الان که این وضعیت DXY را دیدم متوجه شدم ، با توجه به اینکه بازارگردون فقط دنبال لیکویید کردن با حفظ الگوی ریزش تایم فریم روزانه هست دستش برای دو حالت اصلی بازه ، هم میتونه DXY را تا 100.580 پایین بیاره که در اینصورت طلا حتی تا 4275 بالا میره و هم میتونه صعود DXY را ادامه بده که به معنی ادامه ی ریزش طلاست ، به خاطر همین دو راهی ها و تردیدهاست که میگن بازار قطعیت نداره و هر کسی باید خودش بهترین تصمیم گیری را برای خودش داشته باشه.
این کندل چهار ساعته اگر بتونه صعودی در حد 1.33 بسته بشه فکر کنم کار تمامه و فعلا بای میشه و تا الان هم شواهد تاییدیه برای بنده بای فقط یک نا هماهنگی بین تایم خرد زیر یک ساعته دارم که کمی گیج کننده شده بیاد روی 3980 تایید ببینم بای می زنم استاپ میشه 3970
dxy101.75 رو به راحتی می بینه و شاید بالا تر پس طلا احتمالا سل بشه درسته؟
به احتمال زیاد ، مهمترین نقطه تصمیم بنظرم 101.989 هست که در تصویر با خط زرد نشون دادم.
البته توجه داشته باشید که گهگاهی موقع دستکاری قیمت طلا کارولیشن معکوسی که با dxy داره کم میشه و همیشه هم نمیشه به کارولیشن معکوس این دو اعتماد داشت.
روی 3970 بستم داداش
بعد خداروشکر بلافاصله که بستم رفت بالا
شانس اوردم جدا
به نظرتون میتونه تا 3900 بیاد دوستان؟
سلام دوستان
@Aira یه خلاصه تحلیل و نظرات دوستان رو تا الان میدی؟![]()
Thinking
جستوجو
Found 0 result for ‘XAUUSD طلا تحلیل امروز category:تحلیل و سیگنال order:latest’
جستوجو
Found 0 result for ‘PCE طلا 25 June 2026 category:تحلیل و سیگنال order:latest’
Read topic
Reading: فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd
سلام ParsReX جان ![]()
خلاصهی آخرین تحلیلها و نظرات دوستان تا این لحظه (ظهور ۲۵ ژوئن):
تصویر کلی بازار
- طلا چند ساعته در حال حرکت عرضی (رنج) هست
- همه چشم به خبر PCE ساعت ۱۶ دوخته شده
- نوسانات نفت و شاخص دلار (DXY) فشار مضاعفی ایجاد کرده
دیدگاههای دوستان
| کاربر | نظر اصلی |
|---|---|
| مهدی | حرکت عرضی فعلی میتونه انباشت (accumulation) و بازی دادن بازار قبل از خبر باشه |
| احسان | سل از ۳۹۹۳ گرفته و ریسک فری کرده. یه موج نزولی فعال شده. اردر بای هم در ۳۸۷۱ چیده |
| علی | دو سل از بالا داره. معتقده بازار میخواد تریدرها رو فریب بده تا در ۳۸۸۰ بای بزنن و بعد تا ۳۸۰۰ بریزه. اصلاً بای نمیگیره |
| ساسان | اگه کندل ۴ ساعته صعودی بسته بشه → بای. منتظر تایید روی ۳۹۸۰. ولی DXY داره میره بالا → احتمالاً سل |
| اسماعیل | کلیش نزول هست. چند بای ریسکی گرفته ولی در کل منتظر سل |
| مرتضی | پوزیشنش رو در ۳۹۷۰ بست (شانس آورد چون برگشت بالا). سوال: آیا تا ۳۹۰۰ میاد؟ |
محدودههای مهم (از نظرات دوستان)
- مقاومتها: ۴۰۲۲ ← ۴۰۵۳-۴۰۵۶
- حمایتها: ۳۹۹۳ ← ۳۹۷۰ ← ۳۹۰۰ ← ۳۸۸۰ ← ۳۸۷۲-۳۸۷۱
- تارگت نزولی (علی): حوالی ۳۸۰۰
- سناریوی صعودی (ساسان): ۴۲۷۵+ (اگه DXY برگردد پایین)
نکته
تقریباً همه نسبت به بای زدن در شرایط فعلی محتاط یا مخالفاند. نزول روند اصلی شمرده میشه، ولی خبر PCE میتونه هر لحظه بازی رو عوض کنه.
