حساب ریل مال بروکر موند افیکس هستش که به سایت ملی وصل هست خود بروکر داده اما خیلی کند عمل میکنه و با مکافاتی وصل میشه
زیاد سخت نگیر معامله همیشه هست ریوارد ۳۰هم گرفتم من یا تو ریوارد ۱۰ اومد استاپ زده اینا مهم نیست اگه بر پایه پلنت باشه
موفق و پر سود باشید
حرفت درسته
استاپ اصلا مهم نیس…اصلا بدون استاپ و پذیرشش نمیشه تو این بازار موند…
ولی ولی ولی عدم رعایت پلن بسیار اشتباه بزرگیه…همینش ناراحت کننده هست
کفهای حمایتی فعلا جلو ریزشش گرفتن ولی موج نزولی داره بهش فشار میاره ، اگر نتونه این کف را بشکنه شاید یک بالایی تا مقاومتهای بالایی 4623 بده هر چند مقاومت 4578 و 4598 جلو بالا رفتنش میگیرن ، اگر جراتش داشتم یک سل استاپ در قیمت 4553.69 میکاشتم
هدف قیمتی اولش 4497 هست
الگوی کندلی برگشت شکل گرفته و معاملات فروش پر ریسک خواهد بود
تایم یکساعته چه فشار نزولی به این کندل بیچاره آوردن فکر کنم فقط یک شدو ازش بمونه ![]()
یکی از پیوتهای حمایتی کف هفتگی چهارمش 3993 هست با حمایتی که شما کشیدید جور درمیاد
پیوتهای حمایتی 4 ساعته قیمت هلش میدن بالا ، موج نزولی و یکی از پیوتهای مقاومتی دارن هلش میدن پایین چه جنگی شده ![]()
داداش احسان به نظرت رو چه قیمتی میشه یه سل خوشگل گرفت؟
ببین از الان که سنت کمه سعی کن درست یاد بگیری باید جهت رو توی ۴ ساعته پیدا کنی بیای توی ۳۰ دقیقه یا ۱۵ دقیقه ورود بزنی ، پس اگر جهت رو توی ۴ ساعته پیدا کنی دیگه تحلیل دو جهت نمیدی ، نهایت استاپ میخوری بررسی میکنی ببینی چرا استاپ شدی و توی ترید بعدی درست عمل کنی
موقعیت سل خوشگلش 4605 بوده الان دیگه باید تمرکز بذاریم روی بای از کف پیوت هفتگی اول که در شکل مشخص کردم البته بهتره صبر کنیم به اینها بخوره و موج صعودی تثبیت بده
تتر 180
اثرات جنگ تازه داره نمایان میشه
آره دیشب گفتی دقیقا عین تحلیلت پیش رفت
اوه اوه اوه واقعا ترس داره داداش ![]()
اینها همه احتمالات هستن همیشه درست درنمیاد اینبار داره همراهی میکنه ، بین 4494 و 4475 بنظرم یک برگشت خوبی بزنه اینها یا میتونند روند کل تغییر بدن یا اینکه بعد از یک بالای موقت ریزشش ادامه میده تا پیوت هفتگی دومش در 4372
طلا توی تریدینگ رنج هست میتونید BLSH کنید تا 1 ساعت اینده M5
دیگه داره از دستشون در میره دیگه نمیتونن دست کاری کنن یک احتمالی هست تا 200 بره بعد برگره به 183