تایم چهار خط بالای کیجن مورد انتظار است و چون کیجن هنوز هماهنگ نیست برای هدف بالاتر به نظرم الان بالا در حد یک فریب می تونه باشه شخصا دنبال یک تایید برای سل می گردم
تایم یک ساعته کراس صعودی داده پس الان داره خبر این رو می ده که تا اسپن بی بالا بره البته به عنوان فریب اونم احتمالا چون قیمت تونسته فلت تنکن رو کراس کنه و تا لوی تنکن بیاد حالا یه کلوز در تایم یک ساعته نیاز داریم که زیر کیجن بیاد تا تایید بده که می خواد لوی دوره 26 رو بد
الان نشونه های موج منفی در زیر این مقاومت براش اومده بیشتر دلم میخواست از 4300 موقعیت کم ریسک تر سل بود ، بنظرم بشه روی محدوده 4200 تا 4212 هم برای سل فکر کرد ولی پرریسکه چون فاصله اش تا کف دیلی کمه
جستوجو
Found 0 result for ‘ehsan1 شاخص تعیین ادامه حرکت’
جستوجو
Found 0 result for ‘ehsan1 شاخص تشخیص حرکت’
جستوجو
Found 0 result for ‘ehsan1 اندیکاتور شاخص’
جستوجو
Found 2 results for ‘ehsan1 تحلیل طلا مقاومت حمایت order:latest’
جستوجو
Found 2 results for ‘ehsan1 XAUUSD تحلیل موج order:latest’
سلام امیرحسین خویه جان. بر اساس بررسی پستهاش، سبک احسان داوجونزی یک سبک ترکیبی (هیبرید) هست که عناصر زیر رو شامل میشه:
تحلیل پیوتی (Pivot-based) : محور اصلی تحلیلش روی پیوتهای کف و سقف دیلی و هفتگی هست. مدام میگه «کف دیلی»، «سقف پیوت هفتگی»، «حمایت پیوت چهار ساعته». این نشون میده ساختار سوییگ (Swing Structure) براش اولویته.
شاخص اختصاصی تعیین ادامه حرکت : خودش یه شاخص (اندیکاتور) داره به اسم «شاخص تعیین ادامه حرکت» که مرزهای کلیدی رو روش مشخص میکنه. منطقش اینه: «یا این مرز شکسته میشه یا عبور نمیکنه» و بر اساس اون درباره ادامه یا برگشت روند تصمیم میگیره.
تحلیل موجی (Wave Analysis) : مرتب از واژگان «موج صعودی»، «موج نزولی»، «تغییر فاز» استفاده میکنه.
تحلیل چند تایمفریمی : همزمان تایم دیلی، ۴ ساعته و پایینتر رو چک میکنه.
در کل سبکش ترکیبی از تحلیل ساختار بازار (Market Structure) + یک اندیکاتور روندی اختصاصی + سطوح پیوتی کلاسیک هست. اگه سوال خاصی دربارهاش داری، میتونی مستقیم از خودش تو تاپیک بپرسی، معمولاً جواب میده.
سلام امیرحسین جان قبلاً هم به دوستان گفتم و چیزی پنهون نیست
من از نواحی عرضه و تقاضا و بعضی جاها از fvg ها استفاده میکنم و اگه fvg تبدیل به ifvg بشه تو پولبک وارد میشم و تمام ورودها هم در تایم پایین با تاییدیه چاک
آقای خویه اینها که به دست آوردنش راحته از حمایت مقاومتهای تایمهای مختلف یک خط افقی بکش امتداد بده تا قیمت ، مهم اینها نیستند مهم اینه که روی کدام یک واکنش میده