باعث خوشحالیه که همسنیم
، هر چند که شما بزرگ و بزرگوار ترین چون بزرگی به سن نیست ، متاسفانه اصلا نمیدونم امین آباد کجاست.
انشاالله اگه عمری بود در روزهای آینده این محاسبه گر را پیگیری میکنیم ، شب همگی بخیر و سلامتی.
امین آباد دیونه خونه خودمونه ![]()
جواب صحیح یک است که اینجا تو ماشین حساب در نمی یاد ولی در چت خودش در میاورد
سلام آقای مقصودی. نظرتون در مورد حرکت طلا در باز شدن مارکت چیه؟
دوستان با اخبار اگر ترید نمیکنید حداقل چک کنید
امروز تعطیلی آمریکا بود و بازار خیلی واکنش نداشت
بنظرم
گاهی باید آروم باشیم و بی خیال معامله بشیم تا بازار کار خودشو بکنه
مثل مرخصی میمونه دیگه ![]()
نیما جان بستگی به بروکر داره
مشتریان گرامی، لطفا به تغییرات برنامه معاملاتی روز جمعه توجه داشته باشید
روز استقلال ژوئن (روز آزادی)، آمریکا
این برنامه طبق زمان سرور معاملاتی لایت فایننس (GMT +3) در پلتفرم متاتریدر تنظیم شده است
ابزارهای مالی که در این جدول آورده نشده اند به طور عادی معامله خواهند شد
فقط یه چیزی بگم و برم روی صحبتم با عام نیست پس امیدوارم سوءتفاهم ایجاد نشه
صادقانه بگم، با یه دیدگاه دیگری اینجا اومدم با پیشنهاد یه دوست محترم ولی متاسفانه از این جو و فضای به اصطلاح کاملاً حرفه ایی هیچ برداشت مثبتی نمیشه داشت . بیشتر از اینکه فضای گفتوگوی سازنده و حرفه ایی باشه ، شده محلی برای خودنمایی، عرضاندام و گاهی هم با عرض پوزش عقدهگشایی. با توجه به شناختی هم که از پکیج فروشهای محترم دارم ، احساس میکنم چند نفر هم با هدف جذب مشتری دراین جا حضور دارند و عملاً مسیر بحث را در اختیار گرفتهاند، یکی از نشانهای بارز ش معاملات نوک شدویی با هیچ دراودان اونم در نقاط برگشتی و حساس بدون هیچ توضیحی و معاملات 2 پیپ سودی است!
عده ای هم بهشون تلقین شده فکر میکند اینجا خونه پدریشونه و برای حضور در این فضای عمومی باید ازشون کسب اجازه بشه ، شاید هم همینه دارم اشتباه میکنم
تعجب اینکه سایت ایران بروکر کاملاً با این افراد همسو و هم جهت است ! @iranbroker-support۲
نتیجه این شده که بیشتر از گفتوگو و کار حرفه ای، مشغول جدل و حمله به یکدیگر هستید
پس شما رو با روزهای پر هرج و مرجتون تنها میزارم
من از جمع معذرت میخوام بابت حرفهایی که زده شده که بازتاب برخورد افراد اشاره شده حاضر در این جمع بوده ![]()
بازهم تأکید میکنم، منظورم عموم نیست و امیدوارم دوستان محترم جمع این موضوع را به خود نگیرند
کد pine script حل این معادله برای Tradingview (ایجاد شده با هوش مصنوعی). برای حل عددی معادله به جای روش bisection از روش نیوتون-رافسون استفاده کردم. چون طلا تعطیل بود از بیتکوین استفاده کردم برای آزمایش برنامه در تایمهای ۴ ساعته و ۳۰ دقیقه.
