فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

حمایت موقت داره کارشو درست انجام میده موقعیت سل بعدی را از اون بالاترها ایجاد میکنه در همین زمان منم یک بای از کف گرفتم ولی نوک شدویی نشد حیف شد :wink:

دیر گفتی باختی قبول نیست

بتونیم از 4019 یا 4033 سلشو بگیریم خوبه ولی کم ریسک ترش 4086 عالیه تا محدوده کف 3900 تا 3865

اره چون همین الان بهش رسیدم خخخخ دفعه بعدی اطلاع میدم :money_mouth_face:

خارج از شوخی 4007 ناحیه مهمیه برای بنده اگر کلوز روزانه زیرش نشه با توجه به شرایط شکلی ایچی و عدد هایی که دارم می تونه بالایی خوبی بده استاپ و ورود خوب فراموش نشه مخصوصا که تمام افکار الان در مورد ریزش طلا است ممکنه کلا بر عکس عمل کنه

اگر این کندل کلوزش بالا باشه و اندازش 2.02 درصد یا بیشتر بشه احتمال تغییر روند هست حتی به اندازه کم

راستش حالا که اصرار دارین محاله ، چیزی که فکر میکنم راز مربوط به این موضوع هست را بهتون میگم اما احتمال خیلی زیادی میدم برای شما و سایرین کاملا مضحک و خنده داره و مسخرست و میشم مایه ی خندتون :rofl:
حدودا 5 سال پیش بعد از 5 سال ضرر دادن از عجول و طمعکار بودن خودم عاجز شدم و با خودم عهد کردم یکسال ترید را رها کنم و روی اخلاقهای بد خودم کار کنم کمی سراغ عرفان ، و فلسفه سقراط رفتم و سعی کردم ذهنیتم را نسبت به همه چیز عوض کنم تازه فهمیدم بغیر از طمع و عجله هزاران عیب دیگه هم دارم … بعد یکسال که کمی تغییر کردم دوباره ترید را شروع کردم یواش یواش حس کردم اخلاق و اعمالی که در زندگی انجام میدم و حتی افکاری که درونم میگذره کاملا روی ترید و سایر بخشهای زندگیم تاثیر میزاره ( کارما ) ، قبلا خیلی خودخواه و مغرور و عجول و … بودم الان که به لطف خداوند کمتر شدن چند ساله بقول معروف دست به هر چی میزنم طلا میشه و اکثر تریدهام سود ده میشن ، قطعا علتش از علم و دانش و روشم نیست بلکه یک راه میانبر پیدا کردم که لطف خداونده که از طریق تغییر اخلاق و رفتارم با خودم و دیگران نمود پیدا میکنه و در همه ی جنبه های زندگی خودش را نشون میده ، هر چند که هر چی بگم احتمالا باور نمیکنید اما شاید صحبتهام در این پست هم کمی روشن کنه که چه کارهایی باعث میشن در ترید و زندگی ضرر کنیم .

با لطف خداوند نزدیک ۶۰ ساله در بزرگترین آموزشگاه جهان مشغول تحصیل و یادگیری بوده ام و خوشبختانه ‏چند سالیه که حدودا بعد از سن پنجاه سالگی به برخی از رازهای سودآوری قطعی و برخی از رازهای عدم موفقیت پی بردم ‏ ،

همه ما در دنیای نمودارها، کندل‌ها و … همیشه به دنبال بیشترین سودآوری و بهترین استراتژی‌ها و ستاپها ‏هستیم ، اما ریل تستهای سخت و طولانی زندگی باعث شد مطمئن بشم که روند اصلی نعمتها در روح و ذهن ما شکل ‏می‌گیرن بقول معروف ثروت واقعی تنها در ظرفی جاری می‌شه که از نظر روحی و فکری به تعادل ، صبوری و پختگی و از همه ‏مهمتر لیاقت و شایستگی رسیده باشه ،

اگر صبور یا با دیگران مهربان نباشیم اگر نظر و دیدگاه دیگران را تحقیر یا ‏مسخره کنیم اگر برای همه با هر دیدگاه و سن و نظری از ته دل خیر خواه نباشیم اگر در مقابل نظرات مخالف دیگران ‏گارد غیر خیرخواهانه بگیریم و…اگر…اگر … در اون زمانه که نعمات و ثروتها و آرامش از ما دور میشن ، همون ‏موقع هست که ممکنه در یک روز با ۱۰۰۰ دلار ۱۰۰۰۰ تا بدست بیاریم اما فرداش ۱۱۰۰۰ تا از دست بدیم و از اون ‏مهمتر در مسائل زندگی نیز متضرر میشیم…

شما خیلی لطف دارین ، هر کسی برای خودش شخصیت قابل احترامی داره اما من فقط این را متوجه شدم که برای دستیابی به سود مستمر و گشودن درهای فراوانی و نعمت و داشتن آرامش و برای اینکه در زندگیم فقط اتفاقات خوب رخ بده مجبورم که با همه انسانها و موجودات مهربان باشم و احترام بزارم…
من هم از شما و سایر دوستان مطالب جدید یاد میگیرم و از شما بسیار سپاسگزارم و برای هممون آرزوی هدایت حمایت و حفاظت و پیشرفت هر روزه را دارم. :bouquet:

