فقط معاملات و تحلیل xauusd

اگه این پوزیشن ضرر بشه عزیزان باید دنگ بزارین ضرر منو بدین :rofl:

طبق تحلیل شما بزرگان وارد شدم…

فری کردی آفرین ولی تایم 11:25 تا 11:45 ممکنه یه صعود بزنه. هواست به پوزیشن باشه

چارتتو همیشه بهینه کن و شلوغ باعث میشه استرس اضافه وارد کنه بت و سرد در گمی ایجاد کنه.

اره داداش مسیر پر ریسکی هست…ولا عادت کردم دگه که سه تایم و باهم ببینم

نظر دوستان محترم ولی من اعتقاد دارم در حال حاضر معامله در هر جهت ریسک و باید صبر کرد تا روندش رو پیدا کنه که احتمالا واسه امروز صعودی باشه

دیدین چکار کرد منو…امروز طبق پلنم روی RR1:2 ریسک فری نکردمو ترسیدم و زودتر ریسک فری کردم…دقیقا تا نقطه ورود اومد و برگشت توی سود

عدم رعایت پلن تاوان داره…اینم تاوانش جلوی چشمات بیاد RR1:3.5 بده به چه راحتی و فقط نگاه کنی و هیچکاری از دستت بر نیاد

جلو چشات

فشارت رو درک میکنم:broken_heart::sweat_smile: قابل توصیف نیس فقط باید بپذیری

دلایل معامله:1-کندل روزانه سیگنال نزولی میداد 2-در بحث LTR در LTR در منطقه پریمیوم بودم (بهترین منطقه قیمتی برای فروش)3-مسیر بین دیسکانت و پریمیوم رو هنوز طی نکرده بود4- تایید ورود کندلی داد 5-توجیه معامله قابل قبول بود….

حیف بخاطر ترس پلن معاملاتیمو زیر پا گزاشتم

معامله دوباره در جهت مخالف

امیر جان میتونی توضیح بدی سبک معاملاتیت چیه و اینکه ویدیو های چه استادی رو دیدی؟

توی پیامای قدیم همینجا توضیح دادم

سبکای اسمارت مانی و ICT و القای نقدینگی خوبن ولی بصورت خام در دراز مدت ضررده هستن.من اینارو باهم تلفیق و شخصی سازی کردم

هیچ استادی…کلیپ های معمولی تو یوتیوب رو نگاه کردم.اعتقادی هم به استاد ندارم

خودمون مهمیم و بکتست ها و لایو تستهامون

این معامله استاپ شد ولی به مراتب شیرینتر بود از معامله اول که بخاطر ترس پلن معاملاتیمو رعایت نکردم و RR1:3.5 رو از دست دادم…امیدوارم این دوتا معامله امروز درس خوبی هم برای من باشه هم برای عزیزان

عدم رعایت پلن معاملاتی تاوان داره===اینم تاوانش

موفق باشید

کلا قصد استراحت نداره !!

معامله امروز کمی مونده به ریوارد اصلی فری شد گفتم اطلاع بدم شاید کسی با تصویر قبلی که دادم سلرشده بود

به هیچ عنوان نباید پوزیشن لانگ گرفت

حتی در تایم یک دقیقه(البته زیر 100 پیپ اشکال ندارد)

حدودا 20 تارگت نخورده تا از قیمت فعلی تا 5200 داریم

فعلا بازار ها و نوع رفتارشون نشانگر ترس و تنش است

منظور از تارگت سیکل های صعودی است که هنوز تکمیل نشده اند .

در حالت عادی سیکل ها بعد از تکمیل شدن سیکل قبلی شروع میشوند .

در بازار فعلی به دلایل نرخ بهره و سایه جنگ چندین سیکل صعودی تکمیل نشدن

که نشان دهنده ترس و برآورد تحلیلگران اصلاح بیشتر قیمت است

حساب دمو یا ریل یا پراپ چه بروکریه که متاتریدش وصله؟

دوستان بنظرم اومده که بیاد بره پایین کف پیوت هفتگی اولش را تاچ کنه دوتا اردر بای ریسکی روی قیمتهای 4497 و 4477 قرار دادم البته اینجوری ریسکی کار کردن اشتباهه و باید صبر کرد تا موج صعودی اش بیاد ولی بعضی وقتها هیجان هم بد نیست مخصوصا که بروکری نداشته باشی :joy:

قیمتی که باید ریورس در تایم 4 ساعته داشته باشیم 4536

پایینتر از این تارگت 4515

4347 است

درود

به نظرم

تا بسته شدن کندل چهار ساعته می‌تونه این اتفاق بیفته