فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

من هم عدد ۳۸۱۹ رو به عنوان یکی از تارگت‌های فعلی حرکت نزولی دارم و فکر می‌کنم قبل از شروع یک حرکت صعودی قوی، نقدینگی از زیر اون سطح گرفته میشه.

من هر پیش بینی که میکنم به یک مشکلی میخوره و ترجیح میدم با بازار حرکت کنم و انتظار هیچ چیزی نداشته باشم .

به نظر می‌رسه طلا در انتهای هفتهٔ قبل در تایم ۴ ساعته از کف کانال مثلثی به بالا برگشته و در تایم ۵ دقیقه هم در عرض حرکت می‌کنه که با توجه به مذاکرات مهم امروز، ممکن است مرحلهٔ انباشت (ACCUMULATION) بازی بازار باشه. شاید بهتر باشه برای تصمیم‌گیری منتظر خبرهای مذاکرات تا پیش از باز شدن بازار موند.

چقدر این چارت خوبه فقط خیلی ریزه حمایت مقاومتها درست مشخص نیستن

شما کلا کارت درسته چه با گپ چه بی گپ :joy:

نقشه کلی برای من فعلا تا جایی که برگرده کف های مصرف نشده رو پر کنه همینه .

ببینید کلا xauusd هرچقدرم بالا بره فازش نزولی در کل ، اما این دلایل های ورود نیست و یک نگاه کلی به مارکته که ثابت میکنه به لحاظ تکنیکی نزول قیمت ربطی به خبر ها نداره تاثیرشم ( در حد چاشنی ) چون اون فاز ریزشی کلی از خیلی قبل ها ایجاد شده .

کمی در مورد ادامه حرکتش به شک افتادم ! باید دو حالت در نظر بگیرم و همچنین فیل شدن تحلیل ، برای فردا احتمالی که در نظر دارم برگشت قیمت از کف حمایتی به مقاومت مشخص شده و سپس ایجاد موجهای نزولی کوتاه مدتی و حرکت برای شکست کف هفتگی اول و رسیدن به کف هفتگی دوم و در صورتی این تحلیل فیل میشه که سقف مقاومتی بزنه رد کنه بره بالا برای رسیدن به مقاومتهای خیلی بالاتر چون حقیقتش این کف حمایتی هفتگی با این مسخره بازی ها تسلیم نمیشه قدرت پرتابش خیلی بیشتر از اینحرفهاس برای همین شک افتادم که این برگشتش به کف دیلی نکنه پولبک باشه برای ادامه حرکت صعودی اش !؟!؟؟! :scream:

کف های مصرف نشده ، چقدر جالب گفتید ! چقدر هم از این موارد زیاده :clap:

منظورم اینجوریه یعنی از همین کف حمایتی دیلی که پولبک زده برای رسیدن به مقاومتهای بالایی و دوباره از اونجا ریزش کنه تا کفهای مصرف نشده هفتگی دوم و سوم :thinking:

اینکه میگن باید گپ بکشه درسته اما در نقطه خیلی حساسی هست ( مثل قمار )

چون هم میتونه مثل کندل بالایی که با یه برخورد ، قیمت رو ، با یک کندل برگردونده در کف بسته ، اینم شاید به این مفهومه ساپورت ریجکت شده

اره دلیل اینکه میگم قمار باید کل بازار در شروع فردا هیجانی لانگ شدید بگیره تا با دیواره fomo جنگ کنه که قیمت رو برگردونه بسمت بالا

اما احتمال 55 درصد منطقیه در برخورد به سقف های بالا برگرده و در کف های پایین این قدرت برگشتی دیده بشه تا کانال های صعودی رو برای نزول از سقف های بالاتر قابل معامله کنه

در مقایسه با شما که من کاری نمیکنم، حرفای من اصن تحلیل به حساب نمیاد :sweat_smile:

برای من اینجوریه که اگر از اینجا به سمت بالا حرکت کنه، در ادامه برای حرکت نزولی میتونه تارگت‌های پایین‌تری از تارگت‌های فعلی داشته باشه. اما اگر از اینجا برگشت نداشته باشه و به حرکت نزولی ادامه بده، بعد از گرفتن نقدینگی احتمال شروع حرکت صعودی قوی بیشتر میشه. حالا شاید هیچکدوم نشه و از اینجا بره برای سقف :sweat_smile:

