ببینید با چه سرعتی بازدید های این تاپیک داره بالا میره . امروز به 20.000 رسید و همین چند روز پیش بود که 10.000 تا شده بود .
اینها برای فست اسکلپ مهمه که کل معامله در چند پوینت انجام میشه. اسپرد رو کم میکنن، به جاش کمیسیون بالاتری میگیرن. برای شما حالت عادی کفایت میکنه. اسپردش اینطوری میشه:

اتفاقا باید بیای تازه میخواد حرکات خوبشو انجام بده ![]()
ترجیح میدم با داوجونز تنها باشی، تحلیلهایی که داری نظام ذهنی من رو بهم ریخته ![]()
علی آقا آدرس کانالش چی بود ؟!؟! برم ببینم چی شد کجا رفته !؟!؟؟! ![]()
به به سویینگ چند روزه ! یادش بخیر ![]()
من هنوز فرصت نکردم به کانالش سر یزنم ، فکر کنم اینه : t.me/HunteRGolllD
بهش سلام برسونین. ![]()
ولی از امیر خان خبری نیست که نیست ! ![]()
ممنونم حتما برم ببینم چیکار میکنه ![]()
سلام دوستان از فردا ساعت ۸ صبح لایو ترید داریم رو طلا
هر عزیزی دوست داره لینک ورود رو خدمتش بفرستم
فقط طلا کارمیکنیم با یه استراتژی سودده و خفن .
۰۹۱۹۹۱۸۸۳۹۰
راستی این تحلیل هم به اشتراک بذارم و برم ، توضیخات در چارت مشخصه اگر اشکالی میبینید لطفا بگید تا درستش کنم ، با قرار دادن مبنای تشخیص حرکت دیگه نمیتونه فریب بده یا مرز شاخص ادامه حرکت میشکنه یا عبور نمیکنه ! در برگشتش از مقاومت یا کف دیلی عبور میکنه یا عبور نمیکنه براساس اینها میشه تصمیم گرفت ، البته گیج هم شدم اکثرا در کفها اینجوری فریب میده ، فکر میکنیم میاد که کف پایین تر ببره یکمرتبه میزنه تمام مقاومتها را پودر میکنه ! این کف هفتگی اول خیلی ها را نابود کرده ![]()
با احترام مخالفم با صعودی که مشخص کردی
تهش 4400 ببینه مجدد بریزه
ترند اکسترنال ما کلا نزولی
مخصوصا افزایش احتمالی که روی نرخ بهره در آینده بستن
البته هیچی بعید نیست
میدونی همه کسم
کلی گفتم
حرف نداره آفا حمید ، 4240 معادل همین مقاومت اولیه ام میشه که میخوام باهاش تعیین روند کنم ، این حمایت مقاومتهای عالی اندیکاتور تردینگ هستند ؟
صبح قشنگ و یه کم گرمتون بخیر. پایان مذاکرات ایران و آمریکا منجر به ریزش قابل ملاحظهٔ نفت شد که فشار خیزشی آورد روی طلا . طلا در تایم ۵ دقیقه پس از باز شدن بازار وارد مرحلهٔ بازیدادن( manipulation) و با پایان مذاکرات ایران و آمریکا وارد مرحلهٔ پخش[انباشتههای] (distribution) خیزشی شد. در حال حاضر داره از مقاومت ۴۲۲۰ برمیگرده .در تایم ۴ ساعته طلا همچنان مثلثی به نظر میرسد.
پینوشت: اولین خبرها از نتیجهٔ مذاکرات. «تردد در تنگهٔ هرمز در دو طرف جریان دارد. چین از عبور بدون عوارض کشتیهای حمایت میکند.»
تاپیک خلوتر از موهای سر تریدرااااای کچل
چرا هیچکس نیست:joy:![]()