احسان جان تا جایی که متوجه شدم از این چالش فول فاند شما باید یک حجم ثابت داشته باشی یک تایم معاملاتی یکسان و قدرمطلق برایند ثابت مثلا هر روز 1 ساعت معامله باز داشته باشی 100 دلار سود کنی و 5. لات معامله کنی تا اون روز برات روز معاملاتی حساب بشه به مدت 40 روز هم اینکارو انجام بدی و از زدن معامله های فیک خودداری کنی ولی رعایت کردن همه ی اینا کنار هم کار حضرت فیله
سلام کسی فایلmt5داره بفرسته برام برا دانلود؟ممنوت
همین محدوده میشه با تاییده پوزیشن لانگ باز کرد
دوستان تحلیلتونو بزارید به نظر شما تا 4500 میاد ؟
اره داداش گل گفتی ، حقیقتش این پراپها اصلا با سیستم من نمیخونه همینجوری برای اینکه از بازار جدا نشم تفننی دارم پوزیشن باز میکنم حالا کی ردم کنند خدا عالمه
بنظرم از 4487 بهتره
به به بنظرم ریزش شروع کرده
قیمت فعلی یعنی 4536
پایان سیکل 4 ساعته ایچی
و پایان سیکل و موج 1 ساعته
است پایینتر از این حدودا 4512 در 4 ساعته است
که اگر بخواد پایینتر بره از قیمتی که گفتید پایینتر میره حدودا تا 4347
آقای نصیری بنظرم حتی میتونه در سه مرحله تا 4400 و 4367 و 4233 هم بیاد پایین البته اول از همین 4476 یک بالایی میزنه بعدش ادامه ریزش احتمالا
ممنونم که گفتید عالی ![]()
welcome to iran
هر زمانی قیمت به پیوت کف هفتگی برخورد میکنه باعث ایجاد موج صعودی قوی میشه اگر انس بخواد سطوح پایین تر از این کف هفتگی ببینه احتمال میدم بعد از ریزش الان و برخورد به 4480 یک بالایی تا 4658 بزنه بعدش بیاد بره پایین تر از این پیوت هفتگی
دوستا نه جای لانگ هست نه شورت. لطفا صبور باشید.![]()
داریم به پیوتهای هفتگی اول نزدیک میشیم ، 4486.26 ، بعد از برخورد احتمال یک اسپایک قوی میدم ، تمام اردرهای سل حذف کرد فقط در پیوت طلایی 4656 یک اردر سل قرار دادم
احسان جان چه خبر؟4480 یه ریسک خرید معقول داره
اینو من دیشب تحلیل کردم
یه نیم نگاهی به این هم داشته باشید
ممنون
عالی بوده. با توضیحات بیشتر بزارید گذاشتنی همه استفاده کنن