فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

کی گفتم بالا نمیره !!! :joy: نوسانی ریزش میکنه ، الان از همین جا 4092 احتمالا یک بالایی بزنه تا 4140 ولی احتمالا یک توسری میخوره میاد برای 3900 که اونجا پر ازاردرهای بای هست :star_struck:

سلام بر آقا ساسان گل و دوست داشتنی و همه ی دوستان عزیز
آقا ساسان عزیز کاش برعکس گفته بودین که بقیه هم بستنی میخوردن :smiley:، شاید اینبار بدون استدلالهای آقای محمدی و سایر دوستان عدم قطعیت بازار و ایچی براتون محرز بشه. :rose:

آقا احسان عزیز ، از نظر من تحلیلتون عالیه فقط بنظرم 3889 را هم راحت تر پودر میکنه. :rose:

اره بنظرم اونم پودر میکنه ولی از همونجا یک برگشتی بالا میزنه تا نیرو جمع کنه برای رسیدن به 3544 و در آخر 3270 :thinking:

پاره بنظرم اونم پودر میکنه ولی از همونجا یک برگشتی بالا میزنه تا نیرو جمع کنه برای رسیدن به ۳۵۴۴ و در آخر ۳۲۷۰ :thinking:

از دید کلاسیک من و شناختی که از بازارگردانهای استاپ زن دارم به خطی که در تصویر کشیدم که رسید (مقاومت 3889 ) وانمود میکنه میخواد بالا بره ، اونجا خوب که اوردرهای بای پر شدن براحتی میره پایین و خط را رد میکنه تا استاپ اونها را بزنه بعدش اون سناریوی واقعی جمع نیرو که گفتین اتفاق میفته.

ممنونم درسته باید این موقعیتها خیلی احتیاط کرد ، دستشونو باید خوند :thinking:

طلا اگه لطف کنه یبار دیگه بالای 230 برسه و نقدینگی رو بزنه

بعد بریزه عالیه

دیروز گفتم انس 4000 از رگ گردن نزدیکتره

اما امیدوارم یخورده بازی کنه

امروز قیمت 102 بنظر قشنگه برای بای گرفتن

به نظر می‌رسد طلا امروز تحت تاثیر ریزش قابل ملاحظهٔ نفت - ظاهرا به علت صدور مجوز ۶۰ روزهٔ فروش نفت برای ایران از سوی خزانه‌داری آمریکا- و خیزش غیرعادی شاخص دلاره -در حال حاضر احتمال افزایش نرخ بهره در جلسهٔ‌ بعدی fomc حدود ۸۱ درصد پیش‌بینی می‌شود. نفت از مقاومت قوی ۷۶.۵ دلار برگشته و در بین مرزهای rsi حرکت می‌کند که برآیند حرکت آن در مجموع فشار خیزشی روی طلا است. به نظر می‌رسه شاخص دلار از الگوی hook-hook-rally در nds پیروی کرده (rally آن ظاهرا اسپایک قوی طلا در ساعت ۱۱ را ایجاد کرد)، اما با نزدیک شدن خبر ساعت ۱۵:۴۵ ممکنه حرکتش عرضی بشه (accumulation) . طلا در تایم ۵ دقیقه مقاومت قوی ۴۱۱۰ رو کامل پشت سر گذاشته و در کانال خیزشی تثبیت شده. با توجه به احتمال بازی دادن بازار (manipulation) شاید استفاده از trailing stop بد نباشه.

پی‌نوشت: طلا در تایم ۴ ساعته در حال برگشت به سقف کانال ریزشی است.

بنظر میاد روز صعودی داشته باشیم

قیمت 102 زیاد فاصله گرفت الان 109 خوبه بسمت 150

آقا هنوز هم دیر نشده این کندل مد نظر بود و باید این تارگت رو بده از نظر بنده و بعد از اون هم به عدد دیگه برای صعود داره که دقیق نمی دونم کدوم گندله فعلا برای دیگه پایینی ندارم البته در حد اصلاح ممکنه و اگر عدد نزولی تولید بشه

سر 4170با3900قبول

حیفم اومد زیبایی این خبر رو با دیگران شریک نشم- به عنوان پرانتز حین کار. بلندترین پل جهان در ارتفاع ۶۲۶ متری در چین با حفظ عملکرد اصلی‌ش شده یه آبشار ۳۰۰ متری.

به نظر می‌یاد طبق انتظار بازار بازیش رو شروع کرد. احتمالا تا حوالی ۱۵:۴۵ ریزش و بعد با شروع مرحلهٔ پخش (distribution) خیزش خواهیم داشت. با توجه به دو خبر مهم‌تر کمی بعد(۱۷:۴۵) ممکنه خیزش محدود یا مثلثی باشه یا به سرعت وارد بازی خبرهای بعدی بشیم.

اوردر بای برای طلا

عجیبه

اهنگ سریال گذاشتن

سلام وقت بخیر ..دوست عزیز سبک شما nds هست

نوسانی احتمالا اول بالا تا 4137 دوباره برگشت پایین بعدش مجدد بالا تا 4170 و ریزش نوسانی به سمت 3900 ! بستنی را رد کن بیاد :joy:

قیمت 109 نرسید

اینو بیخیال میشم منتظرم قیمت زیر 102 بیاد بسمت 150 بای بگیرم

سلام. جمله‌تون خبریه یا پرسش؟

دوست عزیز کاملا سوالی