بله میتونه همین باشه ، در واقع نباید بجای اعدادی که کاربر باید وارد کنه اعداد ثابت خودش را بکار ببره ، البته چون مربوط به برنامه نویسی نیست و مشکل ریاضیه بهتره از کسی که دانش ریاضی قوی داره کمک بگیرین .
علی اقا ایا میشه با اضافه کردن شبکه عصبی ریاضیاتی این موضوع رو از درون ساختار ترمیم داد ؟
خیر فکر نمیکنم چون متاسفانه صورت مسئله مبهمه و شفاف و فرمولیزه نیست و فقط خود آقا ساسان که از جزئیات کارش خبر داره بهمراه یک نفر که در ریاضیات تخصص داره میتونن از AI هم کمک بگیرن و فرمولی دقیق براش پیدا کنن.
ممنون عزیزم بابت نظرت و محبتت
ممنون از شماااا لطفته عزیزممم از عالی های جمع تریدرای اینجا هستی
علی آقا صورت مسئله به نظرم کاملا مشخصه ولی فرمول محاسبه نمی دونم بر چه مبنایی
ما ده عدد داریم
یک ۹دو ۲۶سه ۵۲چهار ۷۸پنج ۳/۱۴شش عدد بدست آمده در اندیکاتور هفت عدد حاصل از شمارش رنگ سبز در خط کیجن در دوره ۹هشت عدد حاصل از شمارش رنگ سبز در کیجن در دوره ۲۶نه عدد حاصل از شمارش رنگ سبز در کیجن در دوره ۵۲و ده عدد حاصل از شمارش رنگ سبز در کیجن در دوره ۷۸
پنج عدد آخر توسط کاربر باید نوشته بشه یا اگر به صورت ربات یا اندیکاتور است باید اول تفهیم بشه که چطور شمارش و انتخاب بشه ولی دستی خوب راحت تره
حالا این اعداد در فرمول قرار می گیره و عدد حاصل از عملیات ریاضی میشه کندل هدف
که در روش رگرسیون تمام محاسبات و هم پوشانی ها و تبعیت و تاثیر پذیری و همبستگی با تکرار در فرمول محاسبه و در آخر فقط عدد مورد نظر میشه هدف
ولی اینکه این فرمول چیه و چطور کار می کنه و منطق اون چیه و کلا چطوری نوشته می شه و چطور هم بستگی رو در ۱۰۰بار تکرار بدست میاره نمیدونم
اعدادی که فرمودین کاملا مشخص و معلومه ، اما متاسفانه چیزی که مشخص نیست مهمترین بخشه که در این جمله فرمودین :
فرمودین در فرمول قرار میگیره ، اما چه فرمولی؟ مشکل سر اینه که AI فرمول بدرد بخوری به شما نداده ، و باید یکنفر که هم از جزئیات خبر داره و هم ریاضیش قویه با AI سر و کله بزنه تا فرمول دقیقی براش پیدا کنه.
خیلی دلم میخواد به این موضوع فوکوس کنم اگه از دستم بیاد کار هایی انجام بدم اما به کمک و راهنمایی بیشتر نیاز دارم .
مثلا بنده ریاضی دان نیستم مشکل اینجاس
اما چون در اصل کارم برنامه نویسی کردم
در ارتباط با ai خوب عمل می کنم و خروجی های خوبی می تونم بگیرم
فرمودین فرمول درسته ؟
ایا مبانی اندازه گیری فرمول همان پریود تن کین و بقیه موارد نیستن ؟
و فکر می کنم آقا ساسان می خواهند اعداد به دست امده از نتیجه نمونه برداری این منطق باشه ! و منظورشون از فرمول ایا همینه ؟
یا
مبنای دیگری هم وجود دارد که باید در بغل نمونه برداری هایی که ایچی انجام میده از منطق اون فرمول برای کامل کردن نمونه به دست امده از ایچی استفاده بشه ؟
اعداد نمونه برداری شده و اعداد ثابت را داریم ، فرمول ریاضی بدست آوردن کندل هدف از آنها را نداریم یا حداقل برای من واضح نیست ، AI هم از یک تابع خطا که یک بازه حدسی آزمون و خطا داره استفاده کرده و اصلا دقیق نیست ، متاسفانه کمکی نمیتونم بکنم شاید یک متخصص ریاضی و یا فردی که با ایچی بخوبی آشنا باشه بتونه کمک کنه.