اول باید از مفهوم سقف به یه اجماع کلی برسیم . سقف کجاست ؟ و برای چه معامله ای میشه بعنوان سقف نگاه و در همان معامله ( فست ، میان مدت ، بلند مدت ) و غیره استفاده کرد ؟

چون از همین نقطه حرکت بسمت بالا و بالا و بالاتر بصورت نیم پیپ و 10 پیپ هم میتونه به مفهومه سقف باشه و 100 پیپ الی 400 پیپ هم میتونه سقف باشه . اما چیزی که مارکت میگه شاید بسیار متفاوت از خواسته همه هست . شاید من دلم بخواد بره 4320 رو ببینه اما مارکتم دلش میخواد سمت اون قیمت بره !

و در برخورد به اون قیمت بهش بگیم سقف ؟

اگر برسه به مقاومت بالایی اش و موج نزولی تولید کنه میتونم با اطمینان بگم که میاد برای دیدن کف جدیدتر ولی اگر موجهای صعودی در برخورد به مقاومت تغییر فاز نزولی ندن کار به مشکل میخوره به قولت میره تا سقف :joy: راستی داوجونز هم سلامت میرسونه :joy:

اره درست میگی ، بنظرم سقف پیوتش اگر بره سمت سقف پیوت حدودای 4552 میشه

سلامت باشه، سلام متقابل برسون، تحلیل‌های من خیلی سطحی بود، اون طرفا نمیام دیگه :grimacing: :sweat_smile:

سلام بر همه عزیزان دل
من تا حالا فقط ECN و ECN Pro کار میکردم ، اما امروز در مورد حساب از نوع Gold Special کنجکاو شدم ، در این نوع حساب سه نماد طلا وجود داره : XAUUSD , XAUUSD.fix , XAUUSD.zero ، از بروکرم خواستم کلا درباره اون سه نوع نماد توضیح بده این متن را داده :

حداقل مبلغ واریز برای فعال کردن این حساب 500 دلار می باشد در این حساب طلا با سه نماد مختلف قابل معامله است و استاپ اوت این حساب 50% می باشد
XAUUSD : اسپرد این نماد از 6 پوینتس شروع میشود / کمیسیون این حساب در هر لات 8 دلار می باشد/ مینیمم کمیسیون برای این نماد 1 دلار
XAUUSD.fix : اسپرد این نماد همواره برابر 6 پوینتس هست / کمیسیون این حساب در هر لات 12 دلار می باشد / مینیمم کمیسیون برای این نماد 1 دلار
XAUUSD.zero : اسپرد این نماد همواره برابر صفر پوینتس هست / کمیسیون این حساب در هر لات 17 دلار می باشد /مینیمم کمیسیون برای این نماد 1 دلار

با وجود این اطلاعات هنوز تشخیص ندادم که برام مناسبه یا نه ، ممنون میشم اگر کسی درمورد این نوع حساب تجربه ای داره بیان کنه تا خوبی یا بدیهاش را بیشتر متوجه بشم.
با سپاس

راستی بنظر میاد از موقعی که آقا امیر گل کانال زده خبری ازش نیست و ما را تحویل نمیگیره :smiley:

علی آقا توضیح برای این سه نماد داده شده . این نماد برای کسانی خوب هست که حجم معاملات بالا میگیرند چون دیگه اسپرد پرداخت نمیکنند و یک عدد ثابت به عنوان کمیسیون میدهند . اگر مثلا 1 لات معامله باز کنی فقط 8 دلار + 6 دلار پرداخت میکنی ولی برای اسپرد 0.3 باید 30 دلار پرداخت کنید . برای حجم کم مناسب نیست و خودشون هم 500 دلار را توصیه کرده اند .

گزینه اول فکر میکنم اسپرد بیشتری باید داشته باشه. منطقی نیست با اسپرد برابر، کمیسیون بیشتر باشه. احتمالن اسپردش عادیه (۲۰-۳۰ پوینت) برای اسکلپری که چند پوینت اسپرد تعیین کننده میشه، میتونه انتخاب خوبی باشه. ولی برای معاملات روزانه که اسپرد عادی ضرری نمی‌رسونه، چرا کمیسیون بیشتری بدی؟

معمولا سویینگ چند روزه کار میکنم ، ولی گهگاهی هم اسکلپ ،ممنون از پاسخهای خوبتون.