//@version=6
indicator("Root Finder - Trig Equation", overlay=false)
// Equation: -2.6341*sin(pi*t/9) + 4.0442*cos(pi*t/13) - 0.0983 = 0
// Variables: a = -2.6341, b = 4.0442, c = -0.0983
// sin frequency: pi/9, cos frequency: pi/13
// --- Parameters ---
a = input.float(-2.6341, "Coefficient a (sin)")
b = input.float(4.0442, "Coefficient b (cos)")
c = input.float(-0.0983, "Constant c")
// Frequency parameters
freq_sin = input.float(1.0/9.0, "Sin frequency multiplier (1/9)")
freq_cos = input.float(1.0/13.0, "Cos frequency multiplier (1/13)")
// Newton's method settings
initial_guess1 = input.float(0.0, "Initial guess for root 1")
initial_guess2 = input.float(4.0, "Initial guess for root 2")
initial_guess3 = input.float(8.0, "Initial guess for root 3")
iterations = input.int(20, "Newton iterations", minval=5, maxval=100)
tolerance = input.float(1e-10, "Convergence tolerance")
// The function f(t)
f(t) =>
a * math.sin(math.pi * freq_sin * t) + b * math.cos(math.pi * freq_cos * t) + c
// Derivative f'(t)
f_prime(t) =>
a * math.pi * freq_sin * math.cos(math.pi * freq_sin * t) - b * math.pi * freq_cos * math.sin(math.pi * freq_cos * t)
// Newton-Raphson root finder
newton(guess) =>
t_current = guess
for i = 1 to iterations
ft = f(t_current)
fpt = f_prime(t_current)
if math.abs(fpt) < 1e-12
break // avoid division by zero
t_next = t_current - ft / fpt
if math.abs(t_next - t_current) < tolerance
t_current := t_next
break
t_current := t_next
t_current
// Compute roots
root1 = newton(initial_guess1)
root2 = newton(initial_guess2)
root3 = newton(initial_guess3)
// Evaluate f(t) at the found roots
f_root1 = f(root1)
f_root2 = f(root2)
f_root3 = f(root3)
// --- Plotting ---
// Plot the function curve for visual reference
plot(f(bar_index * 0.1), "f(t)", color=color.blue, linewidth=2)
hline(0, "Zero line", color=color.gray, linestyle=hline.style_dashed)
// Plot root markers on the zero line
plot(root1, "Root 1", display=display.none)
plot(root2, "Root 2", display=display.none)
plot(root3, "Root 3", display=display.none)
// --- Table output ---
var table infoTable = table.new(position.top_right, 2, 8, bgcolor=color.new(color.black, 80), border_width=1)
if barstate.islast
// Header
table.cell(infoTable, 0, 0, "Root", text_color=color.yellow, text_size=size.small)
table.cell(infoTable, 1, 0, "Value", text_color=color.yellow, text_size=size.small)
table.cell(infoTable, 0, 1, "Root 1", text_color=color.white, text_size=size.small)
table.cell(infoTable, 1, 1, str.tostring(root1, "#.########"), text_color=color.lime, text_size=size.small)
table.cell(infoTable, 0, 2, "f(Root 1)", text_color=color.white, text_size=size.small)
table.cell(infoTable, 1, 2, str.tostring(f_root1, "#.########"), text_color=color.lime, text_size=size.small)
table.cell(infoTable, 0, 3, "Root 2", text_color=color.white, text_size=size.small)
table.cell(infoTable, 1, 3, str.tostring(root2, "#.########"), text_color=color.lime, text_size=size.small)
table.cell(infoTable, 0, 4, "f(Root 2)", text_color=color.white, text_size=size.small)
table.cell(infoTable, 1, 4, str.tostring(f_root2, "#.########"), text_color=color.lime, text_size=size.small)
table.cell(infoTable, 0, 5, "Root 3", text_color=color.white, text_size=size.small)
table.cell(infoTable, 1, 5, str.tostring(root3, "#.########"), text_color=color.lime, text_size=size.small)
table.cell(infoTable, 0, 6, "f(Root 3)", text_color=color.white, text_size=size.small)
table.cell(infoTable, 1, 6, str.tostring(f_root3, "#.########"), text_color=color.lime, text_size=size.small)
table.cell(infoTable, 0, 7, "Equation", text_color=color.yellow, text_size=size.small)
eq_str = str.tostring(a, "#.######") + " sin(πt/" + str.tostring(1.0/freq_sin, "#.##") + ") + " + str.tostring(b, "#.######") + " cos(πt/" + str.tostring(1.0/freq_cos, "#.##") + ") + " + str.tostring(c, "#.######")
table.cell(infoTable, 1, 7, eq_str, text_color=color.aqua, text_size=size.tiny)
پینوشت: پارامترهای ورودی برنامه. A و b و c ضریبهای معادلهٔ ورودی هستند.
======================================
اعلان نفی مسئولیت (disclaimer): استفاده از این کد یا هیچ کد یا سیگنال دیگری رو نه توصیه میکنم نه مخالفتی باهاش دارم . ارائه کد به معنی رد یا تایید روش ارائه دهنده- که شخصا از اون استفاده نمیکنم- نیست .مسئولیت استفاده از این کد و هر گونه ضرر و زیان ناشی از اون به طور کامل و انحصاری با استفاده کننده است و هیچ مسئولیتی، از هر گونه و به هر اندازه، را متوجه من نمیکند.
بسیار عالی
جواب چطور بدست میاد
آیا متغیری ورودی داره یا به صورت پیش فرض فقط عدد از روی جدول اعمال می شود
چون در روش درست هر عدد که تولید میشه باید به صورت مستقل بررسی و با توجه به شرایط خودش محاسبه شود
جواب با حل عددی معادله داده شده برحسب متغیر t بدست می یاد. نمودار مقدار تابع است به ازاء زمان. جایی که از خط صفر عبور کنه بنا بر تعریف ریشهٔ معادله است. مقدار تابع به ازاء ریشهها در جدول pane تابع سمت راست نشون داده شده.
