فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

هنوز این سناریو نظرمه

برگرده از زیر 102 باز پرتاب شه بالا تا 180 و همونطو.ر که گفتم خیلی خوب میشه نقدینگه 230 بزنه بعد بریزه

ممنونم ازتون

میخونم حتما

سل اسنایپری4160 هستم باهات داداشم تا مرحله اول 4015 :money_mouth_face:

احتمالا الان از 4118.77 یک بالایی میزنه تا 4144 و چونکه رنجه برگشتش میده بعدش دوباره از 4109 یک بالا تا 4160 و سپس ریزش تا 4105 کف مرحله اول ! احتمالا ببینیم میشه یا نمیشه :joy:

یه پوزیشن باز کردم و رفتم هیئت و برگشتم فول تی پی( البته تا نزدیک استاپ هم اومده بود :wink: )

نتیجه تحلیل دیشب

سلام اخوی این بستنی که قرار بود بخریم از این عروسکی بود درسته مگنوم و ایس پک که نبود؟:sweat_smile:

پس ثابت شد در بازار هیچ قطعیتی نیست :joy: 4144 کیف کردی ؟! نقطه زنی هیولایی :money_mouth_face:

مطابق تحلیل کلی داره حرکت میکنه ، در جزییات هم بعد از ساخت کانال رنج ، اون بالایی دوم نزد ! و با ایجاد موج نزولی حرکت نزولی اش ادامه داده ، هدف احتمالا اون حمایت مهم پیوت هفتگی دوم هست که لازمه اش شکست پیوت هفتگی اوله که تمام این بالا زدنهاش از گور اون بلنده شده بوده :joy: دیگه این حرکات جزئی اش نمیکشم فقط بهتره تمرکز بذاریم روی روند کلی :wink:

آقا برای 100 هزارتایی شدن پیام ها برنامه دارید؟ فکر کنم کامیونیتی بیرونمون کنه :smiley:

دومین ترید امروز فول تی پی

آپدیت تحلیل شخصی

در صورت شکست خط آبی و همزمان برخورد با محدوده نظرم رو خرید هستش با حد سود و ضرر مشخص شده

اتفاقا یه قطعیت دیگه هم پیدا کردم بازار لات بازی:wink: بر دارنیست

سیو سود و ریسک فری

سلام به نظرتون ریزش تا کجا ادامه داره؟

الان میشه بای زد؟

کسی دیدی داره؟

4007.68 برای من مهمه که اگر کندل روزانه زیر رون کلوز کنه تا 3720.89 با یه بولبک می تونه بره ولی در حال حاضر فکر کنم بهش واکنش نشون بده و به سمت بالا بره در کل روند اصلاح نزولیه و بای باید به صورت کورس کوتاه باشه البته اسکلپ کار نمی کنم و در مورد روند صحبت می کنم

فعلا انتظار دارم در کوتاه مدت با تایید اگر ببینم یه بای تا 4121 بزنم از 4060 تا 4062

مرحبا مرحبا احسنتم احسنتم :clap:

احتمالا دوتا محدوده فکر کنم برای سل خوبن { 4090 تا 4099 } و محدوده { 4111 تا 4113 } یک موج صعودی نامتعادل هم ایجاد کرده اگر در برخورد به این سطوح تغییر فاز نزولی بده مثل دیروز ورود سل کم ریسکی میده در هر بالایی که میزنه میشه سل گرفت مرحله اول تا 3993 یک بالای و مجدد ریزش تا 3900

دو کندل چهار ساعته فکر کنم صعود ملایم داشته باشیم و احتمالا از این کندل تا 26 کندل آینده چهار ساعته تو چرخه نزول باشیم تمام اینها به حرکت سومین کندل چهار ساعته برای من داره که این دوتا اول صعود و سومی نزول ولی این شکل که بیان کردم برام خیلی محتمل تر و در ضمن نهایت بالایی نباید از 4171 بالاتر بره

ورود داد ببینم توکل به خدا چی میشه