیم چی میشه

یه معامله سل زدم تو وسط اشوب اخبار :joy:

خدایا خودت کمک کن بگیریم اینو :joy:
پی نوشت:صد در صد ریسک فری هست این معامله

حالا منتظر این باید بمونم

فعلا استاپ فروشندگان رو زد و فکر کنم اوکی هس برای ورود به سل

اما تا جایی که یادمه فرموده بودین باید برای همه تایمها( از جمله 15 و 5 ) بای بده که نداده بود ،اگه داده که علالیه ، اگر تونسته این حرکت لحظه ای که در اثر دستکاری بازار (با خبر) پیش آمده را پیش بینی کنه کارش جالبه و میشه بهش گفت ایچی پیشگو.

الان در حال دستکاری بازار هستن و خیلی باید احتیاط کرد.

پیش گو که فقط نوستر داموس بقیه ادا در میارن

نه تا آخرین لحظه 5 و 15 تایید بای نداد ولی یک رو داد

تیپی دو رو داد ولی نرسیده بهش ما ریسک فری کردیم و از شانس کائناتیمون رفت و استاپ زد :joy: :joy:

الان اخبار نهایی چک کنید cpiپایین تر اعلام شد و همچنان اعتماد به دلار زیاد هس این یعنی فشار به طلا و بیت کوین و روند نزولی البته بعد از نوسان اولیه ای که درحال حاظر در حال انجام هس دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم درادامه بازار هیجانش تخلیه شد نزولی بشه

دوست عزیز..سلام و ممنونم از دلسوزیت توی تاپیک

متوجه منظورت شدم داداش

متاسفانه من خیلی از دوستان رو نمیشناسم و یه مدت که پیام همه رو خوندم و چک کردم و تست کردم باعث شد گیج بشم

با این حجم زیاد مطالب و بعضی پیامهای غیرضروری دوستان وبا توجه به اینکه میدونیم هوش مصنوعی فعلا بهترین سرویسش برای ما اینه که جمع آوری و خلاصه و گزیده گویی کنه… خب چرا این استفاده رو نکنیم

مگه در بهترین حالت با هوش مصنوعی عمومی میشه تحلیلی ازش خواست؟

چندین بار هم که قبلا سوالی گذاشتم دوستانی که حرفه ای هستن منت نمیذارن و جوابی نمیدن

من می مونم و حوضم…

واقعیت اینه شما دوستان که حرفه ای اینکار هستین نه وقتش و نه حوصله شو دارین که به هرکسی جواب بدین و نه واقعا وظیفه چنین کاری رو ندارین…

خب شما جای من و سایر تازه واردین… به خودمون که اجازه نمیدیم هر سوالی بپرسیم و تو مواقع مهم هم توقع جوابدهی از شما رو نداریم..

اجازه بدین از آیرا کمک بگیرم…

لطفا به بنده سخت نگیرین… استفاده زیاد و شلوغ کاری ندارم… به اندازه نیاز

اگه شما خودتون هم فرصت کنین و جواب بعضی سوالات رو بدین که منت گذاشتین

روز ما رو که ساخت خدا برای همه بخواد

1.33 رو که داد فعلا ریسک فری و انتظار

دوست خوب من سلام

فقط برای اینکه دوباره بحث بین دوستن پیش نیاد عرض می کنم

اول اینکه باید ببینی کدوم یکی از روشها رو دوست داری دنبال کنی و یاد بگیری بعد انتخاب کنی و مطمعنا تمام دوستان اگر سوال کنی پاسخ می دن تا الان که اینطور بوده

دوما اگر از هوش مصنوعی کمک بگیری تا الان که مشخص شده کلا داره اطلاعات غلط میده پس بهتر نیست از خود شخص بپرسی تمام مکالمات دوستمون رو ببین متوجه جواب اشتباه می شی که خودش باعث گمراهیه

سوما این هوش مصنوعی بهتره که خارج از فضای تاپیک استفاده بشه تا مطالب زیاد باعث نشه که دوستان پیام هم رو نبینن و این ذهنیت ایجاد بشه که کسی جواب دیگری رو نمی ده

البته هر کسی در تاپیک مختاره و بنده فقط در حد پیشنهاد این مطالب را عرض کردم

امیدوارم باعث سوتفاهم نشده باشم

ادامه روند فعلا ریسک فری

به نظرم در کندل بعدی چهار ساعته می تونه یه اصلاح نزولی داشته باشه شاید

احتمالش هست ولی من نظرم اینه بره کف روز قبل و ببینه که با خط سبز مشخص کردم - تا ببینیم تا کجا سود میده

منظور اینه که بالا تر بره درسته؟

از نظرم فکر کنم اول 4003 رو ببینه بعد

4023 نقطه ورود به فروش