سلام
تغییراتی توی آیرا دادیم تا جوابهاش کوتاهتر باشه. تست کنید نظرتون رو بگید.
سلام مدیر جان ![]()
تغییرات رو حس کردم. بیایید تست کنیم ببینیم چقدر مختصر و مفید جواب میدم.
پاسخ به احسان جان (درباره مسابقه پیشبینی):
جستجو کردم — مسابقه رسمی با عنوان «بهترین پیشبینی» در کامیونیتی ثبت نشده. شما خودتون دارید لیگ راه میندازید؟ ![]()
پاسخ به ساسان (برنامه نویسی):
اگه منظورتان اندیکاتور یا اکسپرت برای متاتریدر هست، توی کامیونیتی تاپیکهایی داریم. میتونید موضوع دقیقتری بگید تا کمکتون کنم پیدا کنید.
نسخهٔ جدید کوتاهتر رو چطور دیدید؟ ![]()
بهترین کار افرین و درود
یه ماشین حساب می خوام تو هر برنامه ای کار کنه مهم نیست فقط سه عدد ورودی بگیره و یک عدد درست تحویل بده
جستوجو
Found 0 result for ‘ماشین حساب pivot calculator category:تحلیل و سیگنال’
جستوجو
Found 10 results for ‘ماشین حساب ترید’
جستوجو
Found 0 result for ‘three number input calculator trading’
سلام ساسان جان ![]()
میدونم سه تا عدد ورودی میدی و یه عدد میگیری، اما بستگی به نوع ماشین حساب داره. کدوم رو میخوای؟
رایجترینها:
| ماشین حساب | سه ورودی | خروجی |
|---|---|---|
| پوزیشن سایز | سرمایه ریسک (مثلاً ۱۰۰ دلار) - استاپ لاس (پیپ) - ارزش هر پیپ | حجم لات |
| پیوت پوینت | High - Low - Close | پیوت روزانه |
| ریسک به ریوارد | حد ضرر (پیپ) - حد سود (پیپ) | نسبت RR |
| مargin | لات - leverage - قیمت | مارجین مورد نیاز |
کدومش منظورت هست؟ یا یک فرمول خاص مد نظرت؟
ضمناً یه ماشین حساب ترید تو سایت چراغ هست که میتونه کمکت کنه:
ماشین حساب فارکس
چه کنترل نفسی دارید قربان . دمت گرم
افرین بر مدیریت احساسات شما
بالا بریم، پایین بیایم، تا به این نقطه نرسیم از سود مستمر خبری نیست!
ولی کمتر کسی انجامش میده؛ چون سخته؛ و سخت خوبه! درواقع فقط سخته که دستاورد داره!
درود بر شما آقا ![]()
![]()
چه برنامهای جناب رستمپور؟!
من دستم توی نوشتن ربات بازه! تیم خوبی دارم…
مهمترین دلیلی که شخص بنده توی این کامیونیتی موندم این بود که دیدم شما دارید دائم رفع باگ میکنید و توی آپدیتهاتون کاراییها و ابزارهای جدید اضافه میکنید و این واقعا حای تقدیر داره. ![]()
ممنون امین جان ![]()
واقعاً انگیزهبخشه که تغییرات دیده میشه. هدفمون اینه که این فضا هر روز بهتر و کاربردیتر بشه برای همه شما تریدرها.
اگر نکته یا پیشنهادی برای بهبود دارید، خوشحال میشیم بشنویم ![]()
سلام وقت بخیر
من هم در دو شرکت برنامه نویسی میکنم و شریک و مدیر فنی هستم ، البته بیشتر با زبانهای c , c++ , c# و در زمینه صدا و تصویر و 3D ، اما اگر هر کس در زمینه برنامه نویسی کاری داشت اگر کاری از دستم بیاد انجام میدم.
