بذار ازش حرف بکشیم شاید بدرد بخوره ![]()
خسته نباشی. خودمون میخونیم و تحلیل میکنیم ![]()
حداقل مثل استراتژی سوپر شما ریسک به ریواردش منفی نمیشه ![]()
باز شروع شد باز شروع شد
بازززز شروع شد
بس کنید دوستان💚
عقده اینجا معنی نداره.دوستان فکر نکنید با خراب کردن بقیه احترام نصیبتون میشه.در ضمن.شعور به خود شخصیت فرد ربط داره نه مقدار استاپ خوردنش اقای علی دیدبان!
ریسک فری خورد اگر دوبار تایید ببینم بای می گیرم
4146 شاید
پس نظر شما اینه که سل من تارگتش رو نمیبینه؟ ۴۱۲۱ تارگتم بود ![]()
بای اگر تایید بده
منم سل دارم
۱۵ کاراکتر
من یکبار قبلا تو این تاپیک این موضوع رو گفتم و الان هم یادآوری میکنم .
این تاپیک پر از تریدرهای حرفه ای با هزاران تجربه تلخ و شیرین هست . شاید باور نکنید اگه بهتون بگم که من کسانی رو میشناسم که توی یک پوزیشن بالای 100.000 دلار در آوردند و هرگز نه با کسی بحث میکنند و نه حتی اجازه میدن کسی اونها رو بشناسه .
و این رو هم یادمون باشه که خوب بودن عملکرد یک نفر نباید به معنی بد بودن عملکرد ما باشه . متاسفانه عزیزانی که بجای استراتژی فقط سودهای خودشون رو نمایش میدهند حسادت بقیه رو تحریک کرده و اونها دنبال تخریب اون شخص و یا زیر سئوال بردن استراتژیش هستند .
پر سود باشید ، راه درستی که رفتید به بقیه نشون بدید و هیچ وقت خودتون رو تابلو نکنید . از احسان , امیر و سید بزرگوار یاد بگیرید که بازار را جارو میکنند ولی کسی خبر دار نمیشه .
این هم اسفندی هست که براتون دود کردم . ![]()
من قصد ورود به سل بعدی رو هم داشتم ![]()
طبق پلن بنده اصلا اعتقادی به شواهد دیداری ندارم البته به تنهایی و حتما باید شواهد دیداری با محاسبات عددی یک سمت را نشان بدهد تا وارد پوزیشن بشم اگر اینطوری استاپ هم بخورم درد نداره چون سعی خودم رو کردم دیگه بیشتر از این سواد نداشتم الان هم هر دو بای تایید دادن
وای دقیقاااااااا
سید و امیر عشقن ![]()
سلام دوستان بسیار عزیز روز بخیر
خدا را شکر دیروز و امروز روزهای بسیار پر برکتی برام بودن انشاالله که برای شما هم همینطور باشه ، و در تاپیک هم صحبتها از سر عشق و محبت و دوستی باشه.
از دیدگاه کلاسیک و قدیمی من چارت روزانه داره فریاد میزنه برین کنار دارم تا 3000 میپرم پایین
بخاطر همین هم از هفته پیش تارگت میان مدتم 3800 بوده اما امروز در نت با NDS کمی آشناتر شدم (البته پستهای آقا مهدی هم خیلی موثر بود ازش ممنونم) ، هر چند که اصلا قصد ندارم بر اساس اون و سایر روشهای جدید را کار کنم و با چند تا خط و الگوی خودم راحت ترم اما برام جالب بود که دیدم چارت روزانه طبق الگوی اصلی nds هم همون فریاد را میزنه :
اینم نتیجه حرکت خدمت شما عزیزان
یکی در بانک رو باز کرده
تحلیل در روزانه دید خوبی می ده ولی مشکل در ترید نقطه ورود و خروج است که کار را دشوار می کنه و به نظر بنده حتما سه تا چهار تایم باید یک جهت رو نشان بده تا با اطمینان بیشتر وارد پوزیشن بشیم
نگفتی بودی HFT شمایید:joy:![]()