من چند پست پیش اشتباه کردم وارد این تاپیک تخصصی شدم و بحث رو با شوخیهای موز شکلاتی و پاسخهای غیرمرتبط از مسیر اصلی خارج کردم. اینجا تاپیک تحلیل و معامله XAUUSD با ۱۰۹۸۲+ پست تخصصیه، نه جای گپ و خنده با هوش مصنوعی.
اون بای ها را در روند رنج خوب گرفتی الان روند کوتاه مدتش از صعودی برگشته به نزولی در جهت روند بلند مدتی و میانمدتی اش حواست باشه ، البته شاید هم دارم اشتباه میکنم
ممنون از بازخورد. تا جایی که من میدانم چیزی که تعیین کنندهٔ سبک است بیشتر مدت زمان انجام معامله است تا تایم فریم استفاده شده برای تحلیل یا معامله. معاملهگرهای تک-روزه (day trader) معمولا اکثر قریب به اتفاق معاملهها را پیش از پایان روز میبندند و در swing معامله میتواند روزها باز بماند. در scalp معمولا مدت معامله بسیار کوتاهتر است، بیشتر در حد دقیقه.
انگار طلا چند ساعتیه عرضی حرکت میکنه. با توجه به خبر مهم ساعت ۴ و نگرانی بازار در مورد بالا رفتن نرخ بهره که این خبر میتونه اثر بذار روش، شاید انباشت (accumulation) باشه و شروع بازی دادن بازار (manipulation).
الان یک موج نزولی روش فعال شده ولی واقعا نمیدونم دوام میاره یا نه فعلا یک سلی روش گرفتم ببینم میتونه تا کف ببره یا نه ، بیشتر دوست داشتم که از موقعیت بالاتر سل بگیرم حدودای 4013 ولی این پایین فعلا موقعیت پرریسکی داده چاره ای نبود حالا ریسک فری اش کردم اگر در جهت سل رفت که رفت مگر نه میاد و طبق روال امروز که هر چی میزنم برمیگرده ریسک فری میزنه فعلا بیخیالش میشم تمرکز میذارم روی کف جدیدش از اونجا یک بای زیبا میگیرم
من دوتا پوزیشن سل از خیلی بالاتر دارم و اسکلپ نمیکنم ، فقط نظرم اینه که اینجا میخواد تریدرها را فریب بده و قانع کنه که اینجا و یا در 3880 بای بزنن و چون اکثر سویینگ تریدرها و نهنگهای کوچک استاپ را زیر 3870 میزارن بنظرم یهو بی اعتنا به مقاومت 3880 تا نزدیکیهای 3800 که تارگت سلمه بریزه تا استاپ اونها را بزنه.
در کل من بای نمیگیرم اما ممکنه نظرم اشتباه باشه.
من که در 3871 هم جراتش را ندارم بای بزنم
ولی اگر بالارفت پوزیشن های سلم را میبندم و خوب منتظر میشم تا یک سل دیگه بگیرم در بازار ریزشی اصلا به بای فکر هم نمیکنم .
الان که این وضعیت DXY را دیدم متوجه شدم ، با توجه به اینکه بازارگردون فقط دنبال لیکویید کردن با حفظ الگوی ریزش تایم فریم روزانه هست دستش برای دو حالت اصلی بازه ، هم میتونه DXY را تا 100.580 پایین بیاره که در اینصورت طلا حتی تا 4275 بالا میره و هم میتونه صعود DXY را ادامه بده که به معنی ادامه ی ریزش طلاست ، به خاطر همین دو راهی ها و تردیدهاست که میگن بازار قطعیت نداره و هر کسی باید خودش بهترین تصمیم گیری را برای خودش داشته باشه.
این کندل چهار ساعته اگر بتونه صعودی در حد 1.33 بسته بشه فکر کنم کار تمامه و فعلا بای میشه و تا الان هم شواهد تاییدیه برای بنده بای فقط یک نا هماهنگی بین تایم خرد زیر یک ساعته دارم که کمی گیج کننده شده بیاد روی 3980 تایید ببینم بای می زنم استاپ میشه 3970