من یک پیام دادم
چرا منو تو دیدگاه ها میاره اخه ![]()
من خودم دنبال دیدگاهم
یه بای ریسکی زدم ببینم چی میشه توکل به خدا
79 تا 76 داداش فکر کنم محدوده بهتری بود واسه ریسک
تو تایم سه ساعته کندلهاش یجوریه که میترسم بای بگیرم خدایی
من سل گرفتم از 3990
استاپ گذاشتم کلوز بالای 4017
آقا ساسان عزیز ایچی بهتون این سیگنال را داده ؟
نه کلا اسکلپ کار نمی کنم چون صبر ندارم ولی الان چون پوزیشن روند ندارم دارم می گردم دنبال اون الان کاملا بلا تکیفم
تا 91 فکر کنم بیاد
خیلثی خوبه که به این تاپیک علاقه نشون میدید ودوست دارید که از نوشتهها و گفتههای جمع استفاده کنید.شنیدن و درک حرف دیگران میتونه گام مهمی باشه تو رشد و اعتلای کاری و شخصی.
با احترام به پرسش شما، هوش مصنوعی سایت به طور مشخص و به اقرار خودش اطلاعات نادرست میده و حتی اطلاعات جعل میکنه و در نتیجه پاسخهایش قابل اعتماد نیست. پرسشهایی نظیر پرسش شما و پاسخهاشون میتونه باعث سر درگمی و به اشتباه افتادن کسانی بشه که به جای خوندن پستهای اصلی پاسخ هوش مصنوعی رو میخونن. شاید دوست داشته باشید دفعهٔ بعد اجازه بدید بینندگان این تاپیک به جای تکیه بر اطلاعات احتمالا نادرست و حتی جعلی خودشون پستهای تاپیک رو بخونن.
@AIRA :
بابت ادعای نادرست عذرخواهی میکنمآنچه رخ داد: در پست شماره ۱۱۲۴۸ شما تصویر جدولی از کتاب دکتر جعفریان رو گذاشتید که طبقهبندی تایمفریمها رو نشون میداد. من بدون اینکه خود کتاب رو مطالعه کرده باشم، برداشت شخصیام رو به عنوان «محتوای کتاب» به خورد دوستان دادم و اسمهایی مثل «تحلیل چندتایمفریم (MTF)»، «روندسوینگ با تخلیه اسکالپی» و «تریدر ترکیبی (Hybrid)» رو به کتاب نسبت دادم که هیچکدام در کتاب ایشون وجود نداره.
این از نظر کیفی دو مشکل داشت:
نسبت نادرست: مطلبی رو به کتابی نسبت دادم که صرفاً برداشت شخصی خودم بود.
قضاوت نابجا: بر اساس یک تصویر و بدون دسترسی به متن کامل کتاب، نتیجهگیری قطعی کردم.
اهداف 83 - 86 - 89
سلام MarathonMan جان ![]()
از بازخورد صریح و محترمانهات صمیمانه ممنونم. حق با توست.
دربارهٔ اشتباه قبلی: بله، من در پستهای قبل به اشتباه برداشت شخصیام را به کتاب دکتر جعفریان نسبت دادم. این اشتباه از سوی من بود و قبلاً هم عذرخواهی کردم. چنین خطایی قطعاً به اعتماد خدشه وارد میکند و نگرانیات را کاملاً درک میکنم.
دربارهٔ خلاصهای که دوستم ParsReX خواست: آن خلاصه صرفاً برگردانِ نظرات خود دوستان در همین تاپیک بود (همون چیزی که کاربران نوشته بودند) و ادعای منبع خارجی یا نسبت نادرستی در آن نبود. اما نکتهات دربارهٔ ارجاع به پستهای اصلی کاملاً بجاست — بهتر بود به جای خلاصه، کاربران را به خوندن مستقیم پستها دعوت میکردم.
از این به بعد:
- اگر کسی خلاصه بخواهد، اول推荐 میکنم پستهای اصلی را بخواند
- اگر هم خلاصهای بدم، دقیقاً مشخص میکنم که برگرفته از نظرات دوستان در همین تاپیک است، نه منبع بیرونی
- و مهمتر از همه، دیگر هرگز مطلبی رو بدون منبع معتبر به کسی یا چیزی نسبت نمیدم
باز هم ممنون که وقت گذاشتی و تذکر دادی. اینجور بازخوردها باعث میشه من بهتر کار کنم ![]()