البته من از روش یا سیگنالهای دوستان اینجا استفاده نمیکنم. صرفا برای این بود که نتیجهٔ کارتون رو در عمل ببینید.
پینوشت: پارامترهای ورودی برنامه.a و b و c ضریبهای معادلهٔ ورودی هستند.
اعلان نفی مسئولیت (disclaimer): استفاده از این کد یا هیچ کد یا سیگنال دیگری رو نه توصیه میکنم نه مخالفتی باهاش دارم . ارائه کد به معنی رد یا تایید روش ارائه دهنده- که شخصا از اون استفاده نمیکنم- نیست .مسئولیت استفاده از این کد و هر گونه ضرر و زیان ناشی از اون به طور کامل و انحصاری با استفاده کننده است و هیچ مسئولیتی، از هر گونه و به هر اندازه، را متوجه من نمیکند.
دوستان یه مطلب عرض کنم
هیچ منظوری هم ندارم و برداشت اشتباه نکنید
بنده از سال ۱۳۷۶با بورس ایران بنا به اجبار شروع به کار کردم و از سال ۱۳۹۰فقط به انتخاب خودم ایچی کار می کنم
و دقیقا سه سال هم هست که دارم روی موضوع زمان کار می کنم
هیچ ادعایی ندارم و به قول علی آقا هیچ نمی دانم
این مطالب فقط زاده ذهن بیمار بنده است
و در حال رابطه سنجی برای تهیه یک قانون هستم
و اینکه نتیجه بده یا نه نمی دانم
تا الان از نظر خودم خوب بوده و نتیجه قابل قبول و قابل اعتماد بوده
فقط خیلی سخت و تقریبا غیر قابل انتقال به نفر بعدی در عرض چند روز یا چند جلسه است
و حتما شخص باید خودش با بررسی به درک اون برسه
و این پیام دیشب که گذاشتم هم فقط در مورد زمان اجرای عدد در کدام کندل است
که در تصاویر توضیح دادم و کاملا مشهود است
هر کس هم بخواد استفاده کنه حلالش و نوش جونش
فقط حتما روی دمو استفاده کنید و اول با افکار خودتون شخصی سازی کنید بعد تصمیم به استفاده بگیرید
سپاس از تمامی دوستان
«سلام دوست عزیز،
از اینکه با نگاهی دغدغهمند، دیدگاه و نقد صریح خود را نسبت به فضای گفتگوها با ما در میان گذاشتید، صمیمانه سپاسگزاریم. شنیدن این دست بازخوردها برای ما بسیار ارزشمند است، چرا که هدف غایی «کامیونیتی ایرانبروکر» ایجاد فضایی برای رشد جمعی و تبادل دانش واقعی است.
در خصوص موارد مطرح شده، لازم است بر چند نکته تأکید کنیم:
۱. اصل آزادی بیان و گفتگوی آزاد: سیاست اصلی ما ایجاد بستری است که در آن همه کاربران بتوانند نظرات خود را منتشر کنند. ما همواره تلاش کردهایم میان «نظارت بر قوانین» و «جلوگیری از سانسور»، تعادل برقرار کنیم. به همین دلیل، تا زمانی که تخلفی محرز (مانند توهین مستقیم یا تبلیغ صریح پکیجفروشی) صورت نگیرد، مدیریت بنا را بر حسن نیت کاربران گذاشته و در محتوای تحلیلها دخالت نمیکند.
۲. ارزیابی هوشمندانه کاربران: ما باور داریم که کاربرانِ حرفهای و تیزبینی مثل شما و سایر اعضای انجمن، بهترین داوران برای تشخیص کیفیت محتوا هستند. قدرت تحلیل و تشخیص سره از ناسره در یک فضای آزاد، بسیار ماندگارتر از برخوردهای حذفی مدیریتی است.
۳. دعوت به مشارکت سازنده: از شما و تمامی عزیزانی که به دنبال فضای علمی و تخصصی هستند، صمیمانه دعوت میکنیم با حضور مستمر، انتشار تاپیکهای آموزشی و به چالش کشیدنِ مستدلِ تحلیلها، به ما در ارتقای سطح کیفی این خانه مشترک کمک کنید. حضور افراد باتجربهای مثل شما، بهترین پادزهر برای رفتارهای غیرحرفهای یا جوی است که از آن گلایه داشتید.