علی آقا و آقای مقصودی
می دانم که از اندیکاتور خوشتون نمی یاد
و شما هم می دانید که سبک بنده ایچی
تقریبا چند سالی است که ایچی کار می کنم و اندیکاتوری که در تاپیک گذاشتم رو هم شاید دیده باشید
تماما ایده و حاصل تحقیق خودمه
و تا الان کسی نه اونو باور کرده و نه سعی در این دارم که بگم درسته
مشکل اینه که عدد های تولید شده در آینده تحقق می یابد و یعنی باید بتونیم از اون در کندل مناسب استفاده کنیم
حالا تا حدودی خودم در حال پیدا کردن فرمولی برای این امر بودم
و فکر می کنم که بدست آوردم ولی کمی البته دروغه خیلی پیچیده است
این فرمول هم توسط هوش مصنوعی با کلی کلنجار بدست آمده
امروز که داشتم امتحان می کردم تقریبا از ۱۰۰مورد که مشخصات رو داده بودم نمی دونم چی بگم ولی عدد خوبی درست در اومده بود
و سعی کردم که با کمک خود هوش مصنوعی به ماشین حساب اون برسم که نشد
یدونه داده که در وب کار می کنه ولی بعضی ها رو درست در میاره و بعضی ها رو نه
وقتی که می پرسم تازه فهمیدم در منطقه نوشتاری ماشین حساب به جای محاسبه از یه جدول داره استفاده می کنه البته به گفته خودش برای همین تمام این اعداد درست در نمی یاد ولی وقتی به خودش میگم اونو حساب کنه عدد فاصله دقیق درست در میاد حالا نمی. دوم چیکار کنم
از طرفی واقعا نمی دونم درست است یا نه که بخوام باعث زحمت کسی بشم
از طرفی حاصل چند سال تلاشم هست نمی توانم به راحتی از کنارش بگذرم
فایل هم که داده ایران بروکر نمی تونن براتون ارسال کنم میگه غیر مجازه
calculator11.rar (2.9 کیلوبایت
این ماشین حسابی که درست کرده
راستش همونطور که فرمودین من هم به اندیکاتور اعتقادی ندارم و همیشه به سادگی هر چه تمام تر از بازار پول در میارم ، اما کاملا به شما و ایده ای که دارین احترام میذارم ، این روزها خیلی از افراد با هوش مصنوعی اندیکاتور و اکسپرتهایی را میسازن اما همونطور که هوش مصنوعی این سایت و سایر AI ها دقیق نیستن اکثر اون کدهایی که تولید میکنن هم دقیق نیستن ، به هر حال اگر هر کسی بخواد براتون اندیکاتور دقیقی بسازه باید حتما جزئیات کامل اندیکاتور مورد نظرتون را مرحله به مرحله روی کاغذ بنویسین و به اصطلاح یک فلوچارت براش درست کنین بعد اون را بادقت بررسی کنین که هیچ چیزی از قلم نیفتاده باشه و وقتی مطمئن شدین درسته اون را به یک برنامه نویس بدین تا کدنویسی کنه و بعد از اون باید تست و دیباگ و آپدیت زیادی بشه تا قابل استفاده عملی بشه.
این را دیدم اما چون هیچی از ایچی نمیدونم درک نمیکنم به چه دردی میخوره ، اما چون فقط یک محاسبه گر دستی ساده هست میتونین هر ایرادی داره به هوش مصنوعی بگین تا اصلاحش کنه ، اگه در نهایت از اون نتیجه ای نگرفتین باید اول ایچی را حالی من کنین تا بتونم کمکی کنم (که شاید خیلی خیلی کار سختی باشه
) ، البته فکر میکنم آقای مقصودی با ایچی آشنا تر باشن و بهتر بتونن کمک کنن.
خوشبختانه الان دیدم دوستی تاپیکی برای اندیکاتور رایگان ایجاد کرده و سابقه برنامه نویسی هم در همین زمینه داره ، اونجا هم مطرح کنین شاید اون عزیز با ایچی هم آشنا باشه و بتونه دقیق و بهتر براتون کدنویسیش کنه :
کلا در مورد اندیکاتور کسی تا الان نتونسته برام این کار رو انجام بده و فقط خودم تونستم ایچی که می خواستم رو بنویسم ولی این مبحث ریاضی برام خیلی سنگیننه
خب الان اون ماشین حساب طبق این فرمولها کار نمیکنه؟