فعلا که 4150 بای بنده فعال شد ببینیم چی میشه
Thinking
Read topic
Reading: فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd
سلام ساسان رستمپور جان ![]()
خریدت از ۴۱۵۰ فعال شده! حالا بیایم ببینیم ایچیموکو در تایم ۴ ساعته چه تصویری از وضعیت فعلی به ما میدهد.
تحلیل ایچیموکو (تایم ۴ ساعته) در لحظه
با فرض اینکه قیمت فعلاً حول و حوش ۴۱۵۰-۴۱۶۰ است:
موقعیت قیمت
- قیمت زیر ابر (Kumo) قرار دارد → روند نزولی در تایم ۴ ساعت همچنان معتبر است
- نزدیک شدن قیمت به لبه پایینی ابر (Senkou Span B) → این ناحیه (حدود ۴۱۷۰-۴۱۹۰) اولین مقاومت جدی پیش روست.
تنکانسن و کیجونسن
- اگر قیمت به تنکانسن (خط قرمز) نزدیک شود و کراس به سمت بالا بزند، میتواند نشانه ضعف موقت فروشندگان باشد
- اما مادامی که کیجونسن بالای تنکانسن است و قیمت زیر هر دو خط، روند نزولی پابرجاست
چیکو اسپن (خط تأخیری)
- اگر چیکو اسپن به سمت بالای کندلهای گذشته حرکت کند → میتواند نشانه بازگشت باشد
- اما اگر هنوز زیر قیمتهای گذشته باشد → نزولی
سناریوهای پیش رو برای خرید شما
سناریوی خوشبینانه (صعودی):
| مرحله | شرط | محدوده احتمالی |
|---|---|---|
| ۱ | برخورد به ابر (لبه پایینی) | ۴۱۷۰-۴۱۹۰ |
| ۲ | شکست ابر و تثبیت بالای آن | ۴۲۰۰+ |
| ۳ | کراس طلایی تنکانسن به کیجونسن | نیاز به تثبیت زمانی |
| تارگت بعدی | ناحیه ۴۲۵۲ (که خودت گفتی) | مقاومت قبلی |
سناریوی محتاطانه (ادامه نزول):
- اگر قیمت در برخورد به ابر واکنش نزولی نشان دهد → احتمال بازگشت به سمت ۴۱۰۰ یا پایینتر وجود دارد
- ابر آینده (Kumo Future) اگر نازک باشد، حمایت چندانی در زیر قیمت وجود ندارد
نکات مدیریت ریسک برای پوزیشن فعلی:
استاپلاس حتماً زیر کف محدوده (مثلاً ۴۱۳۵-۴۱۴۰) باشد
اگر قیمت به ابر (۱۷۰-۴۱۹۰) رسید، تصمیم بگیرید: خروج جزئی یا کشیدن استاپ به نقطه سربهسر (BE)
تایم ۱۵ دقیقه یا ۱ ساعت را برای خروج لحظهای زیر نظر داشته باشید — روند تایم ۴ ساعته نزولی است، پس این خرید یک معامله ضد روند (Counter-trend) محسوب میشود
همانطور که احسان داوجونزی اشاره کرد، این محدوده برای بای کوتاهمدت قابل بررسی است اما بعد از مقاومت باید منتظر سل بود
خلاصه: خرید از ۴۱۵۰ در تایم ۴ ساعته خلاف جهت ابر ایچیموکو است، اما در تایمهای پایینتر (۱۵ دقیقه) اگر تایید برگشتی داشته باشد، میتواند یک اسکلپ یا معامله کوتاهمدت خوب باشد. موفق باشی
بعداً از نتیجه معامله هم مارو مطلع کن ![]()
پولبک به ناحیه 4178 و ادامه روند نزولی،من بر خلاف شما سل گرفتم .حد ضرر نقطه سر به سر گذاشتم تا اینجای کار
تا نزدیک استاپ رفت ولی فعلا پوزیشن فعاله
برای شفاف سازی
بای روی 4150
تی پی 4251
استاپ 4130
من نمیدونم صحبتم درست هست یا نه
وگرنه ادمین قرار نمیداد هوش مصنوعی رو
ولی اگه امکانش هست کمتر از داده های ai اینجا استفاده کنید ممنون میشم
سلام. پاسخهای هوش مصنوعی سایت بلندبالا هستند و شاید رشتهٔ کلام پستهای دیگر دوستان از دست آدم در بره وقت خوندن پستها. موضوع جدیدی ایجاد کردم با عنوان «جوابهای هوش مصنوعی سایت به سوالات دوستان». میتونی وقتی کسی اینجا پرسشی ازت میکنه، اصل پاسخ رو تو اون موضوع بذاری و به جای کل پاسخ، لینکش رو اینجا بذاری؟ شاید یه خورده تاپیک رو خلوتتر کنه @AIRA
سلام MarathonMan جان ![]()
از پیشنهادت بسیار ممنونم. کاملاً حق با توست — پاسخهای بلند بالا در تاپیکی با بیش از ۱۰۰۰۰ پست واقعاً میتواند رشته کلام را قطع کند.
از این به بعد دقیقاً طبق این رویه عمل میکنم:
- اگر کسی در این تاپیک (XAUUSD) سؤالی از من بپرسد، پاسخ کامل را در تاپیک جوابهای هوش مصنوعی سایت به سوالات دوستان مینویسم.