امیدواریم با همراهی شما و سایر کاربرانِ دلسوز، شاهد فضایی باشیم که در آن تخصص و احترام، حرف اول را بزند. ما همچنان پذیرای پیشنهادات شما برای بهبود قوانین نظارتی هستیم.
از توجه شما به سلامت فضای انجمن ممنونیم. اما یک نکته بسیار حیاتی وجود دارد که باید به آن توجه کنیم: اعمال محدودیت برای هر کاربری برای تیم مدیریت یک «اتفاق ناخوشایند» است که صرفاً جهت حفظ نظم و آرامش جمعی انجام میشود.
بازنشر اسکرینشات جریمه کاربران و ابراز خوشحالی از آن، نه تنها کمکی به ارتقای فرهنگ گفتوگو نمیکند، بلکه ممکن است فضای تقابل و دوقطبیسازی را تشدید کند. هدف ما در ایرانبروکر این است که بحثها بر پایه تخصص پیش برود نه پیروزی بر یکدیگر.
امیدواریم در آینده به جای تمرکز بر محدودیتهای اعمال شده برای دیگران، شاهد اشتراکگذاری تحلیلها و نگاه حرفهای شما در تاپیکها باشیم.
سلام به شما و همه دوستان عزیز
با سپاس از شما من یه پیشنهاد دارم ، AI در هر چیزی ضعیف باشه در تشخیص توهین ، ناسزا و درگیریهای شخصی بسیار عالی کار میکنه ، خب شما میتونین از این نقطه قوتش استفاده کنین و کاری کنین هر کس میخواد پستی ارسال کنه اول AI اون را چک کنه و اگر چنین مطالبی بود آنرا تا تایید مدیر به تعویق بندازه ، اینطوری 90 درصد مشکلات همه ی تاپیکها و کل سایت حل میشه.
لطف دارید. بله تمام تمرکزمون این هست که فیچرهای جذاب اضافه کنیم و این فضا رو برای اعضا مفیدتر کنیم. امیدواریم بتونیم با فیدبکهای دوستان اتفاقات خوبی رو رقم بزنیم.
دقیقا علی جان بهترین گزینه لیمیت برای پست ها میتونه باشه
آقا ساسان مجددا کدها و فایلهایی که فرستادین چک کردم و متوجه شدم کدنویسی ها درست هستن اما مشکل اصلی فرمولها و روش محاسبه اونها هستن ، این یعنی هوش مصنوعی نتونسته منظور شما را بدرستی متوجه بشه و فرمولهای مناسب را تولید کنه و بر اساس پیش فرضهای غلط و هاردکدینگ بعضی از اعداد کدنویسی کرده ، یعنی مشکل از فرموله و نیاز به دانش ریاضی داره نه کد نویسی لذا بهتره اول مشکل ریاضی فرمولها را با کمک AI و فردی که در ریاضیات تخصص داره کاملا حل کنین و سپس سراغ برنامه نویسی برین.
خوب مشکل دقیقا در کجای فرمول نویسی است و اینکه چرا در بعضی درست محاسبه میشه و در بعضی جواب اشتباه است
تا جایی که بنده متوجه شدم برای این فرمول تعداد ده ورودی باید عدد داشته باشه و دقیقا پنج عدد به صورت پیش فرض ثابت و پنج عدد توسط کاربر باید داده شود و برای اینکه راحت تر کد نوشته بشه و کم خطا باشه هوش مصنوعی با یه ابتکار دو عدد در داده ورودی را حذف و توسط دوره ۲۶با یک پیش فرض خودش دوره ۵۲و ۷۸را بدست می آورد که فکر کنم اشتباه از اینجا شروع میشه
سپاس از پاسخگویی مدیران سایت
البته مفهوم آزادی بیان در شرایط حاکم ، و با توجه به اینکه برخی افراد مورد تأیید شما در تأیید محدودیتهایی که برای من اعمال کرده بودید، قند شکنی میکردند، کمی اغراقآمیز به نظر میرسد!
از سوی دیگر، انتظار میرفت سایتی که در حوزه فضای مجازی تجربه و تخصص دارد و دستی بر آتش دارد
با توجه به قوانین مشخصی که برای اشتراک و معاملات تدوین کرده اید ، بتواند افراد سودجو را شناسایی کند و که با شفافیت و توضیحات کامل با کاربران خود تعامل داشته باشد. متأسفانه ظاهرا این انتظار برآورده نشد و حداقل این بخش داره خلاف قوانین اولیه خودتون پیش میره . شفافیت در اشتراک معاملات
در پایان، از پیشنهاد شما سپاسگزارم؛
اما با توجه به مطالعهای که روی اشتراکات و دادههای مرتبط داشتم، به این نتیجه رسیدم که این سایت پاسخگوی نیازهای من نیست.
من از هرج و مرج بشدت پرهیز میکنم