سلام. علت معامله تشکیل flag. ممکنه در برداشت سود دوم برگرده.
پینوشت: با سود کامل بسته شد.
مرسی بابت تحلیلی که گذاشتید
خلاف جهت اصلی هیچ وقت ترید نکن ضرره در بلند مدت
بله کاملا درسته ولی جهت اصلی در کدوم تایم فریم ؟ الان در تایم روزانه و هفته گی چند ساله که جهت اصلی بای یعنی کلا نباید سل زد؟
بای میتونید بزنید در تایم های کوچیک ولی خب در تایم های بالاتر وقتی روند داره میریزه به تارگت بالای ما برای بای نمیرسه احتمالا
فقط اسکلپ می شه در حد 20 تا 40 پیپ بقیه هم در ریسک فری اگر نرفت خدا رو شکر و اگر بعد ریسک فری بالاتر رفت خدا رو خیلی شکر ![]()
سلام به نظرمن سناریوی اول باتوجه به اینکه بایاس نزولی قوی هس درتمام تایم فریم های مهم همپوشانی نزولی داره وهیچ choch صعودی شکل نگرفته و نقدینگی زیر4023 قرارگرفته و نقطه حمایتی هم هس که باید بشکنه دیدگاه کلی من نزولی هس وازنظر تحلیل تکنیکال بازارهمچنان ساختارنزولی همراه باترندحفظ کرده وبهترین نقاط ورود بازهم از نگاه من 4110تا4115 و تارگت ها بترتیب میتونه 3/950و3/900و3/820 باشه البته بسته به اخبار آخرشب شاید تا tp3 وشاید TP2 پایان روند باشه ونکته مهم Imbalance نزولی هس که شکل گرفته دقیقا زیر choch نزولی باید مورد توجه قرار بگیره این سناریو اول من هس و سناریوی دوم اگربازارزیر4050 رفت با توجه به تاییدیه های مهم در سشن نیویورک معامله نزول باز میگیرم ولی دیدگاه کلی من امروز نزولی هس الا اینکه خبرهای ژپولتیک خاورمیانه ای یهویی بیاد که تغییر فاز داشته باشیم که اینم باتوجه به خبرهای مثبت تفاهم بعید بنظر میرسه
این تحلیل شخصی من هس صد در صد نیس فقط احتمالات هس ![]()
به به کم پیدایی یه دونه باشی تحلیلگر
ریسک فری خوردالان رو4050 یه ورود بده بای می زنم
افرین داداش باریک الله عجب صبری داری
شدت ریزش الان زیاد شده اون بالایی که بشه با خیال راحت سل گرفت نمیده ، تنها موقعیت همون 4096 صبحی بود
عالی عالی فقط اگر در چارت قرار میدادی بهتر بود
در ادامه یه خبر ضعیف داریم که احتمالا بهانه بشه بتونه بالای 4050 رو پس بگیره و یه اصلاح عمیق تا Imbalanceنزولی بده اونجا فرصت خوبی برای فروش و البته با تاییدیه بشه این نواحی زیر4050 یه اسکلپ ریز بای هم با ریسک بالا گرفت بد نیس
ولی همچنان ساختارنزولی قدرتمند هس
اگر طلا لو هفته قبلش تو بازه ی روزانه رو بزنه احتمالش بسیار زیاده که تا ۶ روز آینده قیمت ۳۹۴۰ رو ببینه
فکر کنم فیک بریک هس احتمالا 4050 رو دوباره پس بگیره و اصلاح خوبی کنه
تمام نقدینگی زیر 4023 با یک حرکت زد اصلاح هم نداد با اینکه دنبال فرصت جذابتر بودم و فرصت معامله نداد ولی هدف رو خوب شناسایی کردم
کلوز کندل روزانه زیر 4007خیلی مهمه
تا 4030 بالا بیاد و دوبار با تایید سل تا ببینیم 4007 چی میشه