خصوصا این تکش را دقت بفرمایید : (اخلاق و رفتار و افکار بدمون را که برعکس کنیم سود ده میشیم)

اگر صبور یا با دیگران مهربان نباشیم اگر نظر و دیدگاه دیگران را تحقیر یا ‏مسخره کنیم اگر برای همه با هر دیدگاه و سن و نظری از ته دل خیر خواه نباشیم اگر در مقابل نظرات مخالف دیگران ‏گارد غیر خیرخواهانه بگیریم و…اگر…اگر … در اون زمانه که نعمات و ثروتها و آرامش از ما دور میشن ، همون ‏موقع هست که ممکنه در یک روز با ۱۰۰۰ دلار ۱۰۰۰۰ تا بدست بیاریم اما فرداش ۱۱۰۰۰ تا از دست بدیم و از اون ‏مهمتر در مسائل زندگی نیز متضرر میشیم…

راستی اینم بگم که بیشتر تجربه و درآمدم از رمزارزهاست نه طلا. :rose:

تریدر دیدم با rsi ریوارد 40 میگیره!
هیچ چیزی در این مارکت محال نیست.

الان هم حجم اون اردر بای پایینی یک اردر سل بالا گذاشتم اگر بیاد بالا و اونو بگیره و بتونم ریسک فری اش کنم اردر پایینی میبندم و اردر بالایی نگه میدارم اینجوری ریسک کار خیلی پایین میاد البته این موقعیت نه در موقعیتهای سویینگ بلند مدتی اینرا برای نشون دادن و مثال گذاشتم

شما لطف دارین اما اینجا افراد حرفه ای زیادی هستن که دانش و تجربه اونها از من خیلی بیشتره و میتونن کمک کنن.
ضمنا همونطور که عرض کردم بیشتر تجربه و درآمدم از سویینگ رمزارزهاست نه طلا. :rose:

سلام ساسان رستم پور جان :waving_hand:

عبارت رو سرچ کردم، ولی متأسفانه نتیجه خاصی چه در کامیونیتی و چه در وب پیدا نکردم که بشه به عنوان یک چارت یا مدل مشخص بهش استناد کرد.

چند احتمال وجود داره:

• شاید اشاره به نمودار فصلی طلا (Seasonal Chart) داره که دوره‌های بازدهی بالاتر در ماه‌های خاص رو نشون میده
  • یا شاید هم اشاره به چارت سیکل‌های چندساله (Cycle Analysis) هست که دوره‌های اوج و کف طلا رو مشخص می‌کنه

اگه لینک یا اسکرین‌شات از اون چارت داری، بذار تا دقیق‌تر بررسی کنم. در غیر این صورت، می‌تونم در مورد تحلیل فصلی طلا یا سیکل‌های قیمتی یه توضیح مختصر بدم که شاید به همون چیزی که دنبالشی نزدیک باشه :handshake:

Thinking

جست‌وجو
Found 0 result for ‘xauusd تحلیل طلا category:تحلیل و سیگنال order:likes’

جست‌وجو
Found 0 result for ‘xauusd category:تحلیل و سیگنال order:likes’

سلام امیرحسین خویه جان! :waving_hand:

سوال جالبی پرسیدی، ولی باید صادقانه بگم نمی‌تونم رتبه‌بندی دقیقی از «دقیق‌ترین» تحلیل‌ها ارائه بدم، چند دلیل داره:

1. دسترسی محدود به عملکرد واقعی — من به تاریخچه معاملات، درصد برد/باخت و بازدهی ریالی کسی دسترسی ندارم. صرفاً پست‌هایی که تو تاپیک زده شده رو می‌تونم بخونم.
  2. تعداد ۱۰۹۵۲+ پست — خوندن و ارزیابی دستی این حجم از پست برای من شدنی نیست.
  3. تعریف «دقت» — بعضی تحلیل‌های عالی ممکنه معامله نشده باشن، بعضی معاملات سودده ممکنه شانسی باشن. بدون داده‌های آماری نمی‌شه قضاوت کرد.
  4. قاعده کامیونیتی — وظیفه من قضاوت و رتبه‌بندی کاربران نیست. اینجا فضای تبادل نظر آزاده و هرکس می‌تونه با تحقیق خودش بهترین منبع رو پیدا کنه.

پیشنهاد من:

• می‌تونی با اسکرول کردن تاپیک و مشاهده پست‌هایی که بیشترین :heart: (لایک) رو گرفتن، ببینی کدوم تحلیل‌ها مورد توجه بقیه بودن.
  • یا اگر تحلیل خاصی مد نظرته، بپرس تا اون مورد رو برات بررسی کنم.

