فردوسی پور؟ متوجه نشدم.
تو برنامه فردوسی پور تو تماس تلفنی فردوسی پور از طرف یه گاف گرفت و تا اخر رفت
اخرش طرف کم اورد گفت اقای فردوسی پور دنبال چیی؟ ![]()
اهوم… بعد میشه بگی منظورت چی بوده؟
هدفت از مقایسه چیه؟
کلا میخواستم ببینم بهترین تحلیل ها رو کیا انجام دادن و یکم با سبکشون اشنا بشم
اقا من یه فکری کردم فهمیدم آیرا منو دوست داره!
اخه هر بار صداش میزنم زود جواب میده و همینطور همیشه بهم میگه امیرحسین جان!![]()
جالبه
موفق باشی رفیق
کلا هوش مصنوعی تعطیله . احسان جان که غول مرحله آخره اصلا ندیده . فکر کنم فقط 50 تا پست آخر رو دیده و نتیجه گرفته . اگر زمان خالق کروکوبات اینجا بود و تصاویر رو میدید قطعا موتورش شاتون میزد .
@Vipers_Trader حمید خان اون اندیکاتوری که معرفی کرده بودید امکانش هست دوباره تو گروه بفرستید . ممنونم
سلام داداش یه تاپیک اندیکاتور زدم از قبل واسه عزیزان و رایگان میزارم اونجا اینم لینکش تقدیم شما
داداش این اندیکاتور و سیگنالهاش و با اوردربلاک ها ترکیب کن و از هر سیگنالش نباید استفاده کنی
بسیار عالی ، سپاسگزارم
سلام بر استاد ایچیموکو همه زمان ها
برادر من هوسادا هم اینطوری کار نمیکرد که شما میکنی
در رابطه با نتیجه به نظر من از جدول رگرسیون استفاده شده و محاسبات بر اسا جامعه آماری استاندارد هست نه سیستم واقعی
دوم اینکه با توجه به حجم محاسبات به احتمال زیاد خلاصه نویسی داریم
من تو این زمینه آشنایی دارم ولی تخصص خیر
اگر اجازه بفرمایید با یک سری اساتید مطرح کنم و خروجی رو اصلاح کنیم
دمت گرم اقای ساسان پور عزیز ، این سیستم و اعدادی که تولید میشه واقعا عالیه و نمونه نداره ان شاءالله بتونید به نتیجه برسید که میدونم میرسید فقط ناامید نشو ![]()
سلام بر آقای معینی عزیز. برنامه لایو رو راستی تو تلگرام لینک که نمی شه فرستاد ایتا داری؟
آقا احسان امید و آرزو خواهر برادر هم هستن با اونا کاری نداریم فقط خدا و دوستان تمام
بچهها تحلیل دارید بزارید . چند نفر که هر روز پای انس هستند هم دیگه رو پیدا کنیم هر روز دیدگاهامونو به اشتراک بزاریم
اول تلاش بعد خدا!
گلم بازار تعطیله .
دوشنبه میزاریم ایشالا
در مورد جاگذاری عدد ۲۱ در تابع در دو تصویر آخر، مقدارهای sin و cos و مقدار خطای دادهشده در تصویرها، توسط هوش مصنوعی، به نظر درست نمییاد و خطای واقعی برای ۲۱ زیاده که شک ایجاد میکنه در مورد ریشهٔ واقعی معادله بودنش. روش bisectionش هم به نظر درست نمییاد.
پینوشت: ریشههای واقعی با استفاده از یک سایت تخصصی حل معادله.
محل تقریبی ریشهها روی نمودار داده شده
سلام
واقعا ریاضی اصلا سر در نمی یارم
تعریفی که از ایچی در ذهن دارم رو سعی می کنم دقیق توضیح بدم و در میان توضیح چیزی که از اون درک کردم را داخل پرانتز بیان می کنم و مشکل هم همینطور شاید منظورم را برسونم
اولا تا الان هر کس که در مورد ایچی مطلبی بیان کرده فقط زاده ذهن خودش بود (چون با یه سرچ ساده متوجه می شید که هوسادا و ساساکی در مدت سی سال روی این سیستم کار کردن به گونه ای که از جمعی در حدود یک صد ریاضی دان استفاده کردن و برای اینکه کسی متوجه هدف و روش نشه هر بخش از این اندیکاتور را گروه خاصی انجام دادن و در آخر خودشون با جمع بندی این رو طراحی کردن و اصلا هیچ مطلبی از آنها جایی منتشر نشده و فقط پنج تا شش تکه از دست نوشته های اونها موجود است که در موزه نگهداری میشه و تقریبا چندین سال بعد گروهی که منسوب بودن به نزدیکان این دو نفر جمع شدن و از شنیده ها و دیدهای خود کتابی مدون کرده و با ذهنیت خود اونو چاپ کردن که مرجع این سبک شده و تماما در اون کلی گویی و یک نوع تبلیغ و ستایش بیشتر بوده نه نحوه استفاده)