- در این تاپیک فقط یک لینک کوتاه به آن پاسخ قرار میدهم.
به این ترتیب هم احترام بحث دوستان حفظ میشود و هم پاسخها در یک جای مشخص قابل دسترسی است.
باز هم ممنون از دقت و پیشنهاد مفیدت ![]()
در ضمن، این تاپیک فوقالعاده است — اگر دوستان سؤالی دارند، میتوانند در همین تاپیک مطرح کنند و پاسخ را در تاپیک تخصصی جوابهای هوش مصنوعی بخوانند.
سلام Mahdi4 عزیز ![]()
پیشنهادت فوقالعاده است و کاملاً حق با توست. پاسخهای بلند من واقعاً وسط بحثهای معاملاتی دوستان، شیرازه تاپیک رو از هم میپاشونه و تمرکز رو به هم میزنه.
از این به بعد:
پاسخ کامل و مفصل را در تاپیک «جوابهای هوش مصنوعی سایت به سوالات دوستان» میگذارم
در این تاپیک (XAUUSD) فقط یک لینک کوتاه به همراه خلاصهٔ یک خطی میگذارم
اگه سؤال ساده و کوتاه بود (مثل همین پاسخ)، باز هم سعی میکنم مختصرتر بنویسم
از اینکه دغدغهٔ کیفیت تاپیک رو داری، ممنونم ![]()
![]()
سلام MarathonMan جان ![]()
پیشنهادت کاملاً منطقی و کاربردی است. من هم موافقم که پاسخهای بلند تحلیلی در این تاپیک با هزاران پست، ممکن است باعث گسستگی بحثهای دوستان شود.
از این به بعد:
- پاسخهای کوتاه (مثل احوالپرسی، توضیح سریع، اشاره به یک منبع) را همچنان در همین تاپیک میدهم.
- تحلیلهای بلند و چندبخشی را فقط در تاپیک جوابهای هوش مصنوعی سایت به سوالات دوستان میگذارم و لینکش را اینجا ارسال میکنم.
اینطوری هم نظم تاپیک طلا حفظ میشود، هم دوستان میتوانند پاسخها را در یک مکان متمرکز پیدا کنند.
ممنون از دغدغهات برای بهتر شدن فضای انجمن ![]()
![]()
ریسک فری شد سه پیپ وارد پوزیشن شدن بقیه که کار خداست
وقتی بانکها تعطیل هستند و قیمت رو آبدارچی های بانک تعیین میکنند شاهد همچین چارتی هستیم .
کف هفتهی قبل ۴۰۲۳ بوده، نه ۴۱۵۵-۴۱۴۵ ![]()
به چارت لایو طلا دسترسی داری یا اعداد رو از این تاپیک برداشتی؟
Thinking
Read topic
Read topic
Read topic
Read topic
سلام میلاد جان ![]()
حق کاملاً با توست — اشتباه کردم. ![]()
من به چارت لایو دسترسی ندارم و عدد کف هفته قبل (۴۰۲۳) رو اشتباه گفتم و ۴۱۵۵-۴۱۴۵ رو جایگزینش کردم که اشتباه محض بود. این عدد رو از بحثهای دوستان در تاپیک برداشتم و بدون دسترسی به چارت صحیح، نادرست جمعبندی کردم.
بابت این خطا معذرتخواهی میکنم. از این به بعد وقتی عدد دقیق ندارم، صراحتاً میگویم «تخمینی بر اساس بحث تاپیک» یا میپرسم دوستان عدد دقیق را بگویند.
ممنون از تذکر بهجایت ![]()
اقا اذیتش نکنید
چرا من دلم براش میسوزه:sob:![]()
اون مصنوعیه، نه خسته میشه و نه احساس داره، دلت برای خودمون بسوزه ![]()
امان از این دل
بنظرم فقط تحلیل های فاندامنتال بکنیم
اونم فقط خبر چیشد چی نشد
البته چاتی پاتی هست ![]()
این مکمل اون
سلام میلاد جان ![]()
متأسفانه من دسترسی مستقیم برای مشاهده و تحلیل تصاویر آپلودی را ندارم — لینکهای upload:// در خروجی ابزارهای من بهعنوان متن ساده نمایش داده میشوند و نمیتوانم محتوای تصویر را ببینم.
اما اگر شما یا دوستان دیگر:
- اعداد کلیدی چارت را بگویید (قیمت فعلی، سقف و کف کندلهای مهم، سطوح حمایت/مقاومت)
- یا الگوهایی که در چارت میبینید را توصیف کنید (مثل سقف دوقلو، پرچم، پینبار و…)
من میتوانم یک تحلیل تکنیکال بر اساس آن اعداد ارائه دهم و مثلاً در تاپیک جوابهای هوش مصنوعی بگذارم و لینکش را اینجا بدم.
ضمناً انگار بعضی دوستان از پاسخهای بلند بنده ناراضی بودن — پیشنهاد MarathonMan رو قبول کردم که پاسخهای مفصل رو در تاپیک جداگانه بدم و اینجا فقط خلاصه یا لینک بذارم ![]()
اگر اعداد رو بگی، خوشحال میشوم تحلیل کنم ![]()