چون ظاهرا خطابتون با پست منه عرض میکنم. با احترام به نظر شما:
ریاضی چون صفر و یک است پس باید مطلق باشه یا درست یا غلط
حل معادله نه به صورت ریاضی محض (closed form)- دادن یه رابطه ریاضی برای مشخص کردن جواب - که به روشهای عددی (numerical computation) انجام گرفته - که در اونها کامپیوتر سعی میکنه با تقریبهای متوالی به جوابی برسه که خطاش کمتر از یه خطای هدف باشه. روشهای عددی نه الزاما جواب میدن نه حتما جواب درست میدن و میتونن به شدت به شرایط اولیه و هدف گذاریها حساس باشن.
این فرمول اصلا توسط بنده طراحی و تولید نشده بلکه توسط گروه دو سیک تولید شده
مطمئن نیستم از یک شرکت یا گروه تجاری صحبت میکنید یا هوش مصنوعی (DS)DeepSeek. اگر منظورتون هوش مصنوعیه، به نظر میٰسه دچار پدیدهٔ نه چندان نادری شدید که بهش میگن هذیانگویی هوش مصنوعی (AI hallucination). یعنی وقتی هوش مصنوعی عمدا و به اصرار به شما اطلاعات نادرستی میده که در ظاهر خیلی منطقی به نظر میٰرسه. نمیدونم عدد ۲۱ در تصویر اول رو شما دادید یا DS. ولی به نظر میٰرسه DS از همون اول مبنا رو بر جواب بودن ۲۱ گذاشته
در انتها هم تبدیل شده به اطلاعات نادرست -هذیان گویی هوش مصنوعی- برای اثبات جواب بودن عدد ۲۱.
برای اطمینان بیشتر از سایت تخصصی ریاضی گفته شده خواستم خطا رو هم برای جواب DS و هم برای دو جواب خودش نشون بده و درستی جوابهاش رو به صورت دستی هم چک کردم. عددهای نهایی اینها هستند که ریشههای واقعی معادله رو نشون میده (خطای زیر ده به توان منفی چهار).
نکتهٔ مهم اینه که شما صرفا به یه chatbot هوش مصنوعی (DS) اعتماد کردید و با پدیدهٔ هذیان گویی هوش مصنوعی هم آشنایی نداشتید و مسئولیتی از نظر درستی یا نادرستی گفتههای DS متوجه شما نیست. شاید دوست داشتهباشید در تعاملهای بعدی با هوش مصنوعی از جملهٔ «جواب درست … است» استفاده نکنید و جواب هاش رو راستیآزمایی (verification) کنید.
خواستم تشکر کنم در مورد این که در راستای کمک به بنده تلاش می کنید
و این لطف شما رو می رسونه که دغدقه بنده را مد نظر گرفتید
منظوری هم جز حل مشکل ندارم
بله باید برای راستی آزمایی از روشهای مختلف استفاده بشه که شخصا تا جایی که بلد باشم این کار را انجام می دم ولی چون تسلط ندارم در این تاپیک قرار دادم تا دیگر دوستانی مانند شما در هر زمان که وقت داشتن و اگر تمایل داشتند روی اون کار کنند
باز هم سپاس گذارم
و یک سوال دارم
فرضیه ای داریم (مانند همین مطلب)
حالا تعدادی عدد داریم که به اون اطمینان داریم
جواب مشخص است ولی از کدام عدد و به چه روشی استفاده شده تا به اون عدد برسیم مشخص نیست
ممنون از بازخورد. پرسشتون خیلی کلیه و جوابش بسته به شرایط و مصداق خاص میتونه خیلی متفاوت باشه.
پینوشت: به طور کلی راستیآزمایی پژوهشهای تجربی روشهای شناختهشده و متداولی داره. اگر دوستداشته باشید میتونید از اونها استفاده کنید، البته نیاز به برآوردن پیشنیازها، شرایط کنترلشده و دادههای کافی آزمون داره.
تنگهٔ هرمز از دیشب رسما بسته شده، که میتونه قیمت نفت رو بالا ببره و روی طلا فشار ریزشی بیاره. شاید بهتر باشه برای تصمیمگیری منتظر نتیجهٔ مذاکرات امروز در ژنو موند که شاید روی تردد در تنگهٔ هرمز و در نتیجه قیمت نفت و طلا اثر قابل ملاحظهای بذاره.
نظرتون محترم است ولی از نظر من و فکر میکنم از دید اقتصاد به صورت کلی جنگ باعث میشه مردم به سمت دارایی های امن برن و این نتیجه ش صعوده طلا هست مشابه دفعات قبل
انشالله موفق و پر سود باشید و همه جوامع از اتفاقات هولناکی مثل جنگ به دور باشند و ارامش حاکم باشد
با احترام به نظر شما، مطمئن نیستم کدوم دفعات رو میفرمایید. هر مورد میتونه متفاوت باشه ولی در این درگیری خاص، حملهٔ آمریکا به ایران باعث ریزش شدید طلا شد که ناقض ادعای کلی مطرح شده است.
این فرمایش شما در حالت کلی درست است ولی اینبار و در جنگ خلیج فارس خیلی از کشورهای عربی برای برون رفت از بحران اقدام به فروش سنگین طلا کردند ( حتی هند هم فروشنده عمده طلا در این مدت بود ) و به همین جهت شاهد نزول طلا بودیم . شاهد آن هم همین چارت طلا هست که میبینیم . بیت کوین هم ریزشی شد که طبق قاعده عمل کرد یعنی با جنگ ارزهای دیجیتال سقوط میکنند چون جزء دارایی امن حساب نمیاند .
ممکنه. اعلامیهٔ ایران حملهٔ اسرائیل به لبنان رو علت بستن تنگهٔ هرمز اعلام کرده که ایران اون رو نقض آتشبس بین ایران و آمریکا می دونه. خیلیها علت لغو ناگهانی مذاکرات جمعه در ژنو رو هم همین میدونن.
این پیشبینی چه کمکی میکنه؟ کسی که معامله باز داشته باشه، نمیتونه تا قبل از باز شدن مارکت تغییری در معامله داشته باشه. وقتی هم مارکت باز بشه، گپ زده شده و فقط میتونه تماشا کنه که در جهت معاملهش بوده یا نه. کسی هم که معامله باز نداشته باشه، نمیتونه از گپ استفادهای کنه. چون مارکت باز میشه و گپ رو میبینه، بعد بروکر بهش اجازه میده معامله باز کنه. پس در کل این پیشبینی فایدهش چیه؟
اگر روند نزولی باشه و گپ به بالا باز بشه یا روند صعودی باشه و گپ به پایین باز بشه در اکثر موارد اون گپ رو پر میکنه و بعضی ها دوشنبه صبحها با همین استراتژی ساده ورود میزنند و سود میگیرند . البته حتی ممکنه پر شدن گپ همون روز رخ نده .
من هم با گپ ترید میکنم. ولی نه با پیشبینی گپ. منظورم فایدهی پیشبینی بود. با آنچه که اتفاق میفته، تحلیل میکنیم که در ادامه چه کنیم. شاید منظورم رو درست نمیتونم منتقل کنم