قرار کار کنه ولی نه کار نمی کنه
اینم یکی دیگه مثل اون ولی با تغییر عدد جواب متفاوت می ده
calculator.rar (2.4 کیلوبایت)
قرار کار کنه ولی نه کار نمی کنه
اینم یکی دیگه مثل اون ولی با تغییر عدد جواب متفاوت می ده
calculator.rar (2.4 کیلوبایت)
دوستان اخر هفته فارکسی خوبی داشته باشید.
انشاالله هفته خوبی بوده باشه برای همه اتون و هفته بعد هم بترکونید.
خسته نباشید و خداقوت ![]()
توی چت از خود هوش مصنوعی که می پرسی میگه طبق این فرمول حساب کردم و همواره یک جواب یکسان با ورودی مشخص به شما می ده که درسته در صورتی که در ماشین حساب خودش اینطور نیست و تازه هر ماشین حساب با ورودی یکسان جواب متفاوت داره
من هم قبلا با متاترید ۴ اکسپرت مینوشتم ولی الان با هوش مصنوعی Claude که توی برنامه نویسی از بقیه قوی تر و قدر تره استفاده میکنم . تقریبا هیچ خطایی نداره و هر منطقی که داشته باشید براتون به اکسپرت و یا اندیکاتور تبدیل میکنه . قابلیت گرافیتی عالی تو متاترید ۵ داره و کارکردن باهاش لذت بخشه .
بعضی از دوستان هم رایگان اینکار رو انجام میدن ولی به جهت اینکه تا رسیدن به نتیجه چندین بار اکسپرت عوض میشه میبایست خودتان روی آن تسلط داشته باشید و من claude رو توصیه میکنم .
این قسمتی از سورس کد مربوط به فرمولهای شماست ، لطفا خودتون هم ببینید کجای فرمول ایراد داره :
// ========== فرمول اصلی ==========
const pi = Math.PI;
const c = (26 * (a + b)) / 35;
const d = (a + b + c) / 2;
const W = (9*a + 26*b + 52*c + 78*d) / 165;
// تابع F(t)
function F(t) {
return -0.0382 * W
- 2.6341 * Math.sin(pi * t / 9)
+ 4.0442 * Math.cos(2 * pi * t / 26)
+ 1.9327
- target;
}
// ========== روش تقسیم بازه (Bisection) ==========
function findRoot() {
let low = 1.0, high = 50.0;
let fLow = F(low), fHigh = F(high);
// اگر علامتها یکسان بود، بازه را تغییر بده
if (fLow * fHigh > 0) {
let found = false;
for (let i = 0; i < 100; i++) {
const s = 1.0 + i * 0.5;
const e = s + 0.5;
if (e > 50) break;
const fs = F(s), fe = F(e);
if ((fs > 0 && fe < 0) || (fs < 0 && fe > 0)) {
low = s; high = e;
found = true;
break;
}
}
if (!found) { low = 1; high = 50; }
}
// تقسیم بازه
let mid = 0;
for (let i = 0; i < 150; i++) {
mid = (low + high) / 2;
const fm = F(mid);
if (Math.abs(fm) < 0.000001) break;
const fl = F(low);
if ((fl > 0 && fm > 0) || (fl < 0 && fm < 0)) low = mid;
else high = mid;
}
return mid;
}
بنده اصلا از کد نویسی سر در نمی یارم مخصوصا ریاضیات اون ![]()
اگر ادیتورهای ویژه برنامه نویسی مثل ویژوال استودیو ندارید ، حتی میتونین با یک ادیتور ساده متن مانند نوت پد فایل را باز کنید و قسمت مربوط به فرمولها را چک کنین ، من هم طبق فرمولهایی که دادین چک میکنم شاید به نتیجه ای برسیم.
دقیقا درست می فرمایید چند مشکل وجود داره
اولا بنده مدرس نیستم پس فن بیان بدی دارم
دوم اصلا کد نویسی بلد نیستم پس فرمانی که برای نوشتن است را درست نمی توانم بنویسم
سوم چون از اندیکاتور ایچی استفاده می کنم و بر مبنای رنگی که در آن مشاهده می کنم مطب را باز گو می کنم هوش مصنوعی قادر به شناسایی در این زمینه نیست
این ربطی به کد نویسی نداره ، این در واقع فرمولهایی هست که شما دارین و قراره توسط کد محاسبه بشن.
خوب کار یه کم سخت شد . پس تا درودی دیگر بدرود . ![]()
![]()
ظاهرا همه محاسبات در کد درست و بر اساس تصاویر فرمولهاییه که ارسال کردین ، فقط بفرمایید اگر 4و 6و 1.74 را وارد کنیم باید چه عددی را بعنوان کندل هدف نمایش بده ، الان 3.6 را محاسبه میکنه و نشون میده که میفرمایید اشتباهه ، جواب درستش باید چند بشه؟
باید 21 را نشون بده؟
4و 6 باید بشه 21 درسته اینهایی که دادم درست حساب می کنه ولی در بقیه اینطور نیست ماشین حساب 11 از ماشین حساب دوم که دادم بهتر عمل می کنه ولی تمام موارد را درست بدست نمی یاره در صورتی که در چت خود هوش مصنوعی کاملا همه را درست درآورده بود نمی دونم چرا البته بگم بنده چند مورد را بهش دادم و با کلی چک و چونه به این فرمول رسید که خودش پیدا کرده بود
کل.txt (386.3 کیلوبایت)
کل متن رو اینجا کپی کردم ولی خیلی بد و نا مرتبه
لطفا یک مثال بزنین که اشتباه محاسبه میکنه ،منظورم اینه که اعداد ورودی را بگین و عدد درست کندل را هم که اشتباه میده بفرمایید ، اینطوری شاید بشه ایرادش را پیدا کرد.
علی آقا منو شما همسن هستیم
امین آباد آشنا نداری فکر کنم کمی اونجا بمونم خوب بشم نظرت چیه؟
فرمودین 23 درست نیست ، جواب صحیح چی باید باشه ، جواب صحیح را دستی طبق فرمولها حساب کنین و بگین تا اگر ایراد از کد باشه کد را اصلاح کنم.
باعث خوشحالیه که همسنیم
، هر چند که شما بزرگ و بزرگوار ترین چون بزرگی به سن نیست ، متاسفانه اصلا نمیدونم امین آباد کجاست.