فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

دوست عزیز کاملا سوالی

من ترکیبی (eclectic) کار می‌کنم. nds یکی از سبک‌های استفاده شده است. مثلا manipulation مربوط به ict‌‌ه.

واقعا از شفاف‌سازی شما ممنونم. پس در واقع تسلط عمیق و مطلق شما روی NDS به حدی است که اصلا نیازی به سبک دیگر نداریدو جالب‌تر اینکه حتی دستکاری‌های ICT را هم با همان لنز و چارچوب NDS می‌بینید و تحلیل می‌کنید. این یعنی عمق تسلط نه پراکندگی دانش

خیلی طول کشید ولی بالاخره سی‌برابرش رو گرفتم ازش تا بفهمه رئیس کیه :sweat_smile:

دوستان دیگه این نوسانات کوچیک را در تحلیل لحاظ نمیکنم ، کلا روند میذارم دیگه خودتون استادید میدونید یکمرتبه اصلاح نمیکه اکثرا رنج کوچیک میزنه حمله به مقاومت و توسری خوردن و ادامه ریزش البته بعضی وقتها هم رنج نمیزنه یکمرتبه شارپی میریزه :joy:

منتظر رسیدن به این زونی که گفته‌بودم و قیمت‌های مهمش هستم.

اخوی اولا بستنی رو از بیارم برام خانواده خودم می خرم طبق قرار دوما هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده بزار ببینیم کف اول می خوره یا سقف موضوع اسکلپ نیست رونده

بعله منم بلدم نوک شدویی بگیرم خخخخ ، اگر برنگرده ریسک فری ها را بزنه

به‌نظرم هانت این balance box و قیمت ۴۱۶۲.۴۱ برای سل می ارزه!

اگر تا ۴۱۶۶.۲۲ هم بیاد بالا به‌نظرم می‌شه اسنایپری وارد شد!

با توجه به فاصلهٔ‌ زمانی کم بین خبر اول و دو خبر مهم، مرحلهٔ پخش خبر اول، در عمل جزء مرحلهٔ انباشت دو خبر مهم بعدی شد که محدودش کرد.مرحلهٔ بازی دادن manipulation دو خبر بعدی حتی بعد از اعلام خبرها هم ادامه پیدا کرد.

پی‌نوشت: ۴۲۲۳ کمی نگرانم می‌کند.

پی‌نوشت ۲: نفت ساعت‌ها است سعی می‌کنه مقاومت قوی ۷۶/۵ رو رد کنه ولی بعد از سه بار تلاش هنوز نتونسته. شاخص دلار هم بالاتر از سقف یک ماهه‌ش داره عرضی حرکت می‌‌کنه. هر دوی اینا فشار نوسانی می‌یارن روی طلا.

کسی نظری در مورد طلا داره؟

چرا هی بالا و پایین میشه

نمیفهممش

جسارتا استاپ پوزیشن ۴۱۴۴.۵۸ هستش؟!

اینهمه نظر دادیم که برادر :sweat_smile:

4132 بای

استاپ4122

تی پی 4178

من تازه واردم شرمنده

حجم پیام ها هم زیاده واقعا ادم نمیدونه کدوم رو بخونه

سلام. به این موضوع خوش آمدید. شاید دوست داشته باشید پی‌نوشت ۲ این پست رو ببینید.

در ضمن تا جایی که من با یک نگاه سریع می‌بینم می‌بینم حق با شما است. به نظر می‌رسه کسی در بارهٔ مسئلهٔ خاص «نوسانی شدن طلا در یک محدوده» تحلیل خاصی نداده بود. هر نظری در اینجا الزاما پاسخ پرسش شما نیست. البته اینجا همه رایگان و داوطلبانه حضور دارند و من، شما یا هیچ دوست دیگری الزامی به پاسخ به هیچ نوشته‌ای یا پرسشی ندارد.

نقطهٔ‌ ورود آن عدد بود. با trailing stop و بعد از برداشت سود میانی اول بسته شد.