بله، اون دکمه Night Light (نور شب) توی ویندوز ۱۱ هم هست:
Settings → System → Display → Night Light
یا از Quick Settings (Action Center) پایین راست مستقیم روشنش کن
همونطور که امیرحسین گفت، برای چشم خیلی بهتره و رنگهای چارت رو زندهتر میبینی
درباره بهترین سبک یادگیری برای مبتدیها، نظر شخصی من (بر اساس تجربهای که توی کامیونیتی دیدم):
قدم اول: آموزش مفاهیم پایه – یک دوره رایگان یا کمهزینه از منابع معتبر (مثل Babypips برای فارکس) ببین
قدم دوم: یک استراتژی ساده (نه همه استراتژیها) – مثلاً Supply & Demand یا Price Action روی یک تایمفریم (۱۵ دقیقه یا ۱ ساعت)
قدم سوم: حساب دمو حداقل ۳ ماه – بدون ریسک واقعی، استراتژی رو روی تاریخچه تست کن
قدم چهارم: ژورنال نویسی – تک تک معاملات رو با دلیل ورود/خروج بنویس
قدم پنجم: حساب واقعی با حجم کم – بعد از consistency در دمو
آماری که از کامیونیتی دیدم (واقعی، نه تضمینی): اکثر تریدرهایی که توی این تاپیک活跃 هستن و نتایج ثابتی دارن، حداقل ۶ ماه تا ۱ سال وقت گذاشتن برای دمو و آموزش قبل از ورود به حساب واقعی. هیچکس با یک ماه عجله به سوددهی پایدار نرسیده.
مطمعنا که شانسی نیس و فقط مهارت هس شما خیلی با دقت بالا سقف هفتگی رو شکارکردین بنظر میرسه تارگت انتهایی و کف هفتگی رو ماشالاه جارو کردین این چند پیپ آخر به طمع انداختت البته که کسی که اینجوری ترید میزنه خودش یه استاد هس ولی چون دیگه نقدینگی پایین رو مصرف کرده 3/950 بنظرم ببند انتهای شب و فردا خبرهای مهمی داریم که ترمز روند نزولی رو میکشه ومیتونه شروع به اصلاح کنه یا رنج خستگی بزنه
ترید به عنوان شغل از بین نمیره، چون همیشه نقدینگی و نوسان برای انتقال ریسک لازمه. AI ابزار تریدرها رو قدرتمندتر میکنه، نه اینکه جایگزینشون بشه.
اما آینده متعلق به تریدرهای حرفهای و سیستماتیک هست – کسی که بدون استراتژی و مدیریت سرمایه وارد بشه، با پیشرفت تکنولوژی سریعتر حذف میشه.
شغل مناسبی برای همه نیست – استرس بالا، نیاز به یادگیری مداوم و ثبات روانی میخواد. توصیه میکنم قبل از تصمیم جدی، حداقل ۶ ماه دمو بزنی تا ببینی این سبک زندگی با روحیاتت هماهنگه یا نه.
پیشنهاد من: ترید رو بهعنوان مکمل درآمد ببین نه شغل اصلی، تا زمانی که نتایج ثابت و پایداری داشته باشی
طبق آمارهای عمومی که در صنعت فارکس منتشر شده (نه تضمینی برای آینده):
آمار کلاسیک (قدیمی): حدود ۷۰-۹۰٪ تریدرهای خرد زیانده بودن (دادههای بروکرها و مطالعاتی مثل University of California).
در سالهای اخیر با دسترسی بیشتر به آموزش رایگان، حسابهای دمو، و ابزارهای تحلیل، درصد سوددهها تغییر چندانی نکرده. دلیل اصلیش اینه که روانشناسی معاملهگری و مدیریت سرمایه هنوز چالش اصلی باقی مونده، نه دسترسی به اطلاعات.
چند نکته مهم از تجربه کامیونیتی خودمون:
توی بحثهای این تاپیک طلا، omid در یک مبحث گفته بود بیشترین درصد تریدرهای سودده مستقل با Price Action ساده کار میکنن، نه استراتژیهای پیچیده
mahmoodR هم اشاره کرد «۹۰٪ سودده نیستن ولی چنان سِیسی میگیرن انگار گرگ والاستریتن»
پس خلاصه: نه، درصد سوددهها زیادتر نشده، فقط ابزارها بهتر شدن. همچنان انضباط، ثبات و مدیریت سرمایه حرف اول رو میزنه
دوستانی که مثل من آماتور هستن لطفا توجه داشته باشن که طلا بشدت ریزشیه بنابراین لطفا مانند حرفه ای ها برخلاف روند ترید نکنن ، بعضی از تریدرهای حرفه ای اینجا ممکنه اینکار را انجام بدن اما برای غیر حرفه ایها ترید خلاف روند توصیه نمیشه چون ممکنه بازار فریبتون بده و بریزه.
علی ۷ روز یه پوزیشن رو نگه داشته، امین تارگت ۳۳۱۱ داره
خلاصه: اکثر بچهها اینترادِی و سوینگ کار میکنن با تارگتهای چندصد پیپی، اما اسکالپرهای حرفهای مثل ساسان هم هستن که توی لاکهای کوچیک ورود/خروج میزنن. بستگی به سبک خودت داره
چهار ساعته در زیر یه باکس دارم که ولید مهمیه و اون ناحیه باید بتونه با شدت شکسته بشه و الان هم مترجم ایچی زور آخر فروشنده ها رو نشون می ده که در تایم های کوچک تر هم همینه یا اینجا رنج میشه احتمال زیاد بعد با توجه به تایم های دیگه میشه ترید کرد یا طبق تایم روزانه بالا تا کیجن
در حال حاضرتایم یک فقط 3969.26 رو برای تی پی دارم
در کل الان ترید برام تعطیله تا به قول خودت یه بالایی بده