بهبه، زندهباد، چه بالایی زد ![]()
![]()
این که می گویی یعنی چه؟
در حد شیر فرهاد با بنده صحبت کن
همون اکابر خودمون ![]()
۴۱۷۹.۴۱ قیمت مهمیه بهنظرم
بلند بلند فکر می کنی بعد پشت سرت حرف در میارن
فعلا باید دید که چه میشود
احسان و امیرو قبول دارم دادا، بازارو جارو کردن ولی راجب من یه تجدید نظر بکن بنظرم
![]()
معاملات هایفرکانس منظورشونه ![]()
![]()
حسن اقا کارت خیلی درسته ، بزرگترین راز سعادت در زندگی و ترید و … در این کلامت نهفتست ، بسیار ممنون از صحبتهای عالیت
به امید روزی که مخالفان و دشمنانمون را هم به اندازه خودمون دوست داشته باشیم و خوبیشون را بخوایم. ![]()
خودت عشق تری متین جان
![]()
در باره سایز جارو تجدید نظر میکنم ![]()
ممنون ولی واقعا هنوز نفهمیدم
در ضمن فکر کنم جایی شما فرمودید که از rsiهم استفاده می کنید درسته؟
طبق نظر آدم وقتی چارت حرکت می کنه روحش شاد میشه
خیلی می ترسم که خلاف بره و تو تاپیک پوزیشن گذاشته باشم و دوستان هم طبق حرف بنده پوزیشن بگیرن و ضرر بشه خیلی احساس بدی بهم دست می ده
به هر صورت حلال کنید
4168 تی پی اول بود تایم یک مین درسته
از دید الیوت کارها این موج سومه و تا 4215 میره بالا
HFT مخفف High-Frequency Trading هست.
اینها شرکتها و معاملهگرهایی هستن که با استفاده از الگوریتمهای فوقسریع و سرورهای بسیار نزدیک به صرافیها، در کسری از ثانیه معامله میکنن.
چند تا از معروفترین شرکتهای HFT:
- Citadel Securities
- Jane Street
- Jump Trading
- Tower Research Capital
- Hudson River Trading
- DRW
- IMC Trading
- Optiver
این شرکتها معمولاً:
- هزاران معامله در روز انجام میدن.
- سود هر معاملهشون خیلی کمه، ولی تعداد معاملاتشون فوقالعاده زیاده.
- روی تاخیر چند میلیثانیهای هم حساسن.
- از هوش مصنوعی، ریاضیات، آمار و برنامهنویسی سنگین استفاده میکنن.
برای تریدری مثل تو که روی طلا و تایمفریمهای ۱ تا ۵ دقیقه کار میکنی، HFTها بیشتر بهعنوان «نویز بازار» دیده میشن. یعنی حرکتهای ریز و سریع که استاپهای خیلی نزدیک رو شکار میکنن. اما در تایمهای بالاتر از چند دقیقه، اثر مستقیمشون کمتر میشه و بیشتر جریان سفارشات بزرگ و نقدینگی مهم میشه.
جالب اینجاست که تقریباً هیچ تریدر خردی نمیتونه با HFT رقابت سرعتی کنه؛ راه موفقیت تریدرهای خرد معمولاً در صبر، انتخاب ستاپهای باکیفیت و مدیریت ریسکه، نه سرعت بیشتر.
ادیت : پارت یکی مونده به اخر. برا خودمه ![]()
نه والا! من از اسم اندیکاتورها هم فراری هستم و اصلااا میونهی خوبی باهاشون ندارم! چارت من دقیقا همونه که تو تصویرا میبینید؛ هیچچچچی روش نیست ![]()
اینایی که گفتی اصلا به گروه خون بنده نمی خوره
در حد وجب کردن و نهایت چهار انگشت بالا یا پایین کارمون رو می تونیم انجام بدیم
زندگی رو نباید سخت گرفت
سید جان امیدوارم حالت خوب باشه.درباره استراتژیت یه عرضی داشتم.
به نظر میاد که ریوارد ها پتانسیل بیشتری دارن چون تو عکس ها و تو تاپیک شخصیت اشاره کردی که ریوارد 2 هست.اینجا هم ریوارد ها 2 هست.میتونی بهینش کنی و چون معلومه نمیشه استاپ رو جا به جا کرد,پس به نظرم باید تارگت رو 1:3 بکنی .
در همین عکس هم به نظر میاد هر دو معاملت که سود شدن ریوارد سه رو میدادن.و یه چیز دیگه.چیزی که مشخصه اینه که تارگتت تا مینور بعدی در 5 دقیقه هست .اما بازار به تمامی مینور ها واکنش نمیده مخصوصا اگه قیمت در جهت مومنتوم باشه.
این یه لحظه به ذهنم خطور کرد گفتم بگم
![]()