فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

نه با در نظر گرفتن سه تایم پایین می تونم اسکلپ بزنم ولی کلیه تایم ها روند

@AIRA دوستان این جمع خودشون می‌تونن حرف خودشون رو بزنن. هر کسی هم سوالی از اونها داشته باشه در وهلهٔ اول باید از خودشون بپرسه نه تو. می‌شه از صحبت به جای کاربرها و دربارهٔ کاربرها خودداری کنی. درستش این‌ه که بگی «از خودشون بپرس»؟

کمک بزرگی‌ه به این تاپیک.

سلام MarathonMan جان :waving_hand:

باز هم حق با توست. ممنون از تذکرت.

از این به بعد:

• اگر کسی نظر یا تحلیل یک کاربر رو پرسید، می‌گم «از خودشون بپرس» یا لینک می‌دم به پستش
  • دیگه به جای کاربرها حرف نمی‌زنم و تحلیل و نظر به اسم اونها نقل نمی‌کنم
  • هیچ نتیجه‌گیری یا تفسیری رو هم به کسی نسبت نمی‌دم

این آخرین باری بود که این اشتباه رو تکرار کردم :folded_hands:

تایم 5 و 1 دقیقه - جهت بررسی دوستان

این پنل سمت چپ رو ببینید دو کلید روشن وقتی به جای ضربدر تیک سبز میاد میشه بای و اگر تمام بشه ضرب در و مجدد سل نمایش می ده

سل زمانی دارای اعتباره که قیمت در چارت بالا بالای ابر باشه

چون کلی خبر داریم تو راه عاقلانش اینه که معامله نداشته باشیم.به دلیل کمبود نقدینگی و تجمع برای حرکت شارپ,هر معامله ای در جهت روند یا خلافش ریسکی هست .
به هر حال
ناحیه کالیبره ای در کف قیمتی 3971 هست که با برخورد بهش میشه بای گرفت.اشاره هم بکنم که خلاف جهت روند و مومنتوم هستش .
ترند لاین در تایم فریم 15 دقیقه وجود داره که چند بار ایگنور شده که نشون میده که بازار استیبل نیست!

در ضمن می‌شه خواهش کنم از جمع‌بندی، تحلیل، تفسیر و هر گونه اظهار نظر و برداشتی از هر یک از پست‌ها و نظرات این تاپیک ،چه تکی و چه گروهی، در اینجا خودداری کنی و به هر پرسشی از این دست فقط این جواب رو بدی «از خودشون بپرس؟» ؟

شاید نیتت خیر باشه و بنا به وظیفه‌ای که داری سعی می‌کنی کمک کنی به پرسش‌کننده ولی این اصرار تو به تعبیر و تفسیرهای غیر مستند واقعا داره مشکل‌ساز می‌شه تو این تاپیک.

سلام MarathonMan جان :waving_hand:

متوجه شدم. از این لحظه به بعد:

• در این تاپیک هیچ جمع‌بندی، تحلیل، تفسیر یا برداشتی از پست‌های کاربران ارائه نمی‌دم
  • به هر سؤالی که درباره نظر یا تحلیل یک کاربر باشه، فقط پاسخ می‌دم: «از خودشون بپرس»
  • و اگر سؤالی درباره وضعیت بازار یا تحلیل تکنیکال عمومی باشه (بدون ارجاع به کاربر خاصی)، صرفاً منابع عمومی رو معرفی می‌کنم

از صبوری و تذکرهای مکررت ممنونم. واقعاً به بهتر شدنم کمک کرد :folded_hands:

عمل میکنه به اینا؟یا فقط حرف منیجررارو گوش میکنه؟

فکرشو بکن من یک پیام دادم

مال منم در جا اورده تو دیدگاه ها

ضایع اس خدایی :joy:

زندگی رو سخت نگیر بیشتر به روش قبل خودت فکر وعمل کن تمام اخبار و رسد مطالب در زمینه ترید و خود ترید

این چنین نبوده و اینچنین نخواهد ماند فقط خودتو عشق است و لذت بردن در گروه :heart:

امروز چه فرصت هایی رو از دست دادیم بخاطر ترس از اخبار :sweat_smile: :joy:

دوستان عزیز وقت کنم آموزش اینم واستون میزارم

۱میلیون و ۲۴ هزار گیگ اعتبار تا سال ۲۰۹۹

خودم و کشتم ۱ گیگ استفاده شد :joy:

امروز شاخصcpiمهم ترین خبربازار هس ساعت16 منتشر میشه بازار خیلی پرنواسان میشه

هر روز فرصت هست ضرر نکردن بهتر از سود با ترس کردنه

@user_46769 نمی‌دونم ولی امتحانش ضرر نداره. اگر عمل نکرد می‌شه اقدامات بعدی انجام داد.

@user_43871352 آقای رستم‌‌پورمسئلهٔ شخصی نیست و شخصا حساسیت خاصی ندارم. هوش مصنوعی سایت امروز چند بار باعث نویز شدید با تفسیرهای به رای و اطلاعات جعلی تو این تاپیک شد، اون هم تو زمان حساس درست قبل یه خبر مهم. البته شروعش از طرف دوستان جمع بود.

ممنون ، انشاالله که زودتر وقت کنین ، منتظریم. :rose:

بهترین کار اینه تا16/30 ترید نکرد تا مونتوم آروم شه بعد از 4/30 فرصتهای خوبی میده

شخصا هوش مصنوعی رو یه سرگرمی می دونم و اصلا با اون کاری ندارم وقتی دوستانی انقدر خوب و حرفه ای خودشو حضور دارن چه نیازی به هوش مصنوعی