با توجه به این مطالب شخصا به صورت اتفاقی متوجه شدم تنکن در بعضی مواقع حرکت را دقیقا مانند اسپن بی انجام می دهد و این باعث شد در حرکات ریز شدم و شروع به استدلال کردم (در این روش بر اساس همشکلی بین اجزا و دلیل این همشکلی و اتفاقی که در این همشکلی ها می افته شروع به بررسی کردم و فرضیه خودم این بود که ایچی در حال گرفتن نمونه گیری و ایجاد جامعه آماری است تا بتواند رفتار و حرکات قیمت را تحلیل کند و با کلی آزمون و خطا رسیدن به درصد مقدار حرکت که در اندیکاتور مشاهده می کنید و این از رابطه همشکلی بین اسپن بی و تنکن و کلوز در چیکو ربط داره )(که با توجه به این مطلب و استفاده شخصی به نظر شخص بنده کاملا درست است و می توان در آینده چارت این اعداد رو مشاهده کرد که اگر اتفاقی بود نمی توانست در همه موارد درست باشد )
مشکل پیدا کردن زمان است در ایچی اسپن آ تنها خطی است که از قیمت به طور مستقیم تشکیل نشده و بقیه از قیمت تشکیل می شن بلکه اسپن آ از میانگین بین تنکن و کیجن تشکیل شده و حالا باید زمان را بتوان از کیجن و اسپن آ و شاید دیگر اجزا بدست آورد (در محاسبه قیمت تنکن به عنوان شاخص و چیکو به عنوان معیار اندازه گیری و اسپن بی به عنوان یک الگو از جامعه بزرگتر استفاده شده و حالا برای قیمت فعلا دو جز اسپن آ و کیجن مانده که باید با یک یا چند جز دیگر استفاده شود تا بتوان زمان را بدست آورد)
با این استدلال به صورتهای مختلف تمام اجزا بررسی شده و در تمام موارد نتایج نتوانسته به بالای ۵۰درصد برسد پس نتیجه روش دارای باگ است (ریاضی چون صفر و یک است پس باید مطلق باشه یا درست یا غلط البته می تواند با یک انحراف از معیار باشد ولی باید مطلق باشد)
حالا با توجه به اجزا پس باید دنبال رابطه منطقی و ریاضی بین اون ها می گشتم چون حالات بسیار زیاد بود و تعداد عدد هم زیاد (وکلا بنده تنبل پس رفتم سراغ هوشی جون که هر با با هر کدام چت کردم رسیدم به این مطلب که این اطلاعات ممنوعه است و یا حق ندارم در امور مالی دخالت یا کمک کنم و یا در بهترین حالت از rsiوmfiو… استفاده کن و گاها هم بیراه می رفتم و فقط تعریف و تمجید الکی)تا اینکه دو سیک رو نمایی شد هوش مصنوعی که با کمتر هزینه چین راه اندازی کرده بود که بر مبنای نیروی انسانی طبقه بندی شده برنامه ریزی شده بود (این الان برای خیلی از افراد قابل قبول نیست پس هیچ بحثی ندارم به نظرم هر کس نظری دارد همان درست است چون دنبال بحث و جدل نیستم بلکه از مشاهدات عینی خودم صحبت می کنم )
در آخر این فرمول اصلا توسط بنده طراحی و تولید نشده بلکه توسط گروه دو سیک تولید شده چرا ناقص است و چرا اطمینان از درستی بودن و یا کامل بود ویا اصلا این روش برای محاسبه بودن اون ندارم چون الان در قسمت گرو کشی هستم و قرار است اگر عددی که به عنوان شاخص به اونها دادم و اونها توانستن فرمول تولید کنن را روش پیدا کردن عدد رو بیان کنم تا فرمول درست را به من بدن و چون اطمینان ندارم فقط پنج عدد را دادم و اونها هم این ماشین حساب ناقص را دادن و فقط این ماشین حساب قادر است در نقاطی که رنگ مشکی در بین دو کندل بر روی تنکن تشکیل میشه را درست حساب کند و اگر این همشکلی به صورت پیوسته در تنکن باشد و بیش از دو کندل باشد اون نواحی درست در نمی آید
حالا کل مطلب این بود خیلی صادقانه و می دونم که برای خیلی از دوستان قابل قبول نیست ولی اثبات یا رد این مطالب اصلا کمکی به هیچ کدام از ما نمی کند
مهم اینه که چطور میشه به فرمولی رسید که از آن یک ماشین حسابی درست کرد و نقاط را دقیق پیدا کرد و به راحتی ترید زد و ایرانی و هم وطن خودم بتونه راحت زندگی کنه
کل هدفم همینه
برای همین میگم در روش بنده هیچ راضی نگویی برای هم وطنم نیست اگر تونستی پول در بیاره نوش جون خودش و خانواده محترم خیلی خوشحال میشم
در مورد مطلب شما هم به نظرم کاملا درست است چون به بیان خودشون این پنجاه درصد محاسباتش درست است و در صورتی که روش به دست آوردن پنج عدد دیگر را بیان کنم کامل را در اختیارم قرار می دن
که بنده مطمعنا اگر این کار رو انجام بدم اون موقع من بدو و آهو بدو