شما لطف دارین ، البته شاید شانسی استادانه بوده اما من استاد نیستم ، 9 ساله اما 5 سال اولش فقط پول از دست میدادم ، بیشتر با روش و الگوهای کلاسیک و قدیمی و کشیدن چند تا خط ترید میکنم.
ایچی کار می کنم البته هر دو ایچی شخصی سازی شده است و زیاد رو تحلیل هام توجه نکنید چون قرار با کمک دوستان اول بهینه بشه و درست در بیاد بعد قابل عرض کردن و مطرح کردن در تاپیک بشه
شکست نفسی میفرماییدشما کوه از تجربه ای اما دوست نداری سبک کاریت نگو ولی با چندتا خط و پترنهای تکراری کلاسیک خودتم میدونی شدنی نیس کلی فاکتور دیگه هم نیاز هس
باور کنید همینه که عرض کردم ، از هیچ روش و اندیکاتور خاصی استفاده نمیکنم ، اما فکر میکنم همش لطف خداونده که در ازای اون 5 سال ضرر دادن تجربم رو زیاد کرد و از اخلاقهای بدی مانند طمع و عجله و عدم صبوری که داشتم کم کرد.
درمورد صبر طمع تعجیل که موافقم و با تمرین اینا درست میشه برای یکی یک سال یکی 5 سال یا بیشتر اما اندیکاتور هم که موافقم چون یه کم دیر سیگنال میده حتی بهترینهاش ولی اینم نمیشه قبول کرد بدون هیچ تاییدیه ای و دلایل مهم ورود کرد به سقف هفتگی رو شکار کرد و تا انتهای کف گرفت /محال هس/ دیگه قشنگ tp هم گذاشتی آخرین تارگت بیشترین مسیر رو گرفتی / فکر کنم دیگه ترید نکنی تا هفته آینده
بنظرمن علی آقا تردیدر بسیار حرفه ای و پخته هس کاش اینجا سیگنال میدادی یا راهنمایی میکردی تا تو این شرایط اقتصادی کمکی کرده باشی به بقیه که اولا ضرر نکن و دوما بتونن سود خوب بگیرن /کاری به موضوع سبک کاریت نداریم ولی اگر براتون مقدور هس نقاط ورودت به اشتراک بذار میتونن استفاده کنن میتونن استفاده نکن ولی شما خمس علم رو بپرداز اگر خودت موافق باشی اینجوری هم به خودت کمک میکنی و هم به هموطن هات