بنظرتون اقتصاد از هم نپاشیده ؟ چه زمانی هست که میشه با قطعیت گفت اقتصادشون نابود شده ؟
امروز برا اسکلپرا خوبه نوسان زیاده جلسه فدرال رزرو برگزار میشه
اگر الان یک بالایی بده در قیمت 4597 و 4607 میشه یک سلی گرفت ولی اگر کف شکست و رفت خورد به پیوتهای هفتگی دیگه باید احتیاط کرد و تمام اردرهای سل در تمام پیوتهای سقف برمیدارم
بد نبود
تایم تحلیل تموم شد
الان در واقع با این کندل که رفت پایین و اومد بالا کف شکسته و باید 7 دقیقه دیگه یک کف کوچیک موقت بسازه که با برخورد اولین کندل بهش احتمالا بشکنش
کسایی هستن که با بالا رفتن دلار خوشحالن باید بگم خوشحال نشو هم وطن
ارزش پولته که داره میره پایین
توان خریدته که میاد پایین
فعلا بهشته احسان جان .. خیلی مونده هنوز!!!
…نسل حسرت به دل شدگان…
ای وای خدا نکنه بدتر از این بشه ![]()
آفرین دقیقا همینه که میگید
سلام و احترام
این پوزیشن سل رو در جهت تحلیل های قبلی که مطرح شده بود باز کردم و انتظار ادامه اصلاح رو دارم. البته اگر بالای 4590 کلوز تایم یک ساعته داشته باشم، تحلیلم فیل میشه خلاصه.
آروم باش
منظورم اینه من توی تحلیل هام با چارت شلوغ نمیتونم کار کنم
نگفتم تحلیل بقیه موردی داره پس لازم نیست گارد الکی بگیری پیام رو یه بار دیگه بخون میفهمی منظورم رو .
من تحلیل رو توی برگه بغل دستم مینویسم
هرکسی یه مدلی داره برای معامله خب
بنظرم با این پوزیشن بتونه کف جدید موقت لرزونش بشکنه برسه به هدفت ، 4597 هم موقعیت ورود سل خوبی هست ولی این پوزیشن شما هم خوبه خدا کنه بگیره ریزش حسابی بده
سلام احسان جان،
انشاالله که بگیره واقعا.
مرسی بابت نظرت ![]()
نمیدونم چه دردی گرفتم احسان .. همش دارم به بای فکر میکنم !!!![]()
خخخ اره جدا بعضی وقتها یک ترکیبات فریبنده ای میسازه شیمی مغز تحریک میکنه ، برای خودم هم زیاد اتفاق افتاده ولی الان موج نزولی داره بهش فشار میاره که بیاد حمایت بشکنه فقط چندتا پیوت 4 ساعته نگهش داشتن هلش میدن بالا ، بنظرم احتمال میدم این کف بشکنه ریزش کنه پایین احتمالا ![]()
دوستانیکه پوزیشنشونو میزارن ،یک قانونی داخل پراپها هست که معاملات یکسانو گیر میدن،
اگه شما روی پراپ کار نمیکنین ،دو حالت داره،یا دمو میزنین یا روی بروکر، اگه دمو میزنین که ستمه کاربر بیاد پشت دست شما ترید بزنه اگه بروکر کار میکنین احتمال معاملات یکسان کاربرا باتوجه به تعداد کم پراپها وجود داره.
پوزیشنایه اماتوریکه که میزارن مشکلی به وجود نمیاره ،اما پوزیشنایه نقطه زنی که ورود و خروج و استاپ یکسان داره ریسکیه
ممنون داداش ، من کلا دسترسی ام به بروکرم قطع شده دارم تفننی در فول فاند رابین سود دستگرمی کار میکنم ، حجم هم اکثرا یکصدم میزنم ، یعنی باید حجم های مختلف بزنم تا چالش رد نشه ؟ دقیق این قوانین پراپها را نمیدونم چی به چیه خیلی پیچیده اس ، کلا احساسم بر اینه که هدفشون جذب تریدر همکار نیست خالی کردن جیب تریدره
عزیزان سلام وقت بخیر
من هر روز ساعت ۱۰ صبح تا ۱ظهر پشت سیستم معاملاتمو انجام میدم داخل پلتفرم فراز (مثل تریدینگ وی هست) اگه علاقه مند باشین میتونم مانیتورمو به اشتراک بذارم باهم وروود بزنیم در بستر اسکای روم میتونیم لینک در اختیارتون بذارم اگه مایل بودین در کانال تحلیلی روبیکا عضو بشید وپیام بذارین لینک تا ارسال بشه خدمتتون، هیچ هزینه ای نداره براتون
تایم فریم ۱ مین روی طلا وروود میزنم ![]()
حمایت بشکن دیگه حوصله مونو سربردی خخخ ! اکثرا دیدم فارکس بعد از عید خیلی کم جون میشه از خرداد جون میگیره فکر کنم اکثر تریدرهای فارکس ایرانی هستن ![]()