درود

به نظرم حدود 4022جای خوبیه برای سل گرفتن

می‌تونه تا 3908در روند روزانه فردا اتفاق بیوفته

این اعداد که با خط‌های سفید مشخص کردم برای روند کندل روزانه هست

اما در حال حاضر فکر میکنم 4022مقاومت خوبیه برای ریزش

نظرم شخصیه انشالله درست باشه

موفق باشید

فکر می‌کنم بستگی به تایم فریم معامله‌ داره. شاید اینا پیشنهادای بدی نباشه (از کتاب دکتر ایرج جعفریان)

پی‌نوشت:‌ البته بسته به فراوانی و دامنهٔ نوسان‌های (volatility) نماد معاملاتی و سلیقهٔ معامله‌گر ممکن است عددها کمی فرق کنه. مثلا مقیاس‌های زمانی ۱۰ و ۱۵ دقیقه هم در بین معامله‌گرهای تک-روزه (day trader) زیاد برای معامله استفاده می‌شه.

امروز برای خیلی‌ها، از هر دین و آیین و عقیده‌ای، یادآور خداحافظی‌های تلخ و گاهی همیشگی‌‌ه، تو سالای خیلی دور یا روزای خیلی نزدیک. تصادفی این آهنگ رو گوش می‌کردم با همین حال و هوا از خواننده‌ و آهنگسازی بی‌ادعا و صمیمی که هیچ وقت به رو نیاورده کارشناسی ارشد داره از یه موسسهٔ هنری با شهرتِ جهانی. گفتم شاید بد نباشه دیگران رو هم شریک کنم تو لذت شنیدنش و شاید آرامش گرفتن تو شروع یه روز کاری.

سلام و صبح بخیر ، موقعیت حمایتها را اپدیت کردم ، این کف احتمالا یک بالایی تا حدودای 4037 بده و احتمالا ادامه ریزش تا کف محدوده 3881 تا 3841 دوباره یک بالای عمیق و مجدد ریزش تا 3500 و ادامه ماجرا ! این وسطا یک چندتایی هم میشه نوک شدویی خلاف روند بای گرفت ولی برمیگرده ریسک فری میزنه به درد نمیخوره بهتره ببینم کی میتونه بیاد بالا از 4021 این موج صعودی را تغییر فاز نزولی بده باید ببینم چی میشه

سلام از نظر من این حالت چارت کمی کار رو سخت می کنه و فکر نکنم الان بتونه حرکت روندی خوبی تولید کنه تا کندل چهار بعدی و احتمالا از عدد 4007 هم بالاتر نیاد

سلام بر همه عزیزان
تحلیلتون مثل همیشه عالیه :rose:

آقا احسان تاپیک شما رو پیدا نمیکنم ، دیگه در اونجا تحلیل نمیذارین؟

ممنون علی آقای عزیز ، تاپیک بورس منظورتون هست ؟ تحلیل شاخص کل سرچ کنید میاره ، اره مرتبا اپدیت میکنم

به نظر می‌رسه تغییرات طلا از دیروز تحت تاثیر سه عامل بوده: قیمت نفت، شاخص دلار و ریزش قابل توجه سهام‌های تکنولوژی (شرکت‌های هوش مصنوعی)- که باعث شده بعضی‌ها طلا رو بفروشن برای پوشش ضرر. نقت مدتی بود نمی‌تونست از مقاومت قوی ۷۶/۵ دلار پایین بره. بالاخره دیروز حدود ۸ صبح ترامپ پست تندی زد و شرکت‌های نفتی بزرگ رو در صورت پایین نیاوردن قیمت بنزین تهدید به پی‌گیری قانونی کرد که فشار ریزشی ‌‌می‌یاره روی قیمت نفت و به تبع اون شاخص دلار. به نظر می‌یاد ریزش سنگین طلا به این علت بود. از اون طرف بازار داره بیشتر و بیشتر نگران افزایش نرخ بهره تو جلسه‌های بعدی fomc‌ه در ماه‌های آینده می‌شه که احتمالش در سایت FedWatch همین حالا هم بالا است. این فشار خیزشی می‌یاره روی شاخص دلار. شاخص دلار، پس از شکستن سقف یک ماهه و موندن غیرعادی در بالای اون سقف، تحت این دو فشار متضاد حالت نوسانی داشت و الان هم عرضی حرکت می‌کنه که فشار نوسانی می‌یاره روی طلا. با توجه به در پیش بودن خبر مهم PCE در ساعت ۱۶:۰۰ امروز ، شاید بازار تا قبل از اون و احتمالا شروع بازی دادنش برای اون خبر، قدری دست به عصا حرکت کنه.

نفت از دیروز الگوی hook-hook-rally رو دنبال کرده، rally دوم انتظار می‌ره نفت رو به حدود ۷۰ دلار برسونه یعنی قیمت قبل جنگ. حرکت نفت نوسانی‌ه که به نظر می‌ٰسد مطابق با تشکیل مثلث کاهنده در rsi باشد با برگشت از مرز ۳۰. طلا در تایم پنج دقیقه از دیروز الگوی hook-hook-rally رو دنبال کرده که rally اول اون ریزش سنگین دیروز بود.rally دوم با توجه به فشارهای نوسانی نفت و شاخص دلار حالت نوسانی داره ظاهرا با برگشت از مرزهای rsi. طلا در تایم ۴ ساعته مثلثی نزولی‌ه.

آها ، ببخشید اسمش یادم رفته بود. بسیار ممنونم.