فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

یه یک‌به‌سه با استاپ ۴۰ پیپ داد!
فک کنم دعای خیر مادرم باعث شد استاپ تاچ نشه :joy:

به نظر می رسه داره برای حرکت تایم 30 و یک ساعته هماهنگ میشه باید دید

به نظر می‌رسه اسپایک کمی قبل به این خبر بی‌ربط نبوده. از صبح لغو سفر معاون رئیس‌جمهور آمریکا به ژنو علامت منفی به توافق بود که به خیزش قابل ملاحظهٔ نفت و شاخص دلار منجر شد. خیلی‌ها علتش رو حملهٔ اسرائیل به لبنان و موضع گیری ایران می‌دونستن.

https://www.forexfactory.com/news/1404521-israel-and-hezbollah-have-agreed-to-a-ceasefire

ممنونم از نظرت و مطالعه ای که داشتی رو مطالب من :rose:

همه جوره ستاپمو چک کردم دادا. همه ی ریواردها رو بررسی کردم تو برآیند یک ساله بیشترین بازدهی رو تیپی 2 داره :ok_hand:

خیلی جاها تا تیپی 4 و 5 هم میده. ولی بازدهی بلند مدت برای من مهمه که انتخابم تیپی 2 هست.

بازم ممنونم از نظرت دوست من :grinning_face: :rose:

احتمالا با حرکت سوم سقف باکس رنج میشکنه بتونه به مقاومت بالایی برسه و موج نزولی کوتاه مدتی تثبیت بده احتمالا کار دیگه تمامه میایم برای یک سل بلند مدتی تا شکست حمایت پیوت هفتگی اول احتمالا ، مقاومت 4233 خیلی مهمه فکر کنم یک موقعیت سل خوبی بده البته احتمالا

نه آقا!:smiley: تا قیامِ قیامت ازت طبلکاریم :smiley:

پی‌نوشت: شوخی‌کردم آقا!:smiley: ایشالا خدا تو قیامت صد تا اسپایک و ۷۲ تا حوری نصیب‌تون کنه!:smiley:

منتظر سیگنال خرید هستم - سیگنال فروش vwap صادر شد و مقداریش و گرفتم و همچنان منتظر خرید

طلا اگر از ناحیه قیمتی ۱۵۳ تا ۱۵۸ واکنش خوبی به سمت بالا داشته باشه و بتونه بعدش بالای ۱۶۹ خودشو تثبیت کنه میره برای اهداف ۴۱۹۹ الی ۴۲۰۳

فک نکنه از اونجا برگرده.باکس رنج خیلی کوتاه تر میشه

یعنی به نظرت به سمت نزول سوق پیدا میکنه؟

تا اینجای کار فعلا سناریوی صعود یا نزول ۵۰/۵۰ هست اما به نظر کفه ی ترازو به سمت بالا رفتنه اگر واکنشا در آینده خوب باشه.

فکر نکنم کف اصلی بشکنه اما احتمال برگشت از ناحیه 146 به نظرم بیشتر هست.

4189.7 باید ببینه تا 4169 برگرده تا بعد ببینیم چی میشه

ناجیه میانی شکسته شد .به احتمال زیاد یه استاپ هات برای خط روند صعودی خواهد زد.که با ناحیه استاتیک 146 هم منطبق هست

149 شاید اون برام جذابتره با تایید خودتون بررسی کنید

آقای ماراتون من مخصوصا شما اخوی :wink:

ناحیه قدرتمندیه اما به احتمال زیاد یه سویپ لیکوییدیتی میزنه

اره ۱۴۶ هم نقطه ی خوبیه فقط مشکلش اینه به اون سمت بره سناریوی صعودی یه مقدار سخت تر میشه.

تا چند دقیقه آینده تو تایم ۱ دقیقه همه چیز مشخص میشه فک کنم.یه منطقه ی زمانی حساس حدود ساعت ۱۷:۳۵ داریم که واکنش تو اون منطقه شاید بتونه واضح تر کنه داستانو

درسته.تایم بالا یه باکس رنج بزرگ میبینم .احتمال شکست به سمت پایین کمم نیست در نظر داشته باشید این سناریو رو.

به خط روند رسید .ببینیم استاپ هانت میزنه که قیمت رو رو ناحیه 146 استیبل کنه یا نه.

من یه ۶۶۶ پیپ تی‌پی گذاشتم و یه ۱۲۰۰ پیپ ( که ۳۰برابر اون استاپ ۴۰ پیپی باشه😅)
خواهیم‌دید چه خواهد شد!

اقا امین معاملاتت پندینگه یا دستی فعال میکنی؟