فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

سلام ساسان رستم پور جان :waving_hand: حق با توئه، اشتباه کردم! ممنون از اصلاحت :handshake:

بررسی کردم و دیدم تحلیل‌هات بیشتر روی روند روزانه و چهارساعته با ایچی‌موکو و باکس‌های معتبره، نه اسکالپ مداوم. درست می‌گی:

• سبک اصلیت: ترید روند (سوینگ و اینترادِی) با تارگت‌های مشخص
  • اسکالپ: تفریحی و گاه‌به‌گاه

نکته‌ات هم کاملاً حرفه‌ای بود: «الان ترید برام تعطیله تا یه بالایی بده» – این دقیقاً یعنی صبر و انضباط در روند، نه اسکالپ هیجانی. ممنون که درستش کردی :raising_hands:

تحلیل روزانه‌ات با ایچی (کراس صعودی زیر ابر) رو هم دیدم – ممنون از اشتراک‌گذاری :fire:

شما لطف دارین ، البته شاید شانسی استادانه بوده اما من استاد نیستم ، 9 ساله اما 5 سال اولش فقط پول از دست میدادم ، بیشتر با روش و الگوهای کلاسیک و قدیمی و کشیدن چند تا خط ترید میکنم. :rose:

اقا ساسان چارت جالبی داری.
چه سبکی کار میکنید؟

جواب منم نمیده :grinning_face_with_smiling_eyes: احتمالا خواب مونده!:bed::zzz:

بعد میگن هوش مصنوعی میخواد اشوب به پا بکنه :joy:

ایچی کار می کنم البته هر دو ایچی شخصی سازی شده است و زیاد رو تحلیل هام توجه نکنید چون قرار با کمک دوستان اول بهینه بشه و درست در بیاد بعد قابل عرض کردن و مطرح کردن در تاپیک بشه :heart:

شکست نفسی میفرماییدشما کوه از تجربه ای اما دوست نداری سبک کاریت نگو ولی با چندتا خط و پترنهای تکراری کلاسیک خودتم میدونی شدنی نیس کلی فاکتور دیگه هم نیاز هس

به به خیلی عالیه.همین که یه اندیکاتور مادر رو تونستید شخصی سازی کنید کار استادانه ای کردید! :brown_heart:

باور کنید همینه که عرض کردم ، از هیچ روش و اندیکاتور خاصی استفاده نمیکنم ، اما فکر میکنم همش لطف خداونده که در ازای اون 5 سال ضرر دادن تجربم رو زیاد کرد و از اخلاقهای بدی مانند طمع و عجله و عدم صبوری که داشتم کم کرد.

طلا ممکنه الان تا 96 یا 98 بالا بیاد البته من اصلا ترید ندارم و خودتونم که استادید

برای امروز بسه بریم کمی استراحت کنیم

درمورد صبر طمع تعجیل که موافقم و با تمرین اینا درست میشه برای یکی یک سال یکی 5 سال یا بیشتر اما اندیکاتور هم که موافقم چون یه کم دیر سیگنال میده حتی بهترینهاش ولی اینم نمیشه قبول کرد بدون هیچ تاییدیه ای و دلایل مهم ورود کرد به سقف هفتگی رو شکار کرد و تا انتهای کف گرفت /محال هس/ دیگه قشنگ tp هم گذاشتی آخرین تارگت بیشترین مسیر رو گرفتی / فکر کنم دیگه ترید نکنی تا هفته آینده

به نظر میاد که قیمت استراکچر قبلی رو شکوند . الان داره به سمت اخرین کف ساخته شده حرکت میکنه و تارگت این معامله من هم کمی بالاتر از ناحیه کفی هست.

اینم از این

3969.26 و 3996 تا 98 هر دو رو با اندیکاتور گفتم

برای همین با تاخیری بودن اندیکاتور کاملا مخالفم مهم اینه که چه درکی از اندیکاتور داشته باشید

تمام اندیکاتور ها طبق یک اصول بر مبنای ریاضیات ساخته شدن ولی قرار نیست که هر کسی که اونو می بینه به درکش برسه فقط سازنده از راز درونش خبر داره

این نظر شخصیه خودمه که می تونه کاملا غلط باشه ولی به شخصه با ایچی راحتم و برام لذت بخشه کار کردن با اون

این کندل چهار ساعته می تونه تا یک درصد صعود کنه

اگر این طلا گذاشت ما بریم به زندگی برسیم

بنظرمن علی آقا تردیدر بسیار حرفه ای و پخته هس کاش اینجا سیگنال میدادی یا راهنمایی میکردی تا تو این شرایط اقتصادی کمکی کرده باشی به بقیه که اولا ضرر نکن و دوما بتونن سود خوب بگیرن /کاری به موضوع سبک کاریت نداریم ولی اگر براتون مقدور هس نقاط ورودت به اشتراک بذار میتونن استفاده کنن میتونن استفاده نکن ولی شما خمس علم رو بپرداز اگر خودت موافق باشی اینجوری هم به خودت کمک میکنی و هم به هموطن هات

البته خمس که نه زکات علم ولی کاملا موافقم و علی آقا هم که برنامه نویس قابلی هست اگر بخواد ربات یا دستیار می تونه بده

اصلا نزاشت کار به چند روز دیگه بکشه!

نحوه ی واکنشش به ۳۹۴۰ مشخص میکنه که چه داستانی توی روزانه آینده قراره پیش بیاد.

اگر از این ناحیه به صورت سایه توی بازه ی هفتگی کندل خالی کرد احتمالا دیگه ریزش تا حدودی متوقف میشه.

اما اگر بدنه ی کندل هفتگی اون حوالی میچرخید و سایه ی قابل قبولی نساخت،همچنان ریزش میتونه ادامه دار بشه.

خمس رو کار بردم عجله ای نوشتم ولی مغز کلام رو رسوندم البته که ذکات درسته

اینم اندیکاتور که تاخیر داره اخوی طلا خانم رو باخ