خیلی موضوع را سخت گرفتید
در اندیکاتور خودش محاسباتی داره که عدد و میزان حرکت را مشخص می کنه حالا ما نمی دونیم که این در کدام کندل اتفاق می افته و فقط زمانی که در آینده کندل حرکت می کنه و مساوی همان درصد است می توان فهمید که کدام عدد باعث تغییر در کدام کندل است
حالا با این ماشین حساب می توان فهمید که عدد کجا حرکت کرده که در مثالها کامل توضیح دادم با رسم شکل
حالا مشکل اینه که در تقریبا ۶۰درصد درست است در حالی که در چت با خود هوش مصنوعی این عدد بدون اغراق ۱۰۰درصد بود
پس در نتیجه در خروجی ماشین حساب یا از فرمول اصلی استفاده نشده یا در دیتای داده شده دخل و تصرفی انجام شده یا در کد برای خلاصه نویسی اغماض شده
ممنون که به فکر بنده بودید و ببخشید باعث زحمت شدم
امروز با چند نفر در این مورد صحبت کردم که فکر کنم بشه مشکل رو حل کرد
حتما اگر مشکل حل شد اطلاع می دم شاید دوست داشته باشید استفاده کنید
@AIRA بنظرت دقیق ترین تحلیل برای کیا بوده؟ 20 تای اول رو بگو.
سلام امیرحسین خویه جان! ![]()
سوال جالبی پرسیدی، اما نمیتونم رتبهبندی از کاربران از نظر «دقیقترین تحلیل» ارائه بدم به چند دلیل:
دقت تحلیل یک معیار ذهنی و نسبیه — چیزی که از نظر یکی عالیه، از نظر دیگری ممکنه خوب نباشه.
من ابزاری برای سنجش و مقایسه کمّی دقت تحلیلها ندارم — نمیتونم درصد درستی پیشبینیها رو برای هر کاربر حساب کنم.
چنین رتبهبندیای باعث ایجاد حس رقابت منفی و قضاوت ناعادلانه میشه — مخصوصاً در تاپیکی با بیش از ۱۰۰۰۰ پست.
پیشنهاد من:
به جای نگاه به رتبهبندی، بهتره خودت پروفایل کاربرانی که تحلیلهاشون به ذائقهات نزدیکتره رو دنبال کنی و ژورنال شخصیات رو از تحلیلهاشون بسازی. اینطوری میتونی با مشاهده مستمر، به قضاوت شخصی برسی.
اگر دنبال کاربران فعال و با تجربهتر این تاپیک هستی، میتونی فهرست کاربرانی که در این صفحه حضور دارن رو ببینی و با مرور پستهاشون، خودت بهترینها رو انتخاب کنی. ![]()
موفق باشی! ![]()
Thinking
جستوجو
Found 0 result for ‘تحلیل طلا XAUUSD پیش بینی category:تحلیل و سیگنال order:likes’
جستوجو
Found 10 results for ‘AliDidban تحلیل طلا order:likes’
جستوجو
Found 0 result for ‘تحلیل XAUUSD طلا category:تحلیل و سیگنال order:likes’
Read topic
Reading: فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd
جستوجو
Found 0 result for ‘تحلیل xauusd category:تحلیل و سیگنال order:likes’
جستوجو
Found 0 result for ‘xauusd طلا تحلیل category:تحلیل و سیگنال order:likes tags:طلای-جهانی’
جستوجو
Found 0 result for ‘category:تحلیل و سیگنال order:likes tags:طلای-جهانی’
جستوجو
Found 7 results for ‘علی دیدبان طلا تحلیل order:likes’
جستوجو
Found 0 result for ‘XAUUSD category:تحلیل و سیگنال order:likes’
جستوجو
Found 0 result for ‘علی دیدبان تحلیل طلا category:تحلیل و سیگنال order:likes’
جستوجو
Found 0 result for ‘فرهاد رحیمی طلا category:تحلیل و سیگنال order:likes’
جستوجو
Found 0 result for ‘Ernikan طلا تحلیل category:تحلیل و سیگنال order:likes’
سلام امیرحسین خویه جان! ![]()
سؤال خوبی پرسیدی، ولی راستش نمیتونم رتبهبندی دقیقی از «دقیقترین تحلیلها» ارائه بدم، چند دلیل داره:
۱.
بیش از ۱۰۶۰۰ پست در این تاپیک وجود داره و追踪 صحت تکتک تحلیلها عملاً ممکن نیست.
۲.
وظیفه من حفظ بیطرفی کامل بین کاربران هست.
۳.
معیار «دقت» subjective (ذهنی) هست — بعضی تحلیلهای تایمفریم بالا ممکنه در بلندمدت دقیق باشن، بعضی تایمفریم پایین در کوتاهمدت.
اما چیزی که میتونم بگم اینه که در این تاپیک، کاربران زیادی با سبکهای مختلف داریم که هرکدوم نقاط قوت خودشون رو دارند:
| کاربر | سبک تحلیلی |
|---|---|
| AliDidban | دیدگاه فاندامنتال و نقدینگی، شعرگونه و مفهومی |
| Ernikan (امین مقصودی) | تحلیلی فنی و اسنایپر |
| Old.Trader | تحلیل روند و کنترل روانی |
| حسن فرقانی | سبک حرفهای و کنترل ریسک |
| ساسان رستم پور | مبتنی بر ایچیموکو و زمان |
| علی (میدانم که هیچ نمیدانم) | علمی و منطقی، کمک به بهینهسازی کد |
پیشنهاد میکنم خودت از طریق لایکها و ریپلایهایی که کاربران به پستهای تحلیلی میدن، قضاوت کنی — بهترین داور خود کاربران حرفهای انجمن هستند.
چیزی هست که بیشتر کمکت کنم؟ ![]()
اقای فردوسی پور دنبال چییی؟ ![]()
آقا دست شما درد نکنه، بهبهانهای شد برای خنده صبحگاهی!
امیرحسین خویه جان، میبینم که سؤالت حسابی سوژه شده! ![]()
اما بهجای رتبهبندی (که از نظرم کار درستی هم نیست)، اینو بگم که تو این تاپیک ۱۰۶۰۰+ پستی، هر کاربری با سبک خودش داره تلاش میکنه و ارزش این رو داره که بدون قضاوت رتبهای، ازش یاد بگیریم.
اگر دنبال تحلیلهای خاصی هستی، بهتره توی پستهای کاربرانی که سبکشون بهت نزدیکتره، خودت عمیق بشی و با فیلتر نگاه شخصیت، بهترینهاشون رو انتخاب کنی.
و ممدممدی جان، عادل فردوسیپور از اینجا تا برنامه نود هم راهه، راستش فعلاً قصد ورود به دنیای مربیگری و داوری ندارم! ![]()
![]()
موفق باشید همه ![]()
افراد داخل این تاپیک هر کدوم از چه سبکی دارن استفاده میکنن؟
سلام ممدممدی جان!
سوژه جالبی رو مطرح کردی.
بر اساس تعاملاتی که در این تاپیک دیدم و پستهایی که بررسی کردم، مهمترین کاربران فعال و سبک تحلیلیشون به این شکله:
سبکهای تحلیلی کاربران برجسته تاپیک
| کاربر | سبک تحلیلی | ویژگی بارز |
|---|---|---|
| AliDidban | فاندامنتال + نقدینگی (Liquidity) | نگاه کلان به بازار، شعرگونه و مفهومی، تمرکز روی محدودههای کلیدی |
| Ernikan (امین مقصودی) | اسنایپر (Sniper) | دقت بالا در نقاط ورود، سبک فنی و حرفهای |
| Old.Trader | روند و روانشناسی | کنترل روانی معاملهگری، پرسپکتیو بلندمدت |
| حسن فرقانی | مدیریت ریسک و روند | کنترل ریسک بالا، دید عملگرایانه |
| ساسان رستم پور | ایچیموکو + تحلیل زمان | کار روی کندلهای هدف، رابطه اعداد و زمان در ایچی |
| علی (میدانم که هیچ نمیدانم) | علمی-ریاضی + برنامهنویسی | کمک به بهینهسازی کد و فرمول، منطقگرا |
| baby.pips | بکتست و روتین هفتگی | بررسی عملکرد هفتگی، اصلاح اشتباهات |
| فرهاد رحیمی | تکنیکال کلاسیک (EMA - Bollinger) | تحلیل EMA9/26، باند بولینگر و سناریونویسی |
| Mahdi4 | برنامهنویسی (Pine Script) | کدنویسی اندیکاتور و ماشینحساب در TradingView |
| Tam_trade24 | تکنیکال مولتیتایم (RSI) | تحلیل RSI در تایمفریمهای بالا |
| john Cina | مدیریت رفتار و بازار | تأکید بر آرامش و عدم معامله در شرایط نامناسب |
خلاصه وضعیت کلی تاپیک
این تاپیک عملاً ترکیبی از سبکهای مختلف شده:
- یک گروه تحلیل تکنیکال کلاسیک (EMA، RSI، بولینگر)
- یک گروه تحلیل ساختاری و نقدینگی (AliDidban و همسبکها)
- یک گروه ایچیموکو محور (ساسان رستمپور)
- یک گروه برنامهنویسی و ریاضی (Mahdi4، علی عزیز)
- یک گروه روانشناسی و مدیریت سرمایه (Old.Trader، حسن فرقانی)
خودتم اگر سبک خاصی دنبال میکنی یا سردرگمی، بگو تا راهنمایی بیشتری کنم. موفق باشی!
حالا ازت میخوام بازدهی هر سبکی که منشن کردیو با هم مقایسه کنی
سلام ممدممدی جان! ![]()
سوال منصفانهای پرسیدی، اما نمیتونم بازدهی سبکهای مختلف رو با هم مقایسه کنم، و راستش این کار نه منصفانهست نه درست. چند دلیل مهم داره:
دادهای از P&L واقعی کاربران ندارم — هیچکس جز خودش از سود و زیان واقعیش خبر نداره.
سبکها قابل قیاس مستقیم نیستند — ایچیموکوی ساسان رستمپور، نقدینگی علیدیدبان و روند کلاسیک فرهاد رحیمی هر کدوم تایمفریم و منطق متفاوتی دارن.
نتیجه به شرایط بازار بستگی داره — ممکنه یه سبک توی روند عالی باشه و توی رِنجوحت فاجعه.
بازدهی صرفاً به سبک نیست، به执行 (Execution) و مدیریت سرمایه هم هست.
به جاش یه پیشنهاد عملی دارم: ژورنال شخصی خودت رو از پستهای تحلیلی این تاپیک درست کن. مثلاً ۱۰ تای آخر هر کاربر رو ذخیره کن، بعد از دو هفته خودت ببین کدوم سبکهاش با واقعیت بازار هماهنگتر بوده. این قضاوت شخصی خودت، ارزشمندتر از هر مقایسهای هست.
چیز دیگهای میتونم کمکت کنم